Foto: Hila Noorzai zit in geheim nieuw Wie Is De Mol?-seizoen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt er sterk op dat niemand minder dan Hila Noorzai stiekem in een nieuw en tot voor kort geheim seizoen van Wie Is De Mol?-zit…

Nieuw extra speciaal seizoen Wie Is De Mol?

Er is grote chaos tussen alle ‘molloten’ in Nederland. Zo is het huidige seizoen in Mexico nog maar net begonnen, met maar twee afleveringen. Natuurlijk is het seizoen weer ontzettend spannend, maar er is op de achtergrond nu ineens nog iets gaande. De echte Wie Is De Mol? fans zitten op het puntje van hun stoel door het nieuws dat door Tina Nijkamp naar buiten wordt gebracht. Zo schijnt het zo te zijn dat er momenteel nog een seizoen van WIDM wordt opgenomen. Dat klinkt natuurlijk een beetje raar, maar het is wel het vijfentwintigste seizoen van het programma. Veel programma’s doen dan iets speciaals, en WIDM kan dat makkelijk hebben met haar torenhoge kijkcijfers. Zo is het programma WIDM het best bekeken programma van afgelopen jaar. Het gerucht gaat dat er een nieuw en extra seizoen wordt opgenomen en dat de groep kortgeleden is vertrokken naar de bestemming.

Hila Noorzai zit in geheim nieuw Wie Is De Mol?-seizoen 1

Kandidaten gezocht voor onbekend programma

Nu is de vraag natuurlijk hoe het dan precies zit met dit nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?. Zo zijn de theorieën dat het programma dit keer onbekende Nederlanders gaat bevatten. Het programma WIDM is zo namelijk in 1999 ook begonnen met nog onbekende mensen. Angela Groothuizen was de presentatrice van het seizoen dat werd opgenomen in Australië. Het programma WIDM ging pas echt heel hard met de kijkcijfers vanaf 2005, toen ook Bekende Nederlanders mee gingen doen. Nu is het altijd een heel groot geheim wie de deelnemers zijn van het seizoen. Pas na de officiële bekendmaking van de groep kunnen de molloten helemaal los met speculeren over de mol. Dit keer schijnt er voor het nieuwe en geheime seizoen dus wel een hele andere soort casting te zijn geweest. Vorige zomer stond er namelijk een advertentie online om je aan te melden voor het programma The Game. Hier werd enkel door het Instagram account van Wie Is De Mol? reclame voor gemaakt. Een grote kans dat het programma The Game dus een schuilnaam is voor Wie Is De Mol?.

Hila Noorzai zit in geheim nieuw Wie Is De Mol?-seizoen 2

Lees ook: Dit is waarom je goed op Anna Gimbrère moet letten tijdens Wie Is De Mol

Knappe Hila Noorzai als presentatrice WIDM

Nu denkt Tina Nijkamp na het lezen van alle reacties en speculaties over het geheime seizoen WIDM dat het gaat om een extra versie. Hierbij kan gedacht worden aan een serie die exclusief voor NPO start kijkers te bekijken is. Ook zijn er speculaties over de presentatrice van het nieuwe seizoen. Zo zou dit de knappe Hila Noorzai zijn volgens vele. Dit zou natuurlijk ontzettend leuk zijn, want Hila is erg leuk om naar te kijken. Zelf deed Hila ook mee aan het programma WIDM. Ook plaatste Hila op haar Instagram dat ze de komende tijd in het buitenland zit. Precies wanneer de opnames voor de geheime versie van WIDM dus zijn. Hila Noorzai deed zelf ook mee aan WIDM, maar viel helaas vroegtijdig af.

Zo deed Hila Noorzai het tijdens haar seizoen WIDM 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!