Anouk Maas wil surfen op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kan haar misschien kennen van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, waar ze dagelijks in te zien was. Of van haar vele musical rollen. Feit blijft dat Anouk Maas niet meer weg te denken is uit het Nederlandse media landschap. De blondine heeft daarnaast een lichte obsessie met het plaatsen van leuke foto’s. En dat is natuurlijk helemaal niet erg. 

In haar badpak poseert Anouk Maas met surfplank en al tussen de rotsblokken. Een beetje een gekke foto zo op het eerste gezicht. Want hoe wil je daar nu precies gaan surfen? Misschien had ze toch een andere omgeving verwacht. Toch besluit Anouk om de fotoshoot te delen op haar Instagram pagina. En wie daar verder induikt ontdekt dat Anouk wel eens vaker spannende foto’s laat zien.

Lees ook: GTST gaat door met experimenteren: aflevering valt weg

De Maas positie

Anouk is helemaal weg van yoga. Ze sport zo vaak als ze maar kan. Rekken en strekken is niet alleen goed voor je lichaam en gewrichten, het zorgt er ook nog eens voor dat je ontzettend tot rust komt. En dat gegeven wilt Anouk graag delen met haar volgers. Daarom zet ze elke keer, wanneer ze met haar oefeningen bezig is, een nieuw voorbeeld fotootje online. Haar volgers hebben binnenkort alle Maas-poses geleerd om net zo ontspannen door het leven te gaan als de blondine.

New hair, new me

Niet alleen haar spannende foto shoots of ontspannen yoga oefeningen verdienen een plekje op de Instagram van Anouk. Ze gebruikt het platform ook voor belangrijke updates uit haar leven. Bijvoorbeeld, wanneer ze een nieuw krullend kapsel heeft. Dat moet natuurlijk even gedeeld worden met haar fans. Met haar onschuldige gezichtje en flinke bos krullen geeft ze een inkijkje in haar leven. een ding is zeker. Anouk maakt het voor haar volgers altijd interessant om te blijven kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.