Celine Huijsmans geniet ein-de-lijk weer op de radio bij Gerard Ekdom

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans is al even weg bij Radio Veronica. Daar was de beeldschone blondine helaas niet meer welkom. Ze heeft echter een nieuw, tijdelijk plekje gevonden en is weer te horen/zien.

Celine Huijsmans is een klein beetje geforceerd gestopt met haar carrière bij Radio Veronica. Menig (vooral mannelijk) luisteraar vondt dit natuurlijk erg jammer, net als Celine zelf. Die praat het liefste met iedereen terwijl ze plaatjes draait en mensen overal in Nederland blij maakt met muziek. Ze miste het allemaal zo erg dat ze hard op zoek was en bleef zoeken naar een nieuwe klus. Haar ontslag was al in januari, maar een voltijdse job vinden bleek uitermate moeilijk, zelfs voor Celine . Deze week was er dan eindelijk de verlossende boodschap: ze kon invallen voor presentator Gerard Ekdom. Celine ging, als vanouds, wederom aan de slag achter de microfoon en het lijkt net alsof ze nooit is gestopt.

Celine Huijsmans stopt nooit

Natuurlijk houdt niks of niemand deze carrière tijger tegen om nieuwe klussen te vinden. Ze kan solliciteren als de beste en als ze haar foto op haar online sollicitatieformulier plaatst is er natuurlijk geen enkele werkgever die haar kan weigeren. Op radio Veronica na dan. Radio 10 geeft haar graag een kans en samen met Gerard Ekdom en een andere leuke blondine: namelijk Miss Montreal, mag ze haar koptelefoon weer opdoen en aan de slag. Gerard heeft zeker veel geluk en deelt een leuke foto van het trio.

celine gerard miss montreal

Celine Huijsmans vormt droomtrio met Gerard Ekdom en Montreal

Een nieuw, leuk trio is dus geboren bij Radio 10 in de ochtendshow van Gerard. Of de twee leuke blondines nog vaker langskomen lijkt helaas niet het geval. De een heeft het nog steeds erg druk met vaste klussen vinden en de ander heeft de nog drukker met zingen. Helaas voor Gerard was dit dan ook wel een beetj een uitzondering. Maar hij pakt ook alles wat die pakken kan en laat deze kans niet schieten. Net als Celine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline (@celinehuijsmans)

Bestemming Celine onbekend 

Zou ze dan helemaal niks gedaan hebben sinds januari? Celine was sinds begin 2019 nog de trouwe nieuwslezer van Wilfred Genee. Maar die ging naar de ochtend en Celine werd snel overbodig. Toen ging ze maar tijdelijk door bij Dennis Ruyer en later ook nog bij Tim Klijn. En daarna dan? Dat is helaas niet helemaal duidelijk. De radiostilte bleef ook op haar eigen Instagram aanhouden helaas. Erg zonde, want we zien haar erg graag en ze heeft vele volgers op het sociale mediaplatform die ook van alles van dr willen weten en zien. 

Celine gaat wel door

Wat de toekomst voor deze beeldschone ex-radiopresentatrice wordt is dus nog onduidelijk. Dit weet ze alleen zelf, maar ook bij Gerard Ekdom vertelt ze er weinig over. Natuurlijk kun je met zo’n uiterlijk als Celine overal terecht. Sterker nog, je bent misschien wel veel beter op je plek op de televisie of als model. De 37-jarige heeft nog tijd zat om gekke sprongen te maken in haar loopbaan en we hopen dan ook weer meer van haar te zien. Eventueel dan maar wil achter de knoppen bij radio 10 als Gerard weer is geen zin heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.