Merel Westrik wil meer schuren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kijkcijfers van het eerste seizoen van de Net5-talkshow Ladies Night vielen tegen. Merel Westrik, die de presentatie van het programma op zich neemt, heeft voldoende ideeën om ervoor te zorgen dat het tweede seizoen een groter succes wordt: ze wil meer schuren.

Het is natuurlijk ook niet heel uitnodigend voor mannen, een programma dat Ladies Night heet. Wanneer je een vrouw met haar vriendinnen op de bank wil zien kletsen, blijf je wel thuis in plaats van snel de kroeg op te zoeken wanneer je vriendin weer eens bezoek uitnodigt. Dat sentiment is ook Merel Westrik en haar collega’s opgevallen.

Lees ook: Merel Westriks’ gleuf is verboden toegang

In een poging om ook de mannelijke kijker beter aan te spreken, veranderen er in het tweede seizoenen een aantal dingen. Zo noemen ze de dames op Merels bankje niet langer haar ‘vriendinnen’, en belooft Merel dat er een hoop meer geschuurd wordt in het aankomende seizoen. Door deze veranderingen hoopt het programma meer aansluiting vinden bij de interesses van de mannelijke kijkers. Om haar een handje te helpen, ging Mannenzaken voor haar op zoek naar de beste manier om te schuren.

Meer schuren is meer beter

Veel mannen krijgen een warm gevoel wanneer ze aan schuren denken. Het is iets waar we in ons leven veel tijd mee kwijt zijn: gezellig met je maten en een kratje bier de hele avond in of voor een schuurtje in de achtertuin doorbrengen. Het zou dus ook niet gek zijn als Westrik dat sentiment probeert in te bouwen in het tweede seizoen. In plaats van in een gelikte studio, vindt de talkshow plaats in je lokale bouwmarkt. Elke dag een ander schuurtje, om aan het einde van het seizoen een overzicht te kunnen geven van de ideale zuipschuur.

Lees ook: Is deze man harder dan hout?

Bovendien biedt een talkshow in een bouwmarkt nieuwe mogelijkheden. Wat te denken van een dagelijks doe-het-zelf segment, waarbij bijvoorbeeld een stoel of een tafel in elkaar gezet kan worden? En de ervaren klussers onder ons weten dat bij werken met hout één ding herhaaldelijk moet gebeuren: schuren, schuren, schuren.

Dansplaat

Maar stiekem hopen we met zijn allen natuurlijk dat er vooral op een andere manier geschuurd zal gaan worden. Met schaars geklede vrouwen, goede beats en uiteraard voldoende diepgang. Westrik vertelde op NPO Radio 1 dat het programma ‘meer vuurwerk’ mocht hebben. Met flink wat geschuur op de dansvloer gaat dat ook zeker lukken. En Merel heeft de connecties. Wij kunnen niet wachten.

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!