Bridget Maasland doet Monique Westenbergje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De cirkel voor André Hazes en Monique Westenberg is weer rond. De zanger en de moeder van zijn kind zijn weer bij elkaar. Ze bevestigden hun hernieuwde verband met een gezamenlijk kiekje op hun Instagram. Het antwoord dat Bridget Maasland gaf op de breuk, leek wel héél erg op de tactiek van de voormalige ex van Bridgets ex.

Of dit een bewuste steek is richting Monique Westenberg, of dat je dit toeval mag noemen: de kiekjes van Bridget Maasland en haar kroost doen denken aan de laatste maanden van het vorige jaar. In die periode, toen Bridget haar liefdesnestje met André Hazes aan het bouwen was, waren de rollen omgedraaid: op dat moment zat Bridget bij André op de bank en deelde Monique foto’s van zichzelf met haar kroost.

Lees ook: Het leven van Bridget Maasland in 20 foto’s: alle hoogte én dieptepunten

Bridget Maasland vs. Monique Westenberg

Met andere woorden: de BN’er dames zijn elkaar aan het papegaaien (= nadoen). Dat is overigens niets nieuws de afgelopen tijd. Chantal Janzen en Wendy van Dijk maakten een tijdschrift over hun flamoes, dus kan LINDA (de Mol) niet achterblijven.

Lees ook: Monique Westenberg is een hele meneer

Maar niet alleen in tijdschriftland was het raak. Yolanthe deed al eerder een Gigi Ravellietje, Monica Geuze keek bij Gaby Blaaser af en nu André en Bridget elkaar uit elkaars leven hebben gewist, lijkt Bridget de tijdlijn van de nieuwe vriendin van haar ex enorm door te bladeren op zoek naar wat steken-onder-water-materiaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk.