Bridget Maasland doet Monique Westenbergje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De cirkel voor André Hazes en Monique Westenberg is weer rond. De zanger en de moeder van zijn kind zijn weer bij elkaar. Ze bevestigden hun hernieuwde verband met een gezamenlijk kiekje op hun Instagram. Het antwoord dat Bridget Maasland gaf op de breuk, leek wel héél erg op de tactiek van de voormalige ex van Bridgets ex.

Of dit een bewuste steek is richting Monique Westenberg, of dat je dit toeval mag noemen: de kiekjes van Bridget Maasland en haar kroost doen denken aan de laatste maanden van het vorige jaar. In die periode, toen Bridget haar liefdesnestje met André Hazes aan het bouwen was, waren de rollen omgedraaid: op dat moment zat Bridget bij André op de bank en deelde Monique foto’s van zichzelf met haar kroost.

Lees ook: Het leven van Bridget Maasland in 20 foto’s: alle hoogte én dieptepunten

Bridget Maasland vs. Monique Westenberg

Met andere woorden: de BN’er dames zijn elkaar aan het papegaaien (= nadoen). Dat is overigens niets nieuws de afgelopen tijd. Chantal Janzen en Wendy van Dijk maakten een tijdschrift over hun flamoes, dus kan LINDA (de Mol) niet achterblijven.

Lees ook: Monique Westenberg is een hele meneer

Maar niet alleen in tijdschriftland was het raak. Yolanthe deed al eerder een Gigi Ravellietje, Monica Geuze keek bij Gaby Blaaser af en nu André en Bridget elkaar uit elkaars leven hebben gewist, lijkt Bridget de tijdlijn van de nieuwe vriendin van haar ex enorm door te bladeren op zoek naar wat steken-onder-water-materiaal.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!