Foto: Sylvana IJsselmuiden berijdt snel speelgoed met benen wijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden wordt beboet voor het véél te hard berijden van dit ronkende speeltje…

Sylvana IJsselmuiden beboet voor te hard rijden

Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe motor! De blondine is apetrots op haar nieuwe speelgoed, en rijdt er dan ook al te graag op. Via Instagram deelt Sylvana een foto met het ronkende voertuig. Alleen het verhaal achter deze wijdbeense foto is dan weer iets minder. Wel is het een spannend verhaal, even spannend als de foto. Sylvana; “Ik denk dat ik iets rustiger aan moet doen met mijn nieuwe motor. Zojuist een tweede boete voor 15km te hard. Af en toe even lekker op zijn staart trappen is toch menselijk en verleidelijk“. De blondine maakt dus duidelijk de motor af en toe is even lekker te willen intrappen en hard rijden. Dat kan je d’r ook niet kwalijk nemen, toch? In ieder geval is het duidelijk door onder andere deze foto dat de Dumpert-presentatrice niet vies is van een potje rijden. En hoe harder, hoe beter.

Lees ook: Foto: Moedige Sylvana stelt haar boksballen beschikbaar aan Rico Verhoeven

Sylvana IJsselmuiden brengt eerbetoon aan Nyck de Vries

Onlangs plaatste Sylvana IJsselmuiden een eerbetoon aan coureur Nyck de Vries. Nyck maakt onlangs zijn debuut in het Formule 1, als tweede Nederlander op het moment. Naast onze eigen Max Verstappen natuurlijk. Sylvana, als echte F1-fanaat, had hier het een en ander op te zeggen; “Holly Molly! Een “Fries” in de Formule 1. Lieve Nyck wat heb jij hier keihard voor gewerkt, veel afwijzingen gehad. Veel moeten laten. Maar het is je gelukt!!!” Sylvana is duidelijk trots op de coureur. Zou ze stiekem niet een beetje meer dan trots zijn? Het lijkt net een liefdesverklaring. Met de liefde die de blondine heeft voor de autosport, zou dat nog niet eens zo’n gekke gedachte zijn..

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden stuurt foto zonder kleding naar mazzelende volger

Sylvana IJsselmuiden houdt Stefano Keizers te vriend

Sylvana IJsselmuiden deelde onlangs een aandoenlijke foto met Stefano Keizers. De blondine deelde het volgende; “Syl nog vrienden aan Expeditie Robinson over gehouden?” Dit is er 1 van. Samen parachute springen omdat ik op het eiland vertelde dat dit mijn droom was“. De twee lijken nog altijd contact te hebben na Expeditie Robinson en het is inmiddels uitgegroeid tot een hechte vriendschap. Echter zijn er mensen die denken dat Stefano meer voor ogen had met de blondine; “A moment of silence for our brother in the friend zone“, “Keiharde friend zone“. Zou Stefano wilde plannen hebben met de blondine, of zou het hier puur om vriendschap draaien? In ieder geval zijn de twee dolgelukkig met elkaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...