Foto: Zangeres Elize beweegt haar heupen in strak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In een strak pakje zakt Elize van der Horst langzaam naar beneden. Ze heeft alleen wel last van een onbekende gluurder…

Elize van der Horst gaat heel soepel naar beneden. Ze verdwijnt langzaam uit beeld in haar strak pakje. In het pakje ziet ze er oogverblindend goed uit. Wanneer ze alleen uit beeld verdwijnt komt er een onbekende gluurder in beeld!

Elize van der Horst heeft stille aanbidder

De knappe zangeres maakt zich klaar voor een optreden. Dit doet ze in een wel heel strak pakje. Verleidelijk beweegt ze met haar heupen op en neer. In het strakke pakje ziet dit er wel heel spannend uit. Ze heeft alleen geen rekening met pottenkijkers gehouden. Op het moment van zakken komt er een man zonder shirt in beeld. Deze man heeft een uitstekend uitzicht op de zangeres en haar vrouwelijke compagnon. In zo’n strak pakje is het ook niet raar dat de beste man even wilt gluren. Elize van der Horst laat niet alleen deze man genieten, maar ook haar volgers.

Elize laat haar achterkant spreken

De knappe brunette laat er geen gras over groeien. In een superstrak pakje laat ze haar achterkant spreken. Ze schudt alsof haar leven er vanaf hangt. Door het pakje beweegt alles heel verleidelijk. Het lijkt net op een golf water die elke keer weer bij het strand aanspoelt. De golven in haar jurkje blijven door bewegen alsof er geen einde aan komt. Als het nog niet opvallend genoeg was wijst haar vriendin ook nog even naar de plek waar alle actie plaatsvindt. Ook die weet niet wat haar overkomt. Met haar mond vol tanden kijkt ze naar Elize haar achterkant. Elize van der Horst kan wel genieten van alle aandacht. Haar volgers ga je dan ook zeker niet horen klagen.

De kanjers van Elize

Wat een kanjers heeft de knappe zangeres. Ze wilt ook graag dat iedereen het weet en ziet. Met een verleidelijk jurkje heeft ze een diepe V-hals. Als ze even niet oppast vallen haar kanjers bijna uit haar jurkje. Met een lekker glitterpakje straalt de zangeres letterlijk. Elize was zich aan het klaarmaken voor een show. Haar fans in de zaal kregen in ieder geval genoeg te zien van Elize.

Elize ligt verleidelijk op bed

Wat zou je doen wanneer je de zangeres zo op je bed vindt? In één open jurkje ligt de knappe brunette namelijk op bed. Met een verleidelijke blik kijkt ze om zich heen. Het jurkje past precies goed. Was die net iets korter geweest dan liet Elize ons flink genieten. Met deze kiekjes is het trouwens ook al genieten geblazen. Het is alleen een beetje raar dat de zangeres helemaal opgemaakt in bed ligt. Normaal halen mensen de make-up van hun gezicht wanneer ze naar bed gaan. Elize van der Horst doet hier blijkbaar niet aan. Wanneer je wakker wordt en je ziet de brunette naast je liggen weet je dat je de gelukkigste man op de wereld bent.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!