Foto: Moedige Sylvana stelt haar boksballen beschikbaar aan Rico Verhoeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden houdt wel van een beetje gevaar. en dus duikt ze de ring in met niemand minder dan Rico Verhoeven

Normaal gesproken lijkt Sylvana IJsselmuiden een heel erg lief type, maar eigenlijk is de presentatrice, die vooral bekend is van haar werk bij Dumpert, een echte wildebras. Zo is ze een enorme fan van snelle auto’s en de Formule 1, doet ze zelf nog wel eens iets gek als skydiven en staat ze nu ook in de ring met Rico Verhoeven. En de bokskampioen kan natuurlijk best flinke klappen uitdelen. Gelukkig gaat Sylvana niet echt boksen met Rico, maar ze vond het wel tijd om even een spannende foto met Rico te maken. En die deelt ze met al haar volgers.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden stuurt foto zonder kleding naar mazzelende volger
De gevaarlijke staredown van Sylvana IJsselmuiden

Sylvana durft wel hoor. Niet alleen traint ze even mee met Rico, maar ze daagt hem er ook nog even een keertje uit tijdens een staredown. Sylvana vraagt haar volgers of ze denken dat Rico bang voor haar is. Dat is nog wel eens mogelijk, want er schuilt meer achter Sylvana dan je denkt. Wie weet hoe goed ze misschien wel in boksen is. Maar als Rico bang is, laat hij het in ieder geval niet merken. Het leverde een stoere foto op die Sylvana op haar Instagram kon zetten. Wat Sylvana precies aan het doen is bij Rico blijft nog even geheim. Ze is er waarschijnlijk om een video te maken, maar waarvoor zegt ze er niet bij. Nog even wachten dus voor je het resultaat van deze gevaarlijke sparringsessie kan zien.

Sylvana IJsselmuiden teased volgers met nieuwe video

Voordat Sylvana de foto met Rico plaatste, maakte ze haar volgers al een beetje nieuwsgierig door een filmpje te plaatsen, waar ze haar volgers liet raden in welke sportschool ze was. De foto van Rico aan de muur maakte wel gelijk een hoop duidelijk. Maar Sylvana is daar hoogstwaarschijnlijk niet gekomen om te trainen, aan haar outfit te zien. Die is namelijk niet bedoeld om in te sporten. Wel staat het strakke topje Sylvana ontzettend goed. Ze moet wel een beetje oppassen, voordat Rico te keer gaat op hele andere boksballen. Die knallen namelijk bijna uit het strakke topje.

Is Sylvana IJsselmuiden de leukste presentatrice van Nederland?

Ze werd al een keer gekroond tot mooiste vrouw van Nederland door FHM en bij de kijkers van Dumpert staat ze al jaren bekend als de leukste vrouw van het land. Misschien is het eens tijd dat Sylvana IJsselmuiden de kans krijgt om te bewijzen wat ze in huis heeft met een groter programma. Momenteel doet Sylvana nog maar weinig werk voor televisie. Maar zou het niet geweldig zijn als ze vaker te zien is? Geef Sylvana dus haar eigen programma. Dan kun je veel vaker genieten van deze prachtige blondine. En daar zit iedereen in Nederland wel op te wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!