Foto: Sylvana IJsselmuiden klaagt over véél te lange

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvana IJsselmuiden is gewend aan commentaar op haar foto’s, en ze weet precies hoe ze dat uit moet lokken!

Je zou het bijna niet kunnen geloven, maar de fans van Sylvana IJsselmuiden kunnen naar een foto van de mooie blondine kijken en nog steeds iets te klagen hebben. Maar zo werkt het internet dan ook wel weer. Wat is er allemaal gebeurd? Nou, Sylvana had een nieuwe broek op het oog. En natuurlijk probeerde ze die even te passen. En hoewel het kledingstuk haar erg goed stond, kwamen de van de broek tot over haar schoenen. Daar kon ze de vloer mee vegen. En dat was natuurlijk minder. Helaas voor Sylvana, want deze broek ging hem niet worden. Die conclusie had ze zelf ook al getrokken, want ze laat in haar foto weten dat de van de broek te lang zijn. Toen kwamen haar volgers daar nog even overheen.

De volgers van Sylvana sluiten zich aan bij haar mening over

De volgers van Sylvana waren niet bepaald subtiel in hun commentaar. Ze trapten de ene na de andere open deur in en kwamen gezamenlijk tot de conclusie dat de broek van Sylvana inderdaad te lang was. Maar goed, de foto had gelukkig nog meer te bieden dan de broekspijpen van Sylvana IJsselmuiden. Zo kon je ook kijken naar haar mooie snoetje dat ze op de foto had gezet. Ze verbergt hem misschien een beetje achter haar telefoon, maar dat maakt het nog niet minder leuk om te zien. Met haar intrigerende blik kan Sylvana er altijd voor zorgen dat je uit het niets aan het smelten bent.

Sylvana IJsselmuiden heeft genoeg zelfspot

De mooie presentatrice realiseerde zich dat haar volgers het verhaal over broekspijpen misschien niet het meest interessante verhaal vonden om naar te luisteren. En dus plaatst ze de foto nog een keer, met de caption “Goed verhaal, doen we niks mee.” Ze laat daarmee zien dat ze zichzelf in ieder geval niet zo serieus neemt en wel tegen een grapje lijkt te kunnen. De mooie blondine vindt het niet zo erg om zelf af en toe het onderwerp van de grapjes te zijn. Zolang het maar niet te vaak gebeurt is dat prima. Met haar mooie foto’s laat Sylvana in ieder geval zien dat ze ook om zichzelf kan lachen.

Sylvana IJsselmuiden deelt vaker leven met haar fans

Voor Sylvana zijn haar fans een wezenlijk onderdeel van haar leven. Ze betrekt hen dan ook in alles wat ze doet. En daarom vinden mensen haar misschien ook zo leuk om te blijven volgen. De mooie blondine deelt namelijk lief en leed met haar fans en dat schept gelijk een band. Daarbij is ze er niet vies van om af en toe net wat meer van zichzelf te laten zien. Dat wordt dan een soort cadeautje naar haar fans. Die mogen genieten van alle mooie vormen van het figuur van Sylvana IJsselmuiden. En dat vinden de meeste van haar trouwe volgers helemaal niet erg. Die smullen van al die mooie plaatjes.

Meer zien van Sylvana kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Sylvana IJsselmuiden? Kijk dan even op haar Instagram en laat je verbazen door al haar mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.