Deze foto bewijst dat Victoria Koblenko de boekenwurm is in The Masked Singer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat is de overeenkomst tussen Victoria Koblenko en De Boekenwurm in The Masked Singer dit seizoen? Alles. Als je naar de hints kijkt past deze actrice namelijk perfect in het plaatje! 

Zangprogramma The Masked Singer is nog maar nét begonnen en heel Nederland is alweer druk bezig met raden. Op de vrijdagavond kan je bijna niet om het programma op RTL 4 heen. De gemaskerde zangshow is week in, week uit het meest bekeken programma van de avond in Nederland; vaak kijken er meer dan 2 miljoen mensen naar The Masked Singer. Er werden weer spetterende optredens gegeven en er werd onthuld wie in het kostuum van De Viking zat. Maar bovenal waren er weer veel vraagtekens bij de kijkers en de jury. De Boekenwurm won van De Viking in de sing off, waardoor de identiteit van De Boekenwurm gewaarborgd bleef. Daarom werd er hierover flink gediscussieerd in het weekend erna. Via Social Media doet Nederland al verschillende aannames over de identiteit van De Boekenwurm. Zo komen namen als Yolanthe Cabau en Heleen van Royen vaker voorbij. Toch verwachten wij maar één iemand onder het groene masker, en dat is actrice Victoria Koblenko.

Victoria Koblenko past perfect bij hints Masked Singer

Er is tot nu toe nog maar één hint gegeven over de identiteit van De Boekenwurm. Eén hint kan je natuurlijk aan meerdere BN’ers koppelen, maar soms past ie net wat beter bij de een dan bij de ander. De eerste hint over De Boekenwurm is ’tweetalig’. Een hele waslijst aan BN’ers is tweetalig of meertalig opgevoed, waaronder Victoria Koblenko. De actrice is geboren en opgegroeid in Oekraïne. Daar woonde ze met haar ouders tot ze twaalf jaar oud was. Eenmaal verhuisd naar Nederland leerde ze de taal erg snel en werd ze dus tweetalig opgevoed. Later bleek dat Victoria zelfs een echte talenknobbel had, want niet alleen Nederlands beviel haar goed, maar ook Frans en Duits. Inmiddels spreekt de actrice zes talen. Daarom springt ze er bij deze hint meteen uit.
Victoria Koblenko weet wel wat van letters af

Niet alleen die ene hint sluit aan bij Victoria Koblenko, ook het kostuum definieert niemand beter dan de actrice. Ze is dus een taalliefhebber en daarvoor moet je vaak genoeg in de boeken duiken. Maar dat is niet de enige reden waarom Victoria binnen het plaatje past. Toen ze op twaalf jarige leeftijd naar Nederland verhuisde, kwam ze op het gymnasium terecht. Dat leidde wellicht wel tot haar carrière als columnist. Victoria heeft een lange tijd columns geschreven voor dagbladen Metro en Trouw. Doordat ze dus wel degelijk in de boeken zit, lijkt ze extra verdacht.

Lees ook: Volgens deze foto is Kim-Lian van der Meij de Octopus in The Masked Singer
Victoria wint de sing off van De Viking

Niet alleen op school deed ze het goed, op jonge leeftijd was ze ook nog eens te zien in verschillende reclamespotjes. Haar carrière als actrice begon dus ook op te borrelen. Ze speelde zelfs in Goede Tijden, Slechte tijden, waar ze van 2000 tot 2005 de rol van Isabella Kortenaer op zich nam. Victoria heeft nog in veel meer Nederlandse films en series gespeeld, waardoor ze dus wel weet hoe ze een show neer moet zetten. Bovendien weet ze hoe ze zich moet vermommen. Hoe had ze anders kunnen winnen De Viking van in The Masked Singer?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!