Bridget Maasland doet Monique Westenbergje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De cirkel voor André Hazes en Monique Westenberg is weer rond. De zanger en de moeder van zijn kind zijn weer bij elkaar. Ze bevestigden hun hernieuwde verband met een gezamenlijk kiekje op hun Instagram. Het antwoord dat Bridget Maasland gaf op de breuk, leek wel héél erg op de tactiek van de voormalige ex van Bridgets ex.

Of dit een bewuste steek is richting Monique Westenberg, of dat je dit toeval mag noemen: de kiekjes van Bridget Maasland en haar kroost doen denken aan de laatste maanden van het vorige jaar. In die periode, toen Bridget haar liefdesnestje met André Hazes aan het bouwen was, waren de rollen omgedraaid: op dat moment zat Bridget bij André op de bank en deelde Monique foto’s van zichzelf met haar kroost.

Lees ook: Het leven van Bridget Maasland in 20 foto’s: alle hoogte én dieptepunten

Bridget Maasland vs. Monique Westenberg

Met andere woorden: de BN’er dames zijn elkaar aan het papegaaien (= nadoen). Dat is overigens niets nieuws de afgelopen tijd. Chantal Janzen en Wendy van Dijk maakten een tijdschrift over hun flamoes, dus kan LINDA (de Mol) niet achterblijven.

Lees ook: Monique Westenberg is een hele meneer

Maar niet alleen in tijdschriftland was het raak. Yolanthe deed al eerder een Gigi Ravellietje, Monica Geuze keek bij Gaby Blaaser af en nu André en Bridget elkaar uit elkaars leven hebben gewist, lijkt Bridget de tijdlijn van de nieuwe vriendin van haar ex enorm door te bladeren op zoek naar wat steken-onder-water-materiaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..