Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Het krappe topje van Suzanne Schulting zit super strak

Natuurlijk heeft Suzanne weer een topje uitgekozen waar haar ‘dames’ echt super goed in uitkomen. De knappe brunette is inmiddels een kei geworden in het plaatsen van foto’s met een ontzettend strakke kleding. De knappe brunette heeft daar nu een aantal jaar op kunnen trainen en die training gaat nog bijna beter dan haar daadwerkelijke training op het ijs. Suzanne Schulting weet inmiddels precies welke topjes wel en niet werken. En zoals het gezegde gaat: wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden. Dat blijkt maar al te waar met Suzanne, wiens topje wel heel strak lijkt te zitten.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Suzanne Schulting laat zichzelf graag even zien

De aantrekkelijke brunette laat zichzelf graag even zien op de video. Dat blijkt wel uit de manier waarop ze de camera vasthoudt. Suzanne heeft haar camera vanaf boven op haar lijf gericht. En dat zorgt ervoor dat je best wel een beetje in het shirtje van de verleidelijke schaatsster kan kijken. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar zorgt er wel voor dat je weer eens een hoop te zien krijgt van de aantrekkelijke brunette. Suzanne vindt het wel best. Die geniet van de foto’s die ze online zet. Met haar aantrekkelijke kiekjes weet de schaatsster haar volgers een hele mooie dag te bezorgen, dus waarom zou ze het niet doen?
Prachtige Suzanne Schulting straalt in het zonnetje

De knappe brunette lijkt op haar laatste foto al helemaal te stralen. De verleidelijke brunette heeft maar één doel voor ogen en dat is het maken van de meest spannende kiekjes. Dat gaat haar vooralsnog goed af. In het brandende zonnetje kan je het van Suzanne extra goed zien. En haar outfit zorgt ervoor dat je een hoop meekrijgt van het aantrekkelijke lijf en de geweldige vormen van Suzanne Schulting. De knappe schaatsster weet met haar foto’s al haar volgers erg tevreden te stellen. En daar hoeft ze zoals je kan zien, maar weinig voor te doen. Een combinatie van het juiste pakje en de juiste pose zijn voor de fans van Suzanne al genoeg om enorm te kunnen genieten.
De beste pose van Suzanne Schulting

als schaatsster moet Suzanne Schulting best vaak voorovergebogen staan, bijvoorbeeld bij de start van een schaatswedstrijd. Maar zoals op deze foto heb je Suzanne Schulting nog niet zien buigen. Het is misschien wel de beste pose van Suzanne tot nu toe. Met haar verleidelijke weet de schaatsster de meest mooie foto’s voor elkaar te krijgen. Daarbij vindt ze het helemaal niet erg om een beetje spannende poses aan te nemen. Dat doet ze graag, als het betekent dat haar volgers meer kunnen genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!