Video: Victoria Koblenko filmt zichzelf tijdens nachtelijke duik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko weet met haar toffe filmpjes altijd haar volgers te vermaken. Helemaal als ze van die aparte dingen doet.

De prachtige Victoria Koblenko filmt zichzelf in donker water

Victoria Koblenko doet nog wel eens gekke stunts voor de kick en dan zorgt ze dat haar volgers een beetje mee kunnen genieten. Zo sprong ze al eerder dit jaar een aantal keer in ijskoud water. Nu het water wat opgewarmd is, is er voor Victoria niks meer aan. Tenminste, niet overdag. Maar als de avond valt, springt de knappe actrice gewoon het afgekoelde water in om een lekker verfrissende duik te nemen. En dat bevalt Victoria uitstekend. Haar volgers zijn er ook zeker over te spreken. Die vinden het tafereel natuurlijk erg leuk om naar te kijken. Het is een beetje jammer dat het avond en dus zo donker is. Dan zie je maar weinig van de avontuurlijke zwemkleding van Victoria. Maar toch weet de aantrekkelijke actrice er een spannend filmpje van te maken. Kijk zelf maar mee.

Lees ook: Victoria Koblenko laat volgers zweten met video in strak workout-pakje

De grote voordelen van de video van Victoria Koblenko

Natuurlijk zitten er als volger van Victoria Koblenko enorme voordelen aan het bekijken van haar aantrekkelijke video. Die zitten namelijk vooraan bij het van de knappe actrice. En in haar spannende zwemkleding komen ze wel heel erg goed naar voren. De prachtige actrice vindt het niet zo erg dat ze zo wordt tentoongesteld en deelt graag haar aantrekkelijke met de wereld. Daarbij houdt Victoria enorm van zwemmen en dat doe je nou eenmaal niet in je spijkerbroek, daar heb je toch echt zwemkleding voor nodig. Het zwarte pakje dat Victoria heeft uitgekozen voor haar nachtelijke avontuur zorgt er in ieder geval voor dat Victoria er ten alle tijden prachtig uit ziet. Het setje maakt een hoop los. Je hebt nog nooit zo’n goed zicht gehad op de vrouwelijke vormen van Victoria Koblenko.
Victoria Koblenko maakt frisse foto van prachtig gezicht

Eens in de zoveel tijd moet iedere actrice eraan geloven, dan is het weer tijd voor nieuwe headshots. Je moet natuurlijk wel een beetje recente foto’s hebben als daar om gevraagd wordt. En dus liet Victoria dit prachtige plaatje schieten. En natuurlijk werden haar fans helemaal wild bij het zien van deze prachtige foto. Hun dag kon niet meer stuk. Want Victoria ziet er gewoonweg fenomenaal goed uit op het plaatje. De knappe actrice weet zonder moeite een van de meest mooie foto’s van haar gezicht te maken die ooit gemaakt is. En dat is best wel even bijzonder natuurlijk. Met haar prachtige nieuwe foto is Victoria helemaal klaar om de wereld aan te kunnen. Haar volgers kunnen de komende tijd ook weer even vooruit. Met zo’n mooie foto om naar te mogen kijken komen ze de komende tijd niks te kort. Victoria weet zo in één keer twee problemen op te lossen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!

Jade Anna in laat je naar adem snakken met heerlijke foto’s in piepklein broekje

Jade Anna heeft een prachtige nieuwe foto gemaakt en al haar fans staan daar van te kijken.