Huh: Johan Derksen wil deze opvallende vrouw als gast bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen deed bij NPO 3-programma Kiespijn een opvallende onthulling. Hij zou heel graag willen dat deze vrouw een keertje aanschuift bij zijn talkshow VI. Maar of de kijker daar zo blij mee zal zijn?

Johan Derksen was onlangs te gast bij het NPO 3-programma ‘Kiespijn’. Dit programma is een kennisquiz over de Tweede Kamerverkiezingen. Hierin deed Johan een opvallende uitspraak over een mogelijke nieuwe vrouwelijke gast bij Vandaag Inside. Zijn ideale nieuwe tafeldame is echter het tegenovergestelde van publiekslieveling Hélène Hendriks!

Vreemde keuze van Johan Derksen

Johan is een veelbesproken man met een uitgesproken mening. Veel bekende vrouwen vrezen of walgen van zijn uitspraken en willen daarom niet ingaan op een uidnodiging van talkshow Vandaag Inside met Wilfred Genee en René van der Gijp. Nu blijkt dat Johan toch nog één vrouw op het oog heeft als ideale tafeldame. Of de vrouw in kwestie dat zelf wil?  Hoewel de heren niet de meest vrouwvriendelijke omgeving hebben gecreëerd, zou deze sterke vrouw het aandurven, denkt Johan. Hij heeft het over journaliste Hanneke Groenteman. Niet bepaald wat de kijker zou verwachten dus!

Johan Derksen wil Anneke Groenteman

Onlangs zat Johan bij het programma ‘Kiespijn’ hierin werd gevraagd aan Johan hoe hij daar nou weer was beland. Hanneke Groenteman, journaliste en presentatrice zei het volgende over Johan Derksen; ”Het is mijn guilty pleasure, Johan Derksen”. Hanneke biecht dus op stiekem erg te genieten van de ongezouten mening van Johan. ‘Hij valt mij niet mee, want ik ben altijd gek op hem geweest. Hij kletst een hoop onzin, maar dan denk ik, ach gossie, hij heeft ook een moeder gehad”. Duidelijk is dus dat Hanneke Groenteman zeker niet vreest voor Johan, maar juist het tegenovergestelde. De journaliste beweert dat ze altijd al gek op hem is geweest. Johan reageerde als volgt hierop; ”Ik hou van vrouwen die mij niet zo serieus nemen’. Duidelijk is dus dat Hanneke en Johan het goed met elkaar kunnen vinden. Perfecte gast voor Vandaag Inside dus? Johan; ”We kennen elkaar al jaren, maar alleen van de tv. Het is een hele leuke vrouw en die zou bij ons aan tafel ook heel goed passen”. De twee kunnen het goed met elkaar vinden, en Johan ziet Hanneke dus ook graag verschijnen aan tafel bij het programma van de heren. Of Hanneke hierop zit te wachten, is nog maar de vraag..

Betekent dit het einde van Vandaag Inside?

Vandaag Inside zit iedere aflevering vol met flauwe grappen van de heren Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen. Ze weten elke aflevering wel vol te lullen met z’n drieën. Toch vrezen de heren voor hun programma. Althans, voor hun programma, eerder voor hun gasten. Rene van der gijp; ”Ik zit wel eens te denken, hoe moeten wij nou dadelijk verder? Wij krijgen bijna geen mensen hier, iedereen die wij bellen, iedereen die door de redactie gebeld wordt, denkt; zou ik daar beter door worden?”. De heren vrezen dus dat ze te weinig gasten gaan krijgen, en te weinig variatie. Voorlopig zit het in ieder geval nog goed met de kijkcijfers, die elke uitzending rond de 6 en 700.000 zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...