Video: Victoria Koblenko filmt zichzelf tijdens nachtelijke duik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko weet met haar toffe filmpjes altijd haar volgers te vermaken. Helemaal als ze van die aparte dingen doet.

De prachtige Victoria Koblenko filmt zichzelf in donker water

Victoria Koblenko doet nog wel eens gekke stunts voor de kick en dan zorgt ze dat haar volgers een beetje mee kunnen genieten. Zo sprong ze al eerder dit jaar een aantal keer in ijskoud water. Nu het water wat opgewarmd is, is er voor Victoria niks meer aan. Tenminste, niet overdag. Maar als de avond valt, springt de knappe actrice gewoon het afgekoelde water in om een lekker verfrissende duik te nemen. En dat bevalt Victoria uitstekend. Haar volgers zijn er ook zeker over te spreken. Die vinden het tafereel natuurlijk erg leuk om naar te kijken. Het is een beetje jammer dat het avond en dus zo donker is. Dan zie je maar weinig van de avontuurlijke zwemkleding van Victoria. Maar toch weet de aantrekkelijke actrice er een spannend filmpje van te maken. Kijk zelf maar mee.

Lees ook: Victoria Koblenko laat volgers zweten met video in strak workout-pakje

De grote voordelen van de video van Victoria Koblenko

Natuurlijk zitten er als volger van Victoria Koblenko enorme voordelen aan het bekijken van haar aantrekkelijke video. Die zitten namelijk vooraan bij het lichaam van de knappe actrice. En in haar spannende zwemkleding komen ze wel heel erg goed naar voren. De prachtige actrice vindt het niet zo erg dat ze zo wordt tentoongesteld en deelt graag haar aantrekkelijke lichaam met de wereld. Daarbij houdt Victoria enorm van zwemmen en dat doe je nou eenmaal niet in je spijkerbroek, daar heb je toch echt zwemkleding voor nodig. Het zwarte pakje dat Victoria heeft uitgekozen voor haar nachtelijke avontuur zorgt er in ieder geval voor dat Victoria er ten alle tijden prachtig uit ziet. Het setje maakt een hoop los. Je hebt nog nooit zo’n goed zicht gehad op de vrouwelijke vormen van Victoria Koblenko.

Victoria Koblenko maakt frisse foto van prachtig gezicht

Eens in de zoveel tijd moet iedere actrice eraan geloven, dan is het weer tijd voor nieuwe headshots. Je moet natuurlijk wel een beetje recente foto’s hebben als daar om gevraagd wordt. En dus liet Victoria dit prachtige plaatje schieten. En natuurlijk werden haar fans helemaal wild bij het zien van deze prachtige foto. Hun dag kon niet meer stuk. Want Victoria ziet er gewoonweg fenomenaal goed uit op het plaatje. De knappe actrice weet zonder moeite een van de meest mooie foto’s van haar gezicht te maken die ooit gemaakt is. En dat is best wel even bijzonder natuurlijk. Met haar prachtige nieuwe foto is Victoria helemaal klaar om de wereld aan te kunnen. Haar volgers kunnen de komende tijd ook weer even vooruit. Met zo’n mooie foto om naar te mogen kijken komen ze de komende tijd niks te kort. Victoria weet zo in één keer twee problemen op te lossen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.