Foto: Zangeres Elize beweegt haar heupen in strak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In een strak pakje zakt Elize van der Horst langzaam naar beneden. Ze heeft alleen wel last van een onbekende gluurder…

Elize van der Horst gaat heel soepel naar beneden. Ze verdwijnt langzaam uit beeld in haar strak pakje. In het pakje ziet ze er oogverblindend goed uit. Wanneer ze alleen uit beeld verdwijnt komt er een onbekende gluurder in beeld!

Elize van der Horst heeft stille aanbidder

De knappe zangeres maakt zich klaar voor een optreden. Dit doet ze in een wel heel strak pakje. Verleidelijk beweegt ze met haar heupen op en neer. In het strakke pakje ziet dit er wel heel spannend uit. Ze heeft alleen geen rekening met pottenkijkers gehouden. Op het moment van zakken komt er een man zonder shirt in beeld. Deze man heeft een uitstekend uitzicht op de zangeres en haar vrouwelijke compagnon. In zo’n strak pakje is het ook niet raar dat de beste man even wilt gluren. Elize van der Horst laat niet alleen deze man genieten, maar ook haar volgers.

Elize laat haar achterkant spreken

De knappe brunette laat er geen gras over groeien. In een superstrak pakje laat ze haar achterkant spreken. Ze schudt alsof haar leven er vanaf hangt. Door het pakje beweegt alles heel verleidelijk. Het lijkt net op een golf water die elke keer weer bij het strand aanspoelt. De golven in haar jurkje blijven door bewegen alsof er geen einde aan komt. Als het nog niet opvallend genoeg was wijst haar vriendin ook nog even naar de plek waar alle actie plaatsvindt. Ook die weet niet wat haar overkomt. Met haar mond vol tanden kijkt ze naar Elize haar achterkant. Elize van der Horst kan wel genieten van alle aandacht. Haar volgers ga je dan ook zeker niet horen klagen.

De kanjers van Elize

Wat een kanjers heeft de knappe zangeres. Ze wilt ook graag dat iedereen het weet en ziet. Met een verleidelijk jurkje heeft ze een diepe V-hals. Als ze even niet oppast vallen haar kanjers bijna uit haar jurkje. Met een lekker glitterpakje straalt de zangeres letterlijk. Elize was zich aan het klaarmaken voor een show. Haar fans in de zaal kregen in ieder geval genoeg te zien van Elize.

Elize ligt verleidelijk op bed

Wat zou je doen wanneer je de zangeres zo op je bed vindt? In één open jurkje ligt de knappe brunette namelijk op bed. Met een verleidelijke blik kijkt ze om zich heen. Het jurkje past precies goed. Was die net iets korter geweest dan liet Elize ons flink genieten. Met deze kiekjes is het trouwens ook al genieten geblazen. Het is alleen een beetje raar dat de zangeres helemaal opgemaakt in bed ligt. Normaal halen mensen de make-up van hun gezicht wanneer ze naar bed gaan. Elize van der Horst doet hier blijkbaar niet aan. Wanneer je wakker wordt en je ziet de brunette naast je liggen weet je dat je de gelukkigste man op de wereld bent.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.