Hila Noorzai

Presentatrice Hila Noorzai

Hila Noorzai is sinds 2016 een bekend gezicht op zowel televisie als radio. Ze heeft diverse programma's gepresenteerd bij Qmusic en nam deel aan het televisieprogramma 'Screentest' op RTL4. Daarnaast schreef ze verschillende columns voor LINDA en was ze presentatrice van De Ochtend Show To Go op het videokanaal van AD.nl tussen 2019 en 2021. Ze heeft ook ervaring als presentatrice van Nieuwstrend en EenVandaag, en nam deel aan het 22e seizoen van 'Wie is de Mol?'.

Hila Noorzai relatie, getrouwd en kinderen

Hila Noorzai heeft een relatie met Wouter en woont samen met hem in Amsterdam. Wouter werkt bij Defensie en staat elke dag stipt om half zeven 's ochtends op. Deze routine staat echter in contrast met die van Hila Noorzai, die het liefst tot ongeveer half 10 uitslaapt. Verder zijn de twee niet getrouwd en hebben ze ook geen kinderen.

Hila Noorzai in ‘Wie is de mol?’

In 2022 nam Hila Noorzai deel aan het 22e seizoen van 'Wie is de Mol?'. Ze werd echter in de vijfde aflevering uitgeschakeld. Uiteindelijk bleek Everon Jackson Hooi de mol te zijn in deze editie van het programma. Fresia Cousiñho Arias won het spel, terwijl Kim-Lian van der Meij de finale verloor.

Nieuws

Foto: Hila Noorzai zit in geheim nieuw Wie Is De Mol?-seizoen

Het lijkt er sterk op dat niemand minder dan Hila Noorzai stiekem in een nieuw en tot voor kort geheim seizoen van Wie Is De Mol?-zit...

Vier keer Hila Noorzai: hierom krijgen we geen genoeg van deze prachtige presentatrice

Hila Noorzai heeft een nieuw contract gesloten met AvroTros en zal dus de komende jaren veel vaker te zien zijn op televisie. 

Foto: Hila Noorzai verwent Moltalk-kijker met heerlijk kiekje

Het meest spannende programma van de Nederlandse televisie is alweer even bezig en Hila Noorzai doet er nog even een schepje bovenop.

Foto: afvaller moet kruipen voor geld in Wie Is De Mol

Het was weer een spannende aflevering van Wie is de Mol? 2022. Alleen de afvaller van deze week moest eerst flink door het stof. 

Beeldschone Hila Noorzai verklapt met deze foto mogelijk Wie Is De Mol-geheim

De beeldschone Hila Noorzai heeft misschien al stiekem een groot geheim verklapt van het nieuwe seizoen Wie is de Mol?
Hila Noorzai bio

Profiel

Geboortedatum: 22 juli 1992
Sterrenbeeld: Kreeft
Afkomst: kabul, Afghanistan
Woonplaats: Amsterdam, Nederland
Relatie: Ja, met Wouter
Beroep: Actrice, columnist, radio-DJ
Opleiding: Media en Entertainment Management
Instagram: De Instagram van Hila is @hilanoorzai

Foto's

Hila Noorzai presentatrice
Hila Noorzai familie