Heleen van Royen laat volgers smullen met foto van open zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen verruilt haar schrijfkloffie voor een zomers bloemenjurkje. Ze neemt haar camera en volgers mee naar buiten en in daar gaat ze aan de slag met zichzelf…

Heleen van Royen doet niet zo moeilijk meer tegenwoordig. Haar grootste successen heeft ze al op jonge leeftijd behaald en menig boek-enthousiasteling smult nog steeds van haar leuke romans. Heleen is echter ook met de tijd meegegaan en zorgt nu ook dat ze online aanwezig is. Haar Instagram kanaal scoort enorm, dus blijft ze ook non-stop foto’s maken en uploaden. Ook gewoon vanuit haar eigen achtertuin. Niet erg bijzonder, maar Heleen zorgt door haar jurk toch voor een opzienbarende foto, speciaal voor haar trouwste volgers.

Heleen van Royen is open boek

Haar boeken gaan meestal over nachtelijke avonturen, komedie en af en toe gemixt met tragische verhalen. Deze verhalenverteller is en blijft een van de meest controversiële schrijvers van Nederland. Haar posts op Instagram waren eerst nog wat onschuldiger dan bijvoorbeeld haar werken De gelukkige Huisvrouw of Selfmade. “Dat moet anders”, dacht ze waarschijnlijk.

Mooie onthulling van Heleen van Royen

Het is niet de eerste keer dat ze zichzelf onthult. Ook bij de talkshow Vandaag Inside aan tafel doet Heleen vaak een boekje open over wat voor avontuur ze nu weer heeft meegemaakt. Inmiddels is ze beste vrienden met René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee en deelt ze verhaal na verhaal met hen. Natuurlijk staat de camera dan ook aan en weet heel Nederland het gelijk. Maar Heleen lijkt daar niet veel om te geven. Zonder schaamte deelt ze recent nog een “avontuur” met Patrick Kluivert en in een eerdere uitzending van de talkshow onthulde de schrijfster een foutje uit haar jeugd. Maar ook haar schouders en keel onthult ze maar al te graag online.

Schrijfster tegenwoordig ook influencer?

Ze wilt niet meer alleen maar boek na boek uitbrengen, deze schrijfster.  Ze heeft nog een loopbaan in gedachte: motivator. Ze vertelt namelijk onder de foto dat ze een tweetal zaken verlangt van haar volgers. Ten eerste is dat die naar buiten gaan, in plaats van alsmaar binnen te blijven en te Netflixen. Als tweede moeten ze richting haar Story voor de onthulling van haar volledige jurk. Menig volger doet maar al te graag dat tweede, maar dat eerste lijkt wel erg tegen de huidige trend in te gaan. Veel Nederlanders blijven tegenwoordig toch liever binnen, tenzij het echt heel warm wordt. Hopelijk helpt de zomer hen richting het strand, de natuur of in ieder geval richting een terras. En anders komt Heleen vast wel weer met een nieuwe jurk aanzetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!