Foto: Celine Huijsmans laat kijker smullen tijdens Hart van Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Celine Huijsmans heeft een ontzettend mooie stap gemaakt, terug naar het programma Hart van Nederland. En daar mag ze leuke pakjes dragen!

De blondine heeft na omzwervingen bij haar vorige radiostation als sidekick en nieuwslezer, waar ze steeds geen lange contracten kreeg, eindelijk weer haar plek gevonden bij Hart van Nederland. Dat is fijn voor de kijker, want die mag nu weer enorm gaan genieten van de mooie pakjes van Celine. Na jaren verscholen te zijn bij de radio, mag ze nu eindelijk weer gezien worden op televisie. En dat is natuurlijk wel even een feestje waard.

Lees ook: Video: Celine Huijsmans volledig buiten adem na knokpartij met wilde dame

Natuurlijk trekt Celine Huijsmans de aandacht

De blondine gaat er met haar terugkeer naar Hart van Nederland absoluut voor zorgen dat er meer mensen naar dat programma gaan kijken. Met haar mooie pakjes, die vaak strak om haar vormen gewikkeld zitten, weet Celine zich uitstekend te presenteren. Als kijker van Hart van Nederland hoef je dus niet jezelf te gaan vervelen. Met Celine op de buis heb je altijd wel wat moois om naar te kijken. Dan maakt het nieuws verder ook niet zoveel meer uit. Dat is ondergeschikt aan de leuke dame die het verteld.

Zelfs als Celine Huijsmans zichzelf verbergt, ziet ze er goed uit

Ook als Celine kleding draagt die het grootste deel van haar bedekt, weet ze er weergaloos uit te zien. Je merkt het al aan de uitzendingen van Hart van Nederland. Bijvoorbeeld wanneer Celine haar blauwe trui draagt. Dan ziet ze er echt wel leuk uit, terwijl die trui het grootste deel van haar bedekt. Waar ligt het dan aan dat mensen nog steeds graag naar haar kijken? Nou, om te beginnen heeft Celine natuurlijk een ontzettend knap gezicht. En je moet wel een erg grote trui dragen om die te verhullen. Maar ook haar charme en talent in presenteren helpen natuurlijk mee. Mensen blijven geboeid kijken naar de blonde dame.

Lees ook: Celine Huijsmans deelt verleidelijke foto met tong vanuit radiostudio

Fans van Celine Huijsmans zijn erg tevreden met switch

Nu Celine Huijsmans meer voor Hart van Nederland gaat doen, kunnen haar fans haar meer op televisie zien. En dat vinden ze natuurlijk een goede ontwikkeling. De mooie presentatrice zat de hele tijd zo verborgen achter haar microfoon bij het radiostation en daardoor kreeg je nooit echt goed mee hoe ze er die dag nou uit zag. Bij televisie zal dat geen probleem vormen. Daar kan je elke dag zien hoe leuk Celine eruit ziet.

Meer Celine op televisie betekent meer leuke pakjes

Omdat ze meer op televisie te zien zal zijn, zal Celine ook veel meer mooie pakjes nodig hebben. En dat betekent dat je nog veel meer leuke pakjes van Celine te zien zal krijgen. Hopelijk zijn ze niet allemaal zo verhullend als de dikke truien die de presentatrice de laatste tijd draagt. Dat is dan toch wel iets minder om te zien. Maar natuurlijk nemen haar fans genoegen met alle mooie beelden van Celine.

Meer zien van Celine Huijsmans? Dan moet je snel naar Instagram

Op Instagram heeft Celine nog veel meer leuke plaatjes staan. Die kan je hier zien! Ga dus snel naar Instagram om te genieten van de mooie blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...