‘Humorloze’ Merel Ek wijst met vingertje naar RenĂ© en Rutger: “Jullie mogen blij zijn dat ik niet ongesteld ben”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Youtube

Merel Ek wordt tot het uiterste gedreven tijdens Vandaag Inside. Ze staat zelfs op het punt om Rutger en RenĂ© na hun flauwe uitspraken iets aan te doen…

Merel Ek reageert op pesterijtjes tijdens Vandaag Inside

Als Merel Ek aanwezig is bij Vandaag Inside, moet het natuurlijk ook even over de politieke situatie in Nederland gaan. Toch blijven de mannen van VI altijd enorm gefixeerd op Merel zelf. De mannen hebben hun pijlen duidelijk gericht op de blonde politiek verslaggeefster, die na een vijandig interview met Dilan Yesilgöz even flink te grazen genomen wordt!

Merel legt in eerste instantie vrij bot uit dat het nou eenmaal niet zo soepel loopt tussen haar en Dilan. En dan zet ze Johan opeens in de spotlight: ”Wat zei jij nou laatst? Dat ik ongesteld was toen ik haar laatst ondervroeg?” Merel vervolgt snel, licht geĂ¯rriteerd: ”Als ik ongesteld ben merken jullie het wel hoor!”

Johan reageert vervolgens plagerig op Merel: ”Nee we hoeven geen foto’s van bloederige wc’s hoor.” Wilfred Genee doet ook een duit in het zakje: ”Nou, we proberen altijd een verband te leggen, niet maandverband!”

Merel kan het stroeve gesprek met Yesilgöz verklaren. Ze legt aan Wilfred Genee uit dat ze het erg flauw vindt als je als voorzitter van een politieke partij geen antwoord wilt geven op een simpele vraag. Merel interviewt de laatste tijd vaker politieke figuren rondom de nieuwe formatie, waardoor het misschien meer opvalt dat het een beetje schuurt tussen Dilan en Merel.

Vandaag Inside-mannen: Merel Ek is humorloos

Johan gaat verder over de toon die Merel heeft tijdens interviews: ”Weet je wel dat je een haaiebaaierig toontje hebt?” Merel vertelt dat ze zich bewust is van haar toon tijdens interviews, en dat haar vriend er ook al op heeft gewezen dat ze meteen een hele andere toon heeft.

Rutger Castricum haakt dankbaar in. Hij laat weten aan Merel dat hij er in zijn tijd in Den Haag altijd een grapje in gooide, zodat het minder gemeen overkomt en lastige vragen beter gesteld kunnen worden. Maar Merel zegt hierop: ”Ja, nee, ik heb geen humor!”

En dan komt RenĂ© met de opmerking waar iedereen gelijk om moet lachen: ”Er zijn wel meer vrouwen die daar last van hebben!” Rutger is het daarmee eens, en grapt dat het echt haar nadeel is dat ze geen humor heeft. Hierdoor wordt het volgens hem erg lastig om goede interviews te hebben waarbij niet iedereen chagrijnig wordt van elkaar.

Merel heeft op dat moment Ă©cht even genoeg van alle pesterijtjes, en slaat op toepasselijke manier terug. Met een dreigend vingertje roept ze: ”Jullie mogen blij zijn dat ik niet ongesteld ben!” en ”Kunnen we stoppen met deze uitleg!” Het is duidelijk dat Merel helemaal klaar is met dit onderwerp.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!