Foto: Sylvana IJsselmuiden berijdt snel speelgoed met benen wijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden wordt beboet voor het véél te hard berijden van dit ronkende speeltje…

Sylvana IJsselmuiden beboet voor te hard rijden

Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe motor! De blondine is apetrots op haar nieuwe speelgoed, en rijdt er dan ook al te graag op. Via Instagram deelt Sylvana een pikante foto met het ronkende voertuig. Alleen het verhaal achter deze wijdbeense foto is dan weer iets minder. Wel is het een spannend verhaal, even spannend als de foto. Sylvana; “Ik denk dat ik iets rustiger aan moet doen met mijn nieuwe motor. Zojuist een tweede boete voor 15km te hard. Af en toe even lekker op zijn staart trappen is toch menselijk en verleidelijk“. De blondine maakt dus duidelijk de motor af en toe is even lekker te willen intrappen en hard rijden. Dat kan je d’r ook niet kwalijk nemen, toch? In ieder geval is het duidelijk door onder andere deze foto dat de Dumpert-presentatrice niet vies is van een potje rijden. En hoe harder, hoe beter.

Lees ook: Foto: Moedige Sylvana stelt haar boksballen beschikbaar aan Rico Verhoeven

Sylvana IJsselmuiden brengt eerbetoon aan Nyck de Vries

Onlangs plaatste Sylvana IJsselmuiden een eerbetoon aan coureur Nyck de Vries. Nyck maakt onlangs zijn debuut in het Formule 1, als tweede Nederlander op het moment. Naast onze eigen Max Verstappen natuurlijk. Sylvana, als echte F1-fanaat, had hier het een en ander op te zeggen; “Holly Molly! Een “Fries” in de Formule 1. Lieve Nyck wat heb jij hier keihard voor gewerkt, veel afwijzingen gehad. Veel moeten laten. Maar het is je gelukt!!!” Sylvana is duidelijk trots op de coureur. Zou ze stiekem niet een beetje meer dan trots zijn? Het lijkt net een liefdesverklaring. Met de liefde die de blondine heeft voor de autosport, zou dat nog niet eens zo’n gekke gedachte zijn..

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden stuurt foto zonder kleding naar mazzelende volger

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden houdt Stefano Keizers te vriend

Sylvana IJsselmuiden deelde onlangs een aandoenlijke foto met Stefano Keizers. De blondine deelde het volgende; “Syl nog vrienden aan Expeditie Robinson over gehouden?” Dit is er 1 van. Samen parachute springen omdat ik op het eiland vertelde dat dit mijn droom was“. De twee lijken nog altijd contact te hebben na Expeditie Robinson en het is inmiddels uitgegroeid tot een hechte vriendschap. Echter zijn er mensen die denken dat Stefano meer voor ogen had met de blondine; “A moment of silence for our brother in the friend zone“, “Keiharde friend zone“. Zou Stefano wilde plannen hebben met de blondine, of zou het hier puur om vriendschap draaien? In ieder geval zijn de twee dolgelukkig met elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wat: Nicolette Kluijver verliest Expeditie Robinson-collega aan afkickkliniek

Het lijkt er sterk op dat Nicolette Kluijver zichzelf helemaal verliest in haar gloednieuwe relatie met haar collega. Zo lijkt de blondine het zelf voor zijn schandalen op te nemen...

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.