Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Het krappe topje van Suzanne Schulting zit super strak

Natuurlijk heeft Suzanne weer een topje uitgekozen waar haar ‘dames’ echt super goed in uitkomen. De knappe brunette is inmiddels een kei geworden in het plaatsen van foto’s met een ontzettend strakke kleding. De knappe brunette heeft daar nu een aantal jaar op kunnen trainen en die training gaat nog bijna beter dan haar daadwerkelijke training op het ijs. Suzanne Schulting weet inmiddels precies welke topjes wel en niet werken. En zoals het gezegde gaat: wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden. Dat blijkt maar al te waar met Suzanne, wiens topje wel heel strak lijkt te zitten.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Suzanne Schulting laat zichzelf graag even zien

De aantrekkelijke brunette laat zichzelf graag even zien op de video. Dat blijkt wel uit de manier waarop ze de camera vasthoudt. Suzanne heeft haar camera vanaf boven op haar lijf gericht. En dat zorgt ervoor dat je best wel een beetje in het shirtje van de verleidelijke schaatsster kan kijken. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar zorgt er wel voor dat je weer eens een hoop te zien krijgt van de aantrekkelijke brunette. Suzanne vindt het wel best. Die geniet van de foto’s die ze online zet. Met haar aantrekkelijke kiekjes weet de schaatsster haar volgers een hele mooie dag te bezorgen, dus waarom zou ze het niet doen?

Prachtige Suzanne Schulting straalt in het zonnetje

De knappe brunette lijkt op haar laatste foto al helemaal te stralen. De verleidelijke brunette heeft maar één doel voor ogen en dat is het maken van de meest spannende kiekjes. Dat gaat haar vooralsnog goed af. In het brandende zonnetje kan je het lichaam van Suzanne extra goed zien. En haar outfit zorgt ervoor dat je een hoop meekrijgt van het aantrekkelijke lijf en de geweldige vormen van Suzanne Schulting. De knappe schaatsster weet met haar foto’s al haar volgers erg tevreden te stellen. En daar hoeft ze zoals je kan zien, maar weinig voor te doen. Een combinatie van het juiste pakje en de juiste pose zijn voor de fans van Suzanne al genoeg om enorm te kunnen genieten.

De beste pose van Suzanne Schulting

als schaatsster moet Suzanne Schulting best vaak voorovergebogen staan, bijvoorbeeld bij de start van een schaatswedstrijd. Maar zoals op deze foto heb je Suzanne Schulting nog niet zien buigen. Het is misschien wel de beste pose van Suzanne tot nu toe. Met haar verleidelijke lichaam weet de schaatsster de meest mooie foto’s voor elkaar te krijgen. Daarbij vindt ze het helemaal niet erg om een beetje spannende poses aan te nemen. Dat doet ze graag, als het betekent dat haar volgers meer kunnen genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!