Foto: Monica Geuze duikt eindelijk weer sportschool in met knellend broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Monica Geuze was vroeger altijd fanatiek bezig in de sportschool. Sindskort heeft Monica het sporten weer helemaal opgepakt en dat ziet zeker niet verkeerd uit.

Monica Geuze is weer helemaal terug in haar sport-ritme. Sinds enkele maanden staat zij weer regelmatig in de sportschool. Op haar Instagram deelt zij vaak foto’s in de sportschool, zo staat ze voortdurend te poseren in een strak outfitje of filmt ze zichzelf op de loopband.

Monica Geuze doet van alles wat

Monica Geuze heeft bijna elk beroep wel een keer geprobeerd. In 2014 begon zij met haar welbekende vlogs en was zij bekend als DJ van Ronnie Flex. Sindsdien heeft de knappe moeder gewerkt als presentatrice, actrice en heeft zij haar eigen podcast samen met Kaj Gorgels. Maar dat is niet alles. Monica is ook aandeelhouder in het bekende alcoholische bruiswatermerk Stëlz en heeft ze haar eigen cosmeticabedrijf genaamd Sophia Mae. Het mag duidelijk zijn dat Monica van alles en nog wat aan het doen is. De mooie brunette weet wel van aanpakken en kan als geen ander de meest uitzonderlijke plaatjes maken. En dat is natuurlijk wel het beste waar je als fan op kan hopen. De leuke plaatjes van Monica doen het eigenlijk altijd goed op social media. Die worden altijd aanbeden.

Monica Geuze

Nieuwe samenwerking van Monica Geuze

Via haar Instagram Stories laat Monica Geuze weten enorm veel zin te hebben in haar nieuwste samenwerking met Shoeby. Monica heeft al vele samenwerkingen gedaan met verschillende bekende bedrijven. Dit is niet de eerste keer dat de mooie Monica met dit bedrijf samenwerkt. In oktober van vorig jaar kwam haar eerste samenwerking uit. Hierbij waren 13 kledingstukken uitgebracht. Op dit moment is nog niet duidelijk waaruit de nieuwe collectie bestaat of wanneer deze beschikbaar is. Maar met Monica aan het roer van deze samenwerking, kan het eigenlijk alleen maar goed gaan. De mooie dame weet zonder moeite eigenlijk altijd de mooiste foto’s te maken. En dat is natuurlijk wel zo handig als je iets probeert te promoten. Met Monica kan elk merk ervan verzekerd zijn dat ze goed in het daglicht worden gezet.

Monica Geuze

Monica Geuze presenteert de Bachelor

Vanaf 7 maart wordt het nieuwe seizoen van de Bachelor uitgezonden. Dit is de eerste keer dat Monica de mannelijke versie presenteert. in 2022 heeft Monica wel de vrouwelijke versie de Bacholerette gepresenteerd. Hierbij heeft Sylvia Geersen haar best gedaan om een nieuwe man te vinden. Zij heeft enkele tijd een relatie gehad met de winnaar Joris Smits. In januari maakte de twee duidelijk niet samen verder te gaan. Nu is het de beurt aan niet 1 maar 2 nieuwe Bachelors om de liefde te vinden. Hoe dit precies gaat werken rondom het kiezen van de dames is nog niet duidelijk. Het nieuwe seizoen is opgenomen in Tanzania. Iedereen is natuurlijk reuze benieuwd hoe Monica het gaat doen als presentator van dit leuke programma. Aan haar charisma zal het in ieder geval niet liggen. Dat heeft ze absoluut onder controle. De prachtige influencer weet wel hoe ze de meest mooie plaatjes voor zich kan laten werken.

Meer zien van Monica Geuze kan op Instagram

Wil je nou nog meer foto’s zien van deze prachtige brunette? Bekijk dan haar Instagram. Hier plaatst zij nog veel meer om te bewonderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.