GTST-actrice Noa Jacobus maakt volgers wild met deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met haar prachtige verschijning weet actrice Noa Jacobus alle kijkers van GTST weer helemaal te laten verlangen naar het nieuwe seizoen. 

Prachtige Noa Jacobus laat je verlangen naar nieuw seizoen GTST

De knappe actrice Noa Jacobus kennen we natuurlijk allemaal van de populaire Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarin speelt Noa het jongste telg uit de familie Sanders. En dat doet ze natuurlijk ontzettend goed. De aantrekkelijke actrice weet wel hoe ze zichzelf goed moet presenteren aan een publiek. Dat merk je ook wel als je de leuke foto’s van de knappe actrice bekijkt. Die zijn ook zeker wel even de moeite waard om te zien. Daarmee laat Noa Jacobus namelijk verlangen naar het einde van de zomerstop.

De ontzettend verleidelijke actrice Noa Jacobus weet volgers te doen watertanden

De zomerstop van GTST is weer voorbij. Dat betekent dat de meest bekende Nederlandse serie bijna weer verder gaat waar deze was gebleven voor het begin van de zomer. Om ervoor te zorgen dat alle kijkers hun aandacht er weer helemaal bij hebben, besluit Noa om maar even een leuke foto te delen van zichzelf. En die foto doet het natuurlijk ongelooflijk goed onder haar volgers. Maar dat is ook niet zo gek als Noa zo gekleed is. De aantrekkelijke blondine heeft een ongelooflijk kort pakje aan. Je kan Noa’s vormen zien in dit pakje. En dat is natuurlijk wel de moeite waard.

Noa Jacobus draagt graag spannende setjes

De jonge blondine vindt het blijkbaar ontzettend leuk om allemaal setjes te dragen. En natuurlijk worden haar volgers daar ook een stukje vrolijker van. Die kunnen namelijk heerlijk genieten van de plaatjes die Noa met hen deelt. De blondine weet met haar ongelooflijk knappe foto’s al haar fans in één klap te betoveren. Daarbij laat Noa ze veelal natuurlijk achter met een ontzettend verbaasde blik. De actrice weet als geen ander hoe ze haar fans blij moet maken. Dat bewijzen deze foto’s wel. De actrice weet als geen ander wat ze moet doen om haar fans het naar de zin te maken.

Noa Jacobus maakt iedereen klaar voor een mooi avondje

De actrice weet wel hoe ze haar fans helemaal klaar moet stomen voor het nieuwe seizoen van GTST. Met een mooie foto luidt Noa de nieuwe afleveringen goed in. Ze hoopt dan ook dat al haar volgers de nieuwe afleveringen met veel plezier zullen bekijken. Noa heeft flink haar best gedaan op het maken ervan, dus dan is het wel fijn als dat zich op een bepaalde manier natuurlijk laat uiten. Met een indringende blik kijkt ze haar volgers vragend aan. Als ze nou nog niet naar Noa op hun televisie willen kijken, dan werkt echt helemaal niets meer. Aan de knappe actrice zal het niet liggen in ieder geval.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!