Foto: Dionne Stax laat zich van verleidelijke kant zien in afzakkende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Dionne Stax durft op tv te verschijnen in een zéér opvallende jurk. Ze laat de kijkers van Aria werkelijk smullen!

Dionne Stax geeft verleidelijke blik in lage jurk

Natuurlijk ziet de knappe Dionne Stax er altijd erg goed uit. Zo presenteert de blondine al een aantal jaar voor Omroep Max. Dit zijn natuurlijk wel programma’s die onder de categorie best wel braaf vallen. Het programma Van onschatbare waarde is bijvoorbeeld ontzettend leuk om naar te kijken, maar het gaat vooral om oude spullen. Vanwege de redelijk brave programma’s die Dionne Stax maakt, heeft ze wellicht zelf ook een beetje een braaf imago gekregen. Misschien was de blondine daar wel helemaal klaar mee, want met onderstaande foto bewijst ze keihard het tegendeel. Zo schittert Dionne in een hele lage uitgesneden zwarte jurk, die nog net niet van haar bovenlijf afzakt. Daarbij draagt Dionne een stuk of vijf parelkettingen die aan elkaar vastzitten met een zilveren ster. Ook zitten de blonde lokken van Dionne warrig naar achter. Dionne ziet er zo mooi uit vanwege de opnames van een nieuw programma. Het kan niet anders dan dat deze sneak peek gaat zorgen voor veel kijkers.

Dionne Stax schittert op het podium in doorschijnende top

Dionne Stax schittert in doorschijnende top bij ARIA

Het is niet zomaar een programma waarvoor Dionne Stax helemaal in de stijgers staat. Zo passen de keurige extravagante outfits erg goed bij het doel van het programma. Het programma heet ARIA en is een programma van Omroep Max Het is een nog vrij nieuw programma, maar erg leuk om naar te kijken. Zo is dit het derde seizoen van ARIA en Dionne Stax is druk bezig met de opnames. ARIA is een programma in de vorm van een talentenjacht. Dit keer is het niet zomaar naar een zangtalent, maar naar een echte operaster. Er zijn tien talentvolle kandidaten die mee doen aan deze show, en elke week zingen ze weer een andere ARIA. Hiermee hopen zij de jury te overtuigen dat hij of zij hét nieuwe operatalent van dit seizoen is. De talentenjacht duurt acht weken onder begeleiding van Dionne Stax als presentatrice. Het is een hele bombarie, want het Nederlandse Orkest begeleid de deelnemers. Uiteraard krijgen de deelnemers ook mooie outfits aan, passend bij het operaoptreden dat zij verzorgen.

Dionne Stax poseert tegen muur in doorschijnende outfit

Dionne Stax straalt in interessante outfit op foto

De opnames van het programma ARIA vinden plaats in de Gashouder fabriek in Amsterdam. Vanaf nu is Dionne Stax daar dus elke week te vinden. De opkomende operatalenten zien er extravagant uit voor hun optredens, en Dionne Stax doet hier vrolijk aan mee. Op onderstaande foto is nog een outfit van de blondine te zien. Wellicht is Dionne haar thema dit jaar zwart, want het is net zoals bij de lage jurk, weer een zwarte outfit. Dit keer draagt Dionne een zwart topje met glitters dat doorschijnend is. Hierbij heeft Dionne een zwarte lange zwarte rok met grote plooien aan. Uiteraard horen er mooie hoge hakken bij het opera, en Dionne draagt dan ook flinke hakjes met een glitter detail.

Meer zien van Dionne Stax kan op Instagram

Dionne Stax heeft natuurlijk nog veel meer mooie foto’s. Maar die staan allemaal op haar Instagram. Daar vind je ze allemaal terug!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...