Foto: Verstappen-fan Shelly Sterk grijpt momentje met Kelly Piquet

Datum: 

Categorie:

De verleidelijke blondine Shelly Sterk heeft tijdens de GP van Zandvoort wel een heel bijzonder persoon gespot voor op de foto. 

Shelly Sterk moet met Kelly Piquet op de foto

Natuurlijk moest Shelly Sterk eventjes met Kelly Piquet op de foto. De knappe dames kamen elkaar tegen op het circuit van Zandvoort en konden het gelijk ontzettend goed met elkaar vinden. Dus gingen ze even samen een kiekje maken. Voor de volgers van Shelly komt het natuurlijk wel een beetje als een verrassing. Ze wisten helemaal niet dat de prachtige blondine bevriend was met kelly Piquet. Waarschijnlijk hebben de prachtige dames elkaar ook voor het eerst op Zandvoort leren kennen, maar zo te zien kunnen ze het wel ontzettend goed met elkaar vinden. En dat is natuurlijk erg mooi meegenomen voor de fans van beide dames.

Lees ook: Foto: Shelly Sterk maakt mannelijke volgers blij met diep inkijkje aan het zwembad

De knappe blondine laat een beetje inkijk toe

Natuurlijk heeft Shelly Sterk een bepaalde reputatie aan te houden met haar volgers. De prachtige presentatrice komt altijd verleidelijk over op beeld. Dus wanneer ze een foto maakt met de verleidelijke vriendin van Max Verstappen, moet ze natuurlijk wel een beetje extra moeite doen om ervoor te zorgen dat ze zich van haar beste kant laat zien. En dat betekent dat ze een klein beetje meer van zichzelf laat zien. De aantrekkelijke blondine laat een beetje bij zichzelf naar binnen kijken. Daardoor krijg je weer veel meer mee van Shelly Sterk dan in eerste instantie de bedoeling is, maar dat vinden haar volgers helemaal niet erg. Die genieten van elke foto die de blondine hun kant op gooit.

Lees ook: Foto: Shelly Sterk leidt volgers af met zeer diepe inkijk

Shelly Sterk is niet vies van verleidelijke foto’s

Natuurlijk is de prachtige blondine helemaal niet vies van een verleidelijk plaatje hier of daar. De knappe presentatrice heeft haar hele Instagram gevuld met allemaal verleidelijke plaatjes van zichzelf. Als Shelly weer eens ergens komt of ze is op vakantie, dan probeert ze altijd de meest verleidelijke plaatjes te schieten zodat ze haar volgers weer een beetje tevreden houdt. En haar volgers genieten daar natuurlijk enorm van.
Shelly Sterk is een heerlijke spontane dame

De prachtige presentatrice is een heerlijke blondine met mooie vormen die niet terugdeinst voor lekkere foto’s. Maar ze vindt het ook helemaal niet erg om een beetje van haar leven te laten zien. De knappe blondine maakt dan ook gerust foto’s terwijl ze aan het eten is. Haar volgers vinden dat alleen maar leuk. Die krijgen zo het idee dat ze echt een kijkje in het leven van Shelly krijgen. De prachtige blondine neemt haar volgers dan ook overal mee naar toe. En dat bevalt de fans van Shelly natuurlijk prima.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!