‘Humorloze’ Merel Ek wijst met vingertje naar René en Rutger: “Jullie mogen blij zijn dat ik niet ongesteld ben”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Youtube

Merel Ek wordt tot het uiterste gedreven tijdens Vandaag Inside. Ze staat zelfs op het punt om Rutger en René na hun flauwe uitspraken iets aan te doen…

Merel Ek reageert op pesterijtjes tijdens Vandaag Inside

Als Merel Ek aanwezig is bij Vandaag Inside, moet het natuurlijk ook even over de politieke situatie in Nederland gaan. Toch blijven de mannen van VI altijd enorm gefixeerd op Merel zelf. De mannen hebben hun pijlen duidelijk gericht op de blonde politiek verslaggeefster, die na een vijandig interview met Dilan Yesilgöz even flink te grazen genomen wordt!

Merel legt in eerste instantie vrij bot uit dat het nou eenmaal niet zo soepel loopt tussen haar en Dilan. En dan zet ze Johan opeens in de spotlight: ”Wat zei jij nou laatst? Dat ik ongesteld was toen ik haar laatst ondervroeg?” Merel vervolgt snel, licht geïrriteerd: ”Als ik ongesteld ben merken jullie het wel hoor!”

Johan reageert vervolgens plagerig op Merel: ”Nee we hoeven geen foto’s van bloederige wc’s hoor.” Wilfred Genee doet ook een duit in het zakje: ”Nou, we proberen altijd een verband te leggen, niet maandverband!”

Merel kan het stroeve gesprek met Yesilgöz verklaren. Ze legt aan Wilfred Genee uit dat ze het erg flauw vindt als je als voorzitter van een politieke partij geen antwoord wilt geven op een simpele vraag. Merel interviewt de laatste tijd vaker politieke figuren rondom de nieuwe formatie, waardoor het misschien meer opvalt dat het een beetje schuurt tussen Dilan en Merel.

Vandaag Inside-mannen: Merel Ek is humorloos

Johan gaat verder over de toon die Merel heeft tijdens interviews: ”Weet je wel dat je een haaiebaaierig toontje hebt?” Merel vertelt dat ze zich bewust is van haar toon tijdens interviews, en dat haar vriend er ook al op heeft gewezen dat ze meteen een hele andere toon heeft.

Rutger Castricum haakt dankbaar in. Hij laat weten aan Merel dat hij er in zijn tijd in Den Haag altijd een grapje in gooide, zodat het minder gemeen overkomt en lastige vragen beter gesteld kunnen worden. Maar Merel zegt hierop: ”Ja, nee, ik heb geen humor!”

En dan komt René met de opmerking waar iedereen gelijk om moet lachen: ”Er zijn wel meer vrouwen die daar last van hebben!” Rutger is het daarmee eens, en grapt dat het echt haar nadeel is dat ze geen humor heeft. Hierdoor wordt het volgens hem erg lastig om goede interviews te hebben waarbij niet iedereen chagrijnig wordt van elkaar.

Merel heeft op dat moment écht even genoeg van alle pesterijtjes, en slaat op toepasselijke manier terug. Met een dreigend vingertje roept ze: ”Jullie mogen blij zijn dat ik niet ongesteld ben!” en ”Kunnen we stoppen met deze uitleg!” Het is duidelijk dat Merel helemaal klaar is met dit onderwerp.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!