Foto: 23-jarige Bernice Jellema is verleidelijkste boerin in nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer tijd voor een van de leukste programma’s van het jaar. Boer Zoekt Vrouw is terug met een nieuwe spannende boerin.

Boerin Bernice is nu al de leukste van het nieuwe seizoen BZV

Elk jaar is er wel een vrouwelijke boerin bij Boer Zoekt Vrouw die de gemoederen lang bezig houdt. Dit jaar is het Bernice Jellema die de taak op zich neemt. De knappe boerin heeft zich opgegeven om in het programma hopelijk haar grote liefde te vinden. Als je Bernice dus wel ziet zitten heren, schrijf dan meteen je mooiste brief en doe er je mooiste foto bij. Want misschien mag jij binnenkort wel blijven slapen op de boerderij van de knappe boerin.

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek laat volgers recht in haar voortuintje kijken
Yvon Jaspers neemt innig kennis met nieuwe boerin uit Boer Zoekt Vrouw

De knappe presentatrice Yvon Jaspers neemt maar eens kennis met de kandidaten die ze de aankomende tijd mag helpen met het zoeken naar de liefde. Een van de vijf deelnemers aan nieuwe seizoen BZV is de knappe Bernice Jellema. Bernice is 23 jaar en woont in zweden op de melkboerderij van haar familie. De aantrekkelijke brunette heeft nog maar weinig succes in de liefde weten te vinden, maar houdt zeker de moed er in dat het op een dag gaat komen. Voorlopig mag ze wel even met Yvon Jaspers knuffelen en dat is natuurlijk ook wel wat waard. Die kan de knappe boerin alvast in haar zak steken.

Leer boerin Bernice alvast wat beter kennen

Het helpt natuurlijk om iets meer te weten over de boeren en boerinnen waar je de komende tijd naar mag kijken in hun zoektocht naar de liefde. Met die reden beantwoorden hun vrienden en familie spannende vragen over hen. Zij kennen hen natuurlijk het beste en moeten dus ook even hun zegje doen. In het geval van de knappe Bernice is dat haar oudere zus Sybrenne. Die gunt haar zusje natuurlijk een heleboel liefde en een hele leuke man. Benieuwd naar Bernice? Hier stelt ze zich nog even voor!
Bernice heeft stiekem al grote liefde gevonden

Als je de foto’s van de knappe boerin zo ziet dan wordt het wel duidelijk dat ze stiekem haar grote liefde al gevonden heeft. Dat zijn namelijk alle dieren die er op de boerderioj rondlopen. Of het nu gaat om haar pony’s of haar lieve hondje, Bernice is een echte dierenvriend. Wie zich dan ook opgeeft voor het programma, hij moet er wel rekening mee houden dat er een paar dieren bij komen in zijn leven. En dat moet natuurlijk geen probleem zijn, want die zet Bernice altijd op nummer één. Haar dieren zijn dan ook haar steun en toeverlaat het komende avontuur. Maar toch hoopt Bernice dat er binnenkort een knappe man naast haar ligt in plaats van haar hond.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!