VVD-lijsttrekker Dilan Yesilgöz maakt tongen los met video van workout in hakjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

VVD-Lijsttrekker Dilan Yesilgöz komt flink in opspraak nadat er een video wordt geplaatst met een workout op hoge hakken..

De VVD-lijstrekker Dilan Yesilgöz heeft het voor elkaar om iedereens tong los te maken met een erg bijzondere video. Zo is Dilan bezig met de voorbereidingen voor het RTL Debat. Je zou denken dat dit vooral veel rust vergt, maar Dilan kiest voor de sportievere optie. Zo wil Dilan duidelijk graag erg fit blijven voor de spannende tijden die de brunette tegemoet gaat. Om te laten zien hoe Dilan zichzelf voorbereid voor het belangrijke RTL debat is er een camera ploeg aanwezig bij haar sportsessie.

Dilan Yesilgöz doet bizarre workout op hakken

Op de video zien we eerst Dilan Yesilgöz op de loopband terwijl ze video’s aan het terug kijken is van voorgaande debatten. Hiermee kan ze haar competitie alvast peilen en observeren om te kijken hoe ze het zelf het beste kan aanpakken. Naast debatten terug kijken zegt Dilan Yesilgöz dat ze ook veel stukken leest, en goed slaapt. Vervolgens komen er een aantal shots waar standpunten van de VVD op notitie kaartjes zijn geschreven. Deze hangen dan zogenaamd door de sportschool op gewichten waar Dilan mee aan het werk is. Vervolgens komt het onderdeel van de video die het meest in opspraak komt. Zo zijn een aantal shots te zien dat Dilan gewichten op een stang plaatst en haar handen eromheen slaat. Het lijkt erop dat ze klaar is om flink te gaan squatten, maar dan komt er een volledig shot van Dilan. Hierop is te zien dat Dilan Yesilgöz hoge hakken aanheeft in plaats van sportschoenen.

Bekijk de video hier.

Dilan Yesilgöz krijgt lof voor debat

Het is niet zo dat Dilan Yesilgöz alleen maar negatieve reacties krijgt, want Dilan heeft duidelijk ook fans. Na het RTL Debat gaat het uiteraard helemaal los op Twitter over hoe het is gegaan tussen de drie partijleiders. Volgens een aantal twittergebruikers heeft Dilan Yesilgöz het ontzettend goed gedaan en vol lof wordt er gesproken over Yesilgöz: “Sterkste debat tot nu toe” en ook “Ze was de mannen de baas”.

Lees ook: Rico Verhoeven krijgt klappen van VVD-lijsttrekker Dilan Yesilgöz: ‘Volgende debat zó beginnen’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!