Heleen van Royen laat volgers smullen met foto van open zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen verruilt haar schrijfkloffie voor een zomers bloemenjurkje. Ze neemt haar camera en volgers mee naar buiten en in daar gaat ze aan de slag met zichzelf…

Heleen van Royen doet niet zo moeilijk meer tegenwoordig. Haar grootste successen heeft ze al op jonge leeftijd behaald en menig boek-enthousiasteling smult nog steeds van haar leuke romans. Heleen is echter ook met de tijd meegegaan en zorgt nu ook dat ze online aanwezig is. Haar Instagram kanaal scoort enorm, dus blijft ze ook non-stop foto’s maken en uploaden. Ook gewoon vanuit haar eigen achtertuin. Niet erg bijzonder, maar Heleen zorgt door haar jurk toch voor een opzienbarende foto, speciaal voor haar trouwste volgers.

Heleen van Royen is open boek

Haar boeken gaan meestal over nachtelijke avonturen, komedie en af en toe gemixt met tragische verhalen. Deze verhalenverteller is en blijft een van de meest controversiële schrijvers van Nederland. Haar posts op Instagram waren eerst nog wat onschuldiger dan bijvoorbeeld haar werken De gelukkige Huisvrouw of Selfmade. “Dat moet anders”, dacht ze waarschijnlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Mooie onthulling van Heleen van Royen

Het is niet de eerste keer dat ze zichzelf onthult. Ook bij de talkshow Vandaag Inside aan tafel doet Heleen vaak een boekje open over wat voor avontuur ze nu weer heeft meegemaakt. Inmiddels is ze beste vrienden met René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee en deelt ze verhaal na verhaal met hen. Natuurlijk staat de camera dan ook aan en weet heel Nederland het gelijk. Maar Heleen lijkt daar niet veel om te geven. Zonder schaamte deelt ze recent nog een “avontuur” met Patrick Kluivert en in een eerdere uitzending van de talkshow onthulde de schrijfster een foutje uit haar jeugd. Maar ook haar schouders en keel onthult ze maar al te graag online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Schrijfster tegenwoordig ook influencer?

Ze wilt niet meer alleen maar boek na boek uitbrengen, deze schrijfster.  Ze heeft nog een loopbaan in gedachte: motivator. Ze vertelt namelijk onder de foto dat ze een tweetal zaken verlangt van haar volgers. Ten eerste is dat die naar buiten gaan, in plaats van alsmaar binnen te blijven en te Netflixen. Als tweede moeten ze richting haar Story voor de onthulling van haar volledige jurk. Menig volger doet maar al te graag dat tweede, maar dat eerste lijkt wel erg tegen de huidige trend in te gaan. Veel Nederlanders blijven tegenwoordig toch liever binnen, tenzij het echt heel warm wordt. Hopelijk helpt de zomer hen richting het strand, de natuur of in ieder geval richting een terras. En anders komt Heleen vast wel weer met een nieuwe jurk aanzetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!