Foto: 3FM-dj Sophie Hijlkema verleidt duizenden mannen tot gulle donatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Radio dj Sophie Hijlkema is een nieuw avontuur begonnen. Ze heeft zich namelijk laten opsluiten in het Glazen Huis. Daar hoopt ze geld op te halen voor het goede doel.

Sophie Hijlkema, 3FM-dj en de enige vrouw die dit jaar in het Glazen Huis te vinden is, heeft duizenden mannen aangezet tot gulle donaties voor het goede doel. De hele week is ze opgesloten, maar dat weerhoudt haar er niet van om met haar kenmerkende humor radio te maken en geld op te halen.

Sophie Hijlkema levert veel in voor het goede doel

Hoewel de radio dj het prima naar haar zin heeft in het Glazen Huis, zitten er soms ook mindere kanten aan het evenement. Zo is haar familie ondertussen flink aan het stappen in Nijmegen, waar dit jaar het Glazen Huis te vinden is, maar Sophie kan niet mee. Ze deelt deze situatie met haar volgers op een lichte toon, waarmee ze een beetje sympathie voor zichzelf probeert te kweken. Ze doet dit door een wel erg zielige foto te delen. Haar familie staat er vrolijk op en Sophie kijkt zeer beteuterd. Misschien dat mannen nu sneller doneren om haar op te vrolijken. In dat geval is het een goede zet.

Vanuit het Glazen Huis naar de dating scene

In een opvallende zet heeft Sophie tijdens haar verblijf in het Glazen Huis een datingprofiel opgezet. Ze nodigt mensen uit om in Nijmegen een drankje met haar te doen, waardoor ze haar persoonlijke leven op een unieke manier met haar luisteraars deelt. Deze spontane actie toont haar openheid maar weer goed. En wie weet, misschien houdt Sophie er nog wel een leuke relatie aan over. Dan is die week toch nog ergens goed voor geweest.

De stijlvolle jurk van Sophie Hijlkema

Tijdens een van haar recente verschijningen op Instagram viel Sophie Hijlkema op in een prachtige jurk die haar opvallend goed benadrukte. Haar tevreden blik sprak boekdelen. Het lijkt erop dat ze niet alleen een talent heeft voor radio, maar ook voor het kiezen van stijlvolle outfits die haar goede vormen absoluut benadrukken. De jurk is door haar fans in ieder geval goedgekeurd.

De stralende ogen en unieke lach van Sophie Hijlkema

Naast haar indrukwekkende stem en stijlvolle voorkomen, vallen Sophie’s blauwgroene ogen en stralende lach op. Ze is absoluut een dame waar je moeilijk omheen kan. Haar perfecte uiterlijk maakt dat nogal onmogelijk. Het is duidelijk dat Sophie niet alleen een stem heeft voor radio, maar ook een gezicht dat de aandacht trekt.

Een beetje achtergrond over Sophie Hijlkema

Sophie Hijlkema is een opvallende verschijning in de wereld van radio. Hoewel ze vaak buiten de schijnwerpers valt, heeft ze een stem die voor entertainment gemaakt lijkt te zijn. Naast haar radio carrière, waar ze samen met Mart Meijer een programma maakt, is Sophie ook bedreven in zingen, liedjesschrijven en voice-overwerk. Haar talent heeft haar niet alleen een succesvolle radio carrière bezorgd, maar ook een Marconi-prijs.

Sophie’s ontspannen en comfortabele looks

Buiten de schijnwerpers en radio-evenementen om, kiest Sophie Hijlkema vaak voor een casual look, waarin ze er altijd comfortabel uitziet. Haar truien stralen een relaxte en toegankelijke vibe uit, waardoor ze zowel op de radio als in het dagelijks leven een benaderbaar karakter behoudt. Sophie weet zo een groot deel van haar volgers te imponeren.

Ontdek meer van Sophie Hijlkema op Instagram

Voor degenen die meer willen zien van Sophie Hijlkema’s veelzijdige persoonlijkheid en stijl, is haar Instagram-account een must-follow. Hier zie je de laatste mooie plaatjes van de radio dj.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!