Viaplay-presentatrice Amber Brantsen smelt weg bij indrukwekkende pose van Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen is momenteel helemaal weg van Max Verstappen. De presentatrice had zelfs even een ode aan Max online staan.

Presentatrice Amber Brantsen heeft duidelijke obsessie

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen heeft een flinke obsessie te pakken. En die obsessie is voor Max Verstappen. De coureur heeft een geheime bewonderaar erbij. Alleen is Amber niet zo erg geheim in het bewonderen van Max Verstappen. De presentatrice laat aan iedereen weten hoe geweldig ze de coureur vindt. Ze deelt dan ook op haar Instagram story een cover van Time Magazine waar Max Verstappen triomfantelijk op staat. Zelf lijkt Amber helemaal weg te zwijmelen bij het beeld van Max op de cover. De Nederlandse coureur heeft dan ook best wel een heldhaftige houding aangenomen. En dat zorgt ervoor dat er bij Amber toch wel iets los begint te komen. Natuurlijk hebben Max Verstappen en Amber Brantsen al een bijzondere band. Moet Kelly Piquet zich al zorgen gaan maken?

Amber Brantsen deelt bijzondere foto op haar story

Op haar story deelt Amber trots dat Max Verstappen het tot een flinke foto van het wereldberoemde Time Magazine geschopt heeft. Amber, die op dit moment nog thuiszit met zwangerschapsverlof, lijkt duidelijk te hunkeren naar Max Verstappen en haar eigen terugkeer aan de presentatiedesk bij Viaplay. Momenteel wordt dat namelijk door een ander overgenomen en dat betekent dat Amber Brantsen eventjes niet met Max Verstappen in gesprek kan. Ze moet dus echt haar fantasie gebruiken om te kunnen genieten van haar favoriete coureur. Gelukkig heeft Time Magazine deze foto online gezet zodat Amber nog eventjes langer kan genieten van haar meest geliefde Hollander.

Heeft Amber Brantsen een oogje op Max Verstappen?

Is de brunette gewoonweg heel erg goed in haar werk of heeft ze stiekem een oogje op Max Verstappen? Wat de waarheid ook is, het valt niet te ontkennen dat de twee een flinke chemie met elkaar hebben. En daar maakt Amber graag dankbaar gebruik van in haar interviews. De presentatrice zorgt er altijd voor dat ze haar charmes in de strijd gooit om meer informatie uit Max Verstappen te krijgen. Ze hebben elkaar inmiddels een aantal keer voor een camera ontmoet en kunnen het best goed met elkaar vinden. Zo goed zelfs, dat de geruchten molen flink zijn werk doet als het om Max Verstappen gaat. Hij wordt al bijna niet gezien met zijn vriendin Kelly Piquet. Zou dat komen omdat hij zijn liefde buiten de deur zoekt?

Snoept Max Verstappen van twee walletjes?

Waarschijnlijk niet is daarop het antwoord. Maar het valt niet te ontkennen dat wanneer hij bij Amber in de buurt is, Max toch een stukje meer ontspannen lijkt dan wanneer iemand anders hem interviewt. Misschien is het inmiddels ook gewoon een stukje gewenning. Dat Max tegenwoordig zo gewend is geraakt aan de interview stijl van Amber Brantsen, dat hij helemaal niets anders meer wilt. Dat is ook logisch, want als je eenmaal ergens aan gewend bent geraakt, dan is het moeilijk om daar opeens vanaf te stappen. Max en Amber kunnen het in ieder geval ongelooflijk goed met elkaar vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...