Boerin Bernice wordt bij Boer Zoekt Vrouw verleid tot gesprek: ‘Er kriebelt wel iets’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk is het zover: Boerin Bernice wordt verleid tijdens Boer Zoekt Vrouw! Hopelijk is dit het eerste ‘’ gesprek van velen tussen de blondine en haar mannen…

Boerin Bernice wordt geforceerd dieper te gaan in BZV

Het is ontzettend lastig voor Boerin Bernice in Zweden om zichzelf open te stellen. Het begint erop te lijken dat ze überhaupt niet zoveel behoefte heeft om een man in haar leven op de boerderij binnen te laten. Toch besluit één van de jongens die naar Zweden is afgereisd een spannend balletje op te gooien. Johan vraagt aan Bernice heel brutaal of ze nog vragen aan hem heeft. Hij zegt dat het tijdens hun gesprekken voornamelijk over werk gaat, maar dat ze het ook over ‘het andere’ moeten hebben. Dat vindt Bernice maar pittig.  Uiteindelijk perst ze er uit dat ze eigenlijk van hem wel wil weten hoe hij zich voelt. Hierdoor ontwijkt Bernice dus wederom de vraag door het balletje gewoon terug te kaatsen. Johan neemt deze wel aan door te zeggen dat hij zich goed voelt en hij probeert zachtjes zijn gevoelens aan Bernice uit te drukken. Het ziet er nog niet echt uit alsof het Bernice ook maar iets doet.

Lees ook: Boer Richard verleidt blonde dames met hobbelig ritje bij Boer Zoekt Vrouw: ‘Wie wil?

Boerin Bernice wordt flink in de hoek gedrukt

Voor boerin Bernice lijkt het tijdens BZV allemaal wat te veel te worden met haar mannen. Zo vraagt de blonde jongeman Yorick allemaal moeilijke dingen aan Bernice en dat vind ze duidelijk erg lastig. Hij vertelt dat hij de politie academie zou gaan doen, maar door Bernice is er een nieuw avontuur gekomen. Hier lijkt boerin Bernice eerder nog meer van terug te deinzen dan dat ze het als een compliment ziet. Yorick moet tijdens het gesprek de woorden echt in Bernice haar mond leggen. Ook wordt er door Yorick gevraagd of het boeren vakgebied belangrijk is om samen over te kunnen praten voor Bernice. Dat vindt boerin Bernice zeker belangrijk want dan kan ze bijvoorbeeld over koetjes praten. Lekkere luchtige onderwerpen lijken het enige waarbij Bernice enigszins op haar gemak is. Bernice zegt wel dat ze mee doet aan Boer Zoekt Vrouw om iemand te vinden, maar dat gaat niet zo goed. Eigenlijk lijkt het erop dat ze alle drie de mannen niks vindt. Waar zagen we dit eerder? Boerin Annemiek Koekoek gedroeg zich in een eerder Boer Zoekt Vrouw-seizoen precies als Boerin Bernice nu. Uiteindelijk is het met Annemiek ook helemaal goed gekomen, dus we geven de hoop in Bernice nog niet op!

Bernice zet één van haar mannen zonder pardon aan de kant

Hoe moeilijk boerin Bernice het ook allemaal vindt, het is toch de bedoeling dat ze keuzes gaat maken tijdens Boer Zoekt Vrouw. Het lijkt een beetje alsof ze de Friese Ype Jacob leuk vindt omdat hij ook niet bepaald over zijn gevoelens en intenties met haar praat. Dat moet Bernice dus wel aanspreken. Toch is het keuze moment enorm lastig voor Bernice en ze moet heel hard huilen bij Yvonne. De hulp van Bernice haar moeder wordt ingeschakeld terwijl de brunette bizar sip voor zich uit staart. Uiteindelijk kiest boerin Bernice ervoor om Yorick naar huis te laten gaan. Yorick neemt dit nieuws sportief op en is opgelucht voor Bernice dat ze eindelijk de knoop heeft doorgehakt. Het zou zomaar eens kunnen dat het vragen stellen van Yorick zijn kop heeft gekost, want dat komt de schuwe Bernice allemaal te dichtbij. Het is nog maar de vraag of boerin Bernice wel een man gaat vinden als ze zo bang is om zichzelf open te stellen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!