Foto: Vuurrode Holly Mae Brood verstopt zich onder dekentje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige actrice Holly Mae Brood doet een fotoshoot, maar wordt ineens heel verlegen… Waarom?

Holly Mae Brood doet mysterieus

Holly Mae Brood is een prachtig mooie Nederlandse actrice en presentatrice. Je kunt haar kennen van Love Island, de film The Takeover of natuurlijk haar ontzettend bekende vader: Herman Brood. Hoe dan ook, Holly is een hartstikke getalenteerde vrouw die intussen een fanbase voor zichzelf heeft opgebouwd. Met populariteit komt aandacht en dus ook van grote bedrijven, bladen en shows. Deze keer mocht Holly op de voorkant staan van één van de edities van LINDA. Ze gaf een interview en er werden, natuurlijk, veel foto’s van haar gemaakt. In alle foto’s draagt ze een rode outfit. Op de cover heeft ze een topje aan met héél veel franjes. Op de andere foto’s draagt ze een rode broek, rode hakken een rood topje en een grote bontjas, het lijkt wel een deken. Bij de laatste foto verstopt ze zich volledig achter deze bontjas. Alleen haar hoofd is nog te zien. Ze ziet er prachtig uit! In de reacties gaan mensen helemaal los. Er zijn alleen maar positieve berichten te lezen over de looks van Holly.
Holly Mae Brood krijgt hoofdrol in nieuwe Netflix-film

Holly Mae Brood is naast presentatrice ook een geweldige actrice. Hierboven zeiden we al even dat je haar kon kennen van de film The Takeover. Die film is nog helemaal niet zo lang uit en is alleen te zien op Netflix. Dus ken je haar nog niet van die film, ren dan nu naar de buis, want ze speelt de hoofdrol geweldig! Het personage dat Holly speelt heet Mel en is een hacker. Ze maakt een privacyschandaal bekend, maar wordt er dan van beschuldigd een moord te hebben gepleegd. Ze ontvlucht de politie en iedereen die haar chanteert en naar haar op zoek is. De film staat sinds 1 november op Netflix en naast Holly Mae Brood spelen ook de bekende acteurs Frank Lammers en Susan Radder in de nieuwe film. Intussen staat de film al op nummer 1 in Nederland en op nummer 3 in Amerika.
Holly Mae Brood wordt tante!

Op de Instagram van Holly Mae Brood krijgen we recentelijk een kleine verrassing te zien. Holly wordt namelijk tante! De zus van Holly, Lola is hoog in verwachting en krijgt in december haar eerste kindje. Om dat te vieren, organiseerde Holly een babyshower voor Lola als verrassing. Op het laatste filmpje is te zien hoe Lola verrast werd door haar vriendinnen en familie. Holly heeft er zin in om tante te worden en wij denken dat ze het kindje heel erg gaat verwennen! Zo’n hummeltje mag trots zijn om in zo’n familie geboren te worden! Gefeliciteerd Lola en geniet ervan met de familie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!