Foto: Amber Brantsen zorgt met diepe V-hals voor heerlijke afleiding bij Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen speelt elk Formule 1-weekend een hoofdrol bij Viaplay. Die rol heeft ze inmiddels omarmd! Zó stel je de kijker tevreden!

De presentatrice was het hele Formule 1-weekend aanwezig in de studio van Viaplay voor de GP van Singapore. Om de Viaplay-kijker ook na de race te laten genieten heeft Amber Brantsen een verleidelijk topje met diepe V-hals aangedaan. Genoeg kijkers bleven dan ook hangen voor de nabeschouwing.

Amber Brantsen straalt tijdens uitzending Viaplay

Amber Brantsen had weer een druk weekend door het Formule 1. Voor de GP van Singapore werd er het hele weekend lang tv gemaakt vanuit de Viaplay-studio. Na afloop van de Formule 1-race zappen veel kijkers meestal weer weg en hebben ze wel genoeg gezien. Amber wilde deze keer wel héél graag dat de kijker ook ná de race nog even bleven hangen. Dat scenario maakte ze met haar diepe v-hals een stuk aantrekkelijker. De Viaplay-kijker was na de Formule 1-race dan ook gelijk afgeleid door de knappe presentatrice. Met een mooie roze blazer valt ze goed op tijdens de uitzending.

Amber Brantsen ziet Max Verstappen geen wereldkampioen worden

Van te voren had de brunette al niet teveel hoop dat Max Verstappen tijdens de race van Singapore wereldkampioen werd. Dit kwam doordat de Nederlander vanaf P8 moest starten. Uiteindelijk viel Max zelfs terug naar P12. Op een gegeven moment stond de Nederlander op P5 en maakte hij een inhaal actie. Door een inschattingsfout schoot hij rechtdoor en gooide hij een eventuele podium plek door het putje. Amber Brantsen vraagt aan haar volgers na de race dan ook gelijk of Max Verstappen in Japan wel wereldkampioen wordt. Door de diepe V-hals van Amber, is er een goede kans aanwezig dat haar volgers de vraag over het hoofd zien.

Amber Brantsen doet kick-off Celebrity Masterchef

De presentatrice is niet alleen in de Formule 1 actief, maar mag bij Viaplay ook andere klussen klaren. Onlangs stond ze op het podium om de Nederlandse versie van Celebrity MasterChef te introduceren. In Engeland is het programma al een groot succes. Viaplay heeft daardoor besloten om het programma naar Nederland te halen. 10 BN’ers met onder andere Jeangu Macrooy, gaan het tegen elkaar opnemen in een kookshow. Wie het programma wilt bekijken, is wel genoodzaakt om een abonnement bij Viaplay af te sluiten.

Amber Brantsen in strak jurkje op het circuit

Het lijkt net alsof Amber Brantsen echt op het circuit staat. Dit is alleen gezichtsbedrog. De knappe brunette staat namelijk gewoon in de studio van Viaplay. Dit doet ze in een wel heel strak jurkje. Met dit prachtige jurkje laat ze niets aan de verbeelding over. Ze laat de kijkers van Viaplay met dit geweldig jurkje dan ook zeker genieten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!