Vier keer Hila Noorzai: hierom krijgen we geen genoeg van deze prachtige presentatrice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hila Noorzai heeft een nieuw contract gesloten met AvroTros en zal dus de komende jaren veel vaker te zien zijn op televisie. 

Je mag meer genieten van Hila Noorzai

Presentatrice Hila Noorzai heeft een contract voor onbepaalde tijd getekend bij AvroTros. je kunt je dus alvast gaan opmaken voor nóg meer Hila Noorzai op televisie. Zelf zegt Hila daarover: “Als meisje droomde ik er al van om ooit bij de televisie te werken. Denk dat de 15-jarige Hila best trots op me zou zijn nu. Een vast contract en mooie nieuwe programma’s die eraan komen. Blijer kun je me niet maken. Dank voor het vertrouwen AvroTros. Zin in de toekomst!” Dat is dus goed nieuws. Om dat te vieren zijn hier vier schitterende plaatjes van de presentatrice!

Hila Noorzai zet Parijs op stelten

In het eerste van de vier plaatjes van de prachtige presentatrice, kan je zien hoe Hila heel Parijs gek maakt met haar geweldige outfit. Hila heeft een topje aangetrokken waarmee ze weer veel van haar laat zien. Maar toch laat het stukje stof nog genoeg aan de verbeelding over om spannend te blijven. Een perfect kledingstuk dus. Ze weet ook nog eens heel erg goed te poseren op het plaatje en zorgt daarmee dat iedereen die de foto ziet intens aan het genieten is. Bekijk het plaatje hier!

Zelfs een casual look maakt Hila Noorzai bijzonder

Op de tweede foto uit deze reeks draagt Hila Noorzai een zeer casual denim outfit. Maar ook zo’n outfit wordt bijzonder als Hila hem draagt. De presentatrice ziet er ontzettend avontuurlijk uit op de foto. Juist omdat de outfit wat meer basic is, vallen andere zaken meer op, zoals bijvoorbeeld Hila haar prachtige ogen en lach. Dat is natuurlijk ook wel genieten. Bekijk de foto snel hier!

Hila Noorzai kantelt alles op zijn kop

De presentatrice maakt soms ook iets artistiekere foto’s, zoals het kiekje hier. Daarop poseert Hila Noorzai vanaf de zijkant. Tenminste, ze komt van de zijkant het frame in, waardoor het lijkt alsof ze gekanteld is. In deze close-up kan je goed het mooie gezicht van Hila zien. Haar diepe ogen en mysterieuze blik. Je raakt al snel betoverd als je Hila te lang aankijkt. Dat effect lijkt deze dame wel te hebben op haar volgers. Met haar foto’s weet ze een flinke hoeveelheid bewonderaars erbij te krijgen.

De plechtige outfit van Hila Noorzai

Als laatste hebben we dan nog een meer plechtige outfit van Hila. De presentatrice weet ook op events goed voor de dag te komen, maar valt daarbij niet altijd terug op jurkjes en strakke pakjes. Soms dan kiest ze ook voor iets wat juist niet standaard is, maar wat haar wel heel erg goed staat. Neem bijvoorbeeld deze outfit. Die straalt toch een bepaalde klasse uit. Zo zie je maar weer dat Hila met haar kleding allemaal verschillende uitstralingen kan hebben. De presentatrice doet in ieder geval altijd heel erg veel haar best op haar kledingstijl en dat valt aan alles te merken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!