Foto: Merel Ek spuit per ongeluk kleverig goedje over Gerard Joling bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek heeft weer een hilarische aflevering van Vandaag Inside achter de rug. Ze deelt even haar meest favoriete momentje.

Glibberig goedje wordt over Merel Ek gespoten

Merel zat van de week weer in de uitzending van Vandaag Inside. En daar was ze te gast samen met niemand minder dan Gerard Joling. Je weet eigenlijk al, als Gerard Joling langs komt in je programma, dan kan je een hoop flauwe grappen verwachten. En dat is dan ook precies wat er gebeurde. Er werd net voor de uitzending een goedje in Merel haar kapsel gespoten. Dat vond Merel Ek naderhand toch best een overweldigende ervaring, zo blijkt uit deze insta story die ze daags na haar VI-optreden postte. Gerard had er minder moeite mee.

Lees ook: Video: Hélène Hendriks laat lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Merel Ek houdt nare ervaring over aan glad goedje

De prachtige verslaggeefster heeft een beetje een nare ervaring over gehouden aan haar laatste bezoekje aan Vandaag Inside. Daar werd er namelijk nogal grof omgegaan met haar net voor de opnames begonnen. Zo werd er om haar kapsel goed te houden haarlak over haar heen gespoten, alleen dat gebeurde blijkbaar op een vrij agressieve manier. Ze vraagt Gerard of hij er ook last van had. Maar Gerard is blijkbaar plakkerige goedjes gewend. Hij had namelijk niet zo’n moeite met de haarlak. Het leverde weer een heerlijk momentje op. En Merel heeft gelijk in haar post, er is nooit een saai moment aan tafel bij Vandaag Inside. 
Merel Ek is een van de meest populaire tafelgasten

Van alle gasten in het programma lijkt Merel Ek een van de meest populaire te zijn. Dat blijkt ook wel, want de mannen blijven haar maar terug vragen. En ook Merel vindt het leuk om tafel aan te schuiven of aan de bar te hangen. Het voelt voor haar een stuk minder stoffig aan dan de meeste andere programma’s die ze doet en dat is natuurlijk wel prettig. Zo heeft ze ook nog een beetje plezier in haar werk. Voor Merel voelt aanschuiven bij VI ook niet als werk, maar eerder als een soort dagje uit. En dat merk je ook wel als je haar aan tafel ziet zitten bij de heren. Ze heeft het prima naar haar zin in de studio. De kijkers van VI zijn inmiddels zo gewend aan Merel, dat ze niet meer anders willen.

Merel Ek past goed thuis in de studio van Vandaag Inside

Waarom Merel Ek nou zo goed thuis past bij Vandaag Inside? Heel simpel, ze is een knappe dame met een ongelooflijk leuk gevoel voor humor. En dat is exact wat de kijkers van VI willen zien. Het is dus alleen maar logisch dat ze zo vaak terug gevraagd wordt voor het programma. Tussen Merel Ek en de heren aan tafel lijkt het ook altijd wel goed te klikken, dus een langere samenwerking zit er zeker wel in.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?