Anouk Maas wil surfen op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kan haar misschien kennen van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, waar ze dagelijks in te zien was. Of van haar vele musical rollen. Feit blijft dat Anouk Maas niet meer weg te denken is uit het Nederlandse media landschap. De blondine heeft daarnaast een lichte obsessie met het plaatsen van leuke foto’s. En dat is natuurlijk helemaal niet erg. 

In haar badpak poseert Anouk Maas met surfplank en al tussen de rotsblokken. Een beetje een gekke foto zo op het eerste gezicht. Want hoe wil je daar nu precies gaan surfen? Misschien had ze toch een andere omgeving verwacht. Toch besluit Anouk om de fotoshoot te delen op haar Instagram pagina. En wie daar verder induikt ontdekt dat Anouk wel eens vaker spannende foto’s laat zien.

Lees ook: GTST gaat door met experimenteren: aflevering valt weg

De Maas positie

Anouk is helemaal weg van yoga. Ze sport zo vaak als ze maar kan. Rekken en strekken is niet alleen goed voor je lichaam en gewrichten, het zorgt er ook nog eens voor dat je ontzettend tot rust komt. En dat gegeven wilt Anouk graag delen met haar volgers. Daarom zet ze elke keer, wanneer ze met haar oefeningen bezig is, een nieuw voorbeeld fotootje online. Haar volgers hebben binnenkort alle Maas-poses geleerd om net zo ontspannen door het leven te gaan als de blondine.

New hair, new me

Niet alleen haar spannende foto shoots of ontspannen yoga oefeningen verdienen een plekje op de Instagram van Anouk. Ze gebruikt het platform ook voor belangrijke updates uit haar leven. Bijvoorbeeld, wanneer ze een nieuw krullend kapsel heeft. Dat moet natuurlijk even gedeeld worden met haar fans. Met haar onschuldige gezichtje en flinke bos krullen geeft ze een inkijkje in haar leven. een ding is zeker. Anouk maakt het voor haar volgers altijd interessant om te blijven kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?