Foto: Dilan Yesilgöz verschijnt in slechts een badjas achter de schermen bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dilan Yesilgöz heeft weer een poging gedaan om meer stemmen te winnen. Deze keer door in haar badjas te verschijnen. 

Politica Dilan Yesilgöz verschijnt in bijzondere kleding bij VI

Bij het programma Vandaag Inside hebben ze de politica Dilan Yesilgöz zo ver gekregen om de badjas die gasten bij VI als cadeau krijgen, aan te trekken en er bovendien mee te poseren achter de schermen! En dat ziet er natuurlijk best wel weer heel erg leuk uit. Het is een beetje een ludieke foto, omdat er natuurlijk mee geïmpliceerd wordt dat Dilan alleen badjas draagt. Waarschijnlijk heeft ze hieronder gewoon haar pakje aangetrokken. Maar het levert wel een leuk beeld op. Meer politici zouden eens aan moeten schuiven bij Vandaag Inside. 

Özcan Akyol en Dilan Yesilgöz maken het elkaar niet makkelijk

Özcan Akyol is alles behalve een fan van Dilan Yesilgöz en laat dat dan ook ontzettend merken bij VI. Wilfred Genee vindt dat toch wel bijzonder, omdat ze beide dezelfde afkomst hebben. Terwijl Dilan te gast is vraagt hij haar of mensen van haar afkomst trots zijn op haar of niet. Dilan is nogal verbaasd over de vraag en geeft aan dat ze dat niet zo goed weet. “Ik merk dat nooit aan Eus.” geeft Wilfred aan. Vervolgens laat hij even zien wat Eus allemaal geroepen heeft over de politica de afgelopen tijd. Maar Dilan bijt wel terug na het filmpje van Eus. Ze laat zich absoluut niet kennen: “Ik weet niet wie hem ooit heeft gekwetst, maar het is wel een beetje sneu.” Uiteindelijk weet Johan Derksen nota bene de boel weer een beetje te bedaren. Hij zegt dat ze altijd wel een beetje moeten lachen om Eus en hem niet zo serieus moeten nemen. Dat lijkt de sfeer weer enigszins goed te doen. Wie had gedacht dat Johan van alle mannen aan tafel de sfeer zou kunnen redden? Meestal gooit hij juist een beetje extra olie op het vuur en is het Wilfred die de boel moet sussen.

Dilan Yesilgöz weet goed haar mannetje te staan in VI

De politica weet zich erg knap te redden in de studio vol met mannen. Daar weet ze toch wel aardig haar mannetje te staan. En daar hebben de heren best wel veel respect voor. Met nog een week te gaan tot de verkiezingen was het een goede zet van Dilan om bij de mannen aan tafel te gaan zitten.

Dilan Yesilgöz op de vuist met Rico Verhoeven

Het kopstuk van de VVD haalt van alles uit de kast om ervoor te zorgen dat ze straks de verkiezingen zal winnen. Aan haar marketing team zal het zeker niet liggen. Die zijn namelijk ontzettend goed bezig met het regelen van allerlei leuke optredens links en rechts om de populariteit van Dilan een beetje op te krikken. Zo was ze laatst bij Rico Verhoeven om te praten over sporten en gezondheid. En dat leverde een ontzettend leuk filmpje op, waarbij Dilan wel eventjes omhoog geholpen moest worden met een doos. Anders kon ze Rico niet aankijken. Bekijk de video hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.