Foto: Moedige Sylvana stelt haar boksballen beschikbaar aan Rico Verhoeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden houdt wel van een beetje gevaar. en dus duikt ze de ring in met niemand minder dan Rico Verhoeven. 

Normaal gesproken lijkt Sylvana IJsselmuiden een heel erg lief type, maar eigenlijk is de presentatrice, die vooral bekend is van haar werk bij Dumpert, een echte wildebras. Zo is ze een enorme fan van snelle auto’s en de Formule 1, doet ze zelf nog wel eens iets gek als skydiven en staat ze nu ook in de ring met Rico Verhoeven. En de bokskampioen kan natuurlijk best flinke klappen uitdelen. Gelukkig gaat Sylvana niet echt boksen met Rico, maar ze vond het wel tijd om even een spannende foto met Rico te maken. En die deelt ze met al haar volgers.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden stuurt foto zonder kleding naar mazzelende volger
De gevaarlijke staredown van Sylvana IJsselmuiden

Sylvana durft wel hoor. Niet alleen traint ze even mee met Rico, maar ze daagt hem er ook nog even een keertje uit tijdens een staredown. Sylvana vraagt haar volgers of ze denken dat Rico bang voor haar is. Dat is nog wel eens mogelijk, want er schuilt meer achter Sylvana dan je denkt. Wie weet hoe goed ze misschien wel in boksen is. Maar als Rico bang is, laat hij het in ieder geval niet merken. Het leverde een stoere foto op die Sylvana op haar Instagram kon zetten. Wat Sylvana precies aan het doen is bij Rico blijft nog even geheim. Ze is er waarschijnlijk om een video te maken, maar waarvoor zegt ze er niet bij. Nog even wachten dus voor je het resultaat van deze gevaarlijke sparringsessie kan zien.

Sylvana IJsselmuiden teased volgers met nieuwe video

Voordat Sylvana de foto met Rico plaatste, maakte ze haar volgers al een beetje nieuwsgierig door een filmpje te plaatsen, waar ze haar volgers liet raden in welke sportschool ze was. De foto van Rico aan de muur maakte wel gelijk een hoop duidelijk. Maar Sylvana is daar hoogstwaarschijnlijk niet gekomen om te trainen, aan haar outfit te zien. Die is namelijk niet bedoeld om in te sporten. Wel staat het strakke topje Sylvana ontzettend goed. Ze moet wel een beetje oppassen, voordat Rico te keer gaat op hele andere boksballen. Die knallen namelijk bijna uit het strakke topje.

Is Sylvana IJsselmuiden de leukste presentatrice van Nederland?

Ze werd al een keer gekroond tot mooiste vrouw van Nederland door FHM en bij de kijkers van Dumpert staat ze al jaren bekend als de leukste vrouw van het land. Misschien is het eens tijd dat Sylvana IJsselmuiden de kans krijgt om te bewijzen wat ze in huis heeft met een groter programma. Momenteel doet Sylvana nog maar weinig werk voor televisie. Maar zou het niet geweldig zijn als ze vaker te zien is? Geef Sylvana dus haar eigen programma. Dan kun je veel vaker genieten van deze prachtige blondine. En daar zit iedereen in Nederland wel op te wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!