Özcan Akyol

Profiel

Geboortedatum: 7 april 1984
Sterrenbeeld: Ram
Afkomst: Turkse afkomst
Woonplaats: Deventer
Relatie: Ja met Anna van den Breemer
Beroep: Presentator, columnist
Instagram: De Instagram van Özcan is @ozcanakyol

Foto's

Presentator Özcan Akyol

Özcan Akyol, een Nederlandse presentator en columnist, doorliep zijn opleidingen aan het Alexander Hegius in Deventer, inclusief mavo en een mbo-opleiding, naast zijn studies Journalistiek en Nederlandse Taal en Cultuur die hij niet afrondde. Hij is bekend vanwege diverse boeken, zoals 'Eus' en 'WTF? Volwassen worden na 11 september'. Daarnaast heeft hij meerdere documentaires geproduceerd, waaronder de serie 'De neven van Eus'. Ook presenteerde Akyol het televisieprogramma 'Sterren op het Doek'.

Özcan Akyol, relatie, getrouwd, kinderen

Özcan Akyol is al een lange tijd gelukkig met Anna van den Breemer. Het koppel leerde elkaar kennen, toen Anna hem kwam interviewen voor het mediamerk Nouveau. Daarna zagen de twee elkaar weer op een boekenbal en zijn ze met elkaar in contact gekomen. Verder heeft het stel twee kinderen, genaamd Mia en Baran.

Özcan Akyol verdedigt Matthijs van Nieuwkerk

Naast zijn eigen gemaakte content, verscheen Özcan Akyol regelmatig als gast in diverse tv-programma's, zoals Vandaag Inside, Khalid & Sophie en DWDD. Hoewel hij niet meer in het laatstgenoemde programma te zien is, heeft dit niet direct met hem te maken, maar eerder met Matthijs van Nieuwkerk. Vanwege berichten over vermeende sociale onveiligheid voor medewerkers, was Van Nieuwkerk een tijdlang niet op televisie. Er lijkt echter een verandering te komen; mogelijk heeft Akyols verdediging en oproep tot normalisatie van Van Nieuwkerk hierbij een rol gespeeld.

Özcan Akyol slaapproblemen

Net als veel anderen kampt Özcan Akyol met een slaapstoornis die zich al op jonge leeftijd ontwikkelde. Dit resulteert in een verstoorde nachtrust en vroeg ontwaken. Soms slaapt hij slechts 4 tot 6 uur per nacht. Akyol heeft diverse methoden geprobeerd, waaronder wietolie en speciale kussens, maar niets leek het probleem op te lossen. Desondanks heeft hij geleerd er beter mee om te gaan. Hij ervaart baat bij regelmatige lichaamsbeweging overdag en wandelen, wat hem helpt om ermee om te gaan.

Nieuws

Video: Özcan Akyol onthult eindelijk inhoud van filmpje agressieve Matthijs van Nieuwkerk

Özcan Akyol ook wel bekend als Eus, geeft eindelijk duidelijkheid! Hij werkte jarenlang samen met Matthijs van Nieuwkerk, en weet dus precies wat er in het veelbesproken 'agressieve filmpje' van de presentator gebeurt...

Foto: Wordt dit de rol van Hélène Hendriks in nieuwe talkshow Vandaag Inside?

Het meesterlijke trio Gijp, Derksen en Genee heeft een nieuw dagelijks programma. Maar wat wordt de rol van Hélène Hendriks?