Wat: Viespeuk Marc Overmars vindt nieuw slachtoffer in België

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marc Overmars moest vertrekken bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag. In België hebben ze hem snel vergeven. Sterker nog, hij mag er direct aan de slag met een nieuw slachtoffer!

Marc Overmars is de afgelopen tijd op negatieve wijze in het nieuws gekomen. De directeur voetbalzaken bij Ajax zou naar verschillende medewerkers foto’s van zijn ‘doelpaal’ hebben gestuurd. Dit kan natuurlijk niet door de beugel, dus werd hij ontslagen. Overmars benoemde nog dat hij zich enorm schaamde en dat hij spijt had. Maar ja, dat is een beetje laat hè Marc. Nu lijkt Marc Overmars zijn ogen ergens anders op gericht te hebben. De oud-directeur krijgt namelijk een nieuwe kans bij onze zuiderburen! Zijn nieuwste ‘slachtoffer’ is het Brusselse Antwerp FC. Of ook deze club last gaat krijgen van de exhibitionistische Overmars is nog maar de vraag. Zolang ze alleen mannen in dienst hebben, zal niemand iets te vrezen hebben…

Overmars aan de slag bij Antwerp FC in België

Zelfs grote schandalen sneeuwen tegenwoordig snel onder. Dat blijkt uit het feit dat Marc Overmars alweer een nieuw baantje gevonden heeft! In België hebben ze hem snel vergeven voor zijn grensoverschrijdende daden, en hem technisch directeur bij voetbalclub FC Antwerp gemaakt. Zou hij hier zijn Appjes tuis kunnen laten? In Antwerpen hebben ze er in ieder geval vertrouwen in, want ze nemen hem snel na zijn gênante exit bij Ajax alweer aan. Zijn prestaties binnen de voetballerij staan natuurlijk buiten kijf, maar de vraag is of je het risico wil lopen door een vers ‘gecancelde’ man aan je club te koppelen. Overmars zelf geeft in ieder geval aan dat hij zich graag wil focussen op de toekomst. Al gaat dat niet zo gemakkelijk. Zijn verleden zal hem voorlopig nog wel even achterna zitten. Overmars: ”Het is spijtig wat er gebeurd is, maar ik moet daar doorheen en wil weer verder. Het zal niet opnieuw gebeuren”. Dat het niet opnieuw zal gebeuren, is Marc zelf in ieder geval zeker van. Maar hij heeft zijn vertrouwen in die uitspraak in ieder geval flink beschadigd.

Lees ook: Chaos: Ajax-coach Erik ten Hag volgt Marc Overmars richting uitgang na rel rondom vieze foto’s

Overmars twijfelde niet aan aanbod Antwerp

Overmars heeft volgens de NOS niet lang moeten twijfelen over zijn overstap naar Royal Antwerp Fc. De oud directeur voetbalzaken mag blij zijn dat hij überhaupt nog een kans krijgt bij een grote club. “Ik ben blij dat ik hier ben. De familie Gheysens heeft me overtuigd van het project waar ze mee bezig zijn en van waar ze naartoe willen. De ambities zijn enorm. Ik zie de groeipotentie van de stad en de club en beschouw het als een mooie uitdaging”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!