Lieke Martens en Jackie Groenen voelen elkaar geweldig aan in kort broekje (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Lieke Martens en Jackie Groenen aardig wat balgevoel hebben, is in Nederland niet onbekend. Uit een Instagram story blijkt dat de twee het ook uitstekend met elkaar kunnen vinden!

Lieke Martens en Jackie Groenen schitteren in strakke broekjes

In het rijtje van de knapste Nederlandse voetbalsters horen Lieke Martens en Jackie Groenen absoluut thuis. De Oranje Leeuwinnen zijn vanwege hun knappe koppies beide erg bekend bij de mannelijke voetballiefhebbers. De voetbalsters kenden elkaar al een lange tijd via het nationale elftal, maar momenteel zijn ze zelfs teamgenoten. Ze spelen tegenwoordig al een jaar samen bij Paris Saint-Germain Féminines, het vrouwenteam van de grootmacht uit Parijs. Uit een Instagram story van de club blijkt dat de dames een enorm sterke teamgeest hebben opgebouwd. In hun goed gevulde voetbalbroekjes weten ze de bal met finesse naar elkaar toe te spelen. Indrukwekkend is ook de aanname van Jackie, dat vereist echt klasse. Zie hieronder de beelden, als mannelijke voetballiefhebber echt om van te smullen.

Lees ook: Lieke Martens beleeft intiem momentje in de armen van Jackie Groenen

Jackie Groenen en Lieke Martens spelen gelijk in CL duel met Manchester United

Op dinsdag speelden Jackie Groenen en Lieke Martens in de laatste voorronde van de Champions League met hun team Paris Saint-Germain een gelijkspel tegen Manchester United, eindigend in 1-1. Tegelijkertijd speelde VfL Wolfsburg, tevens een grootmacht, ook gelijk, met een 3-3 gelijkspel tegen Paris FC. Zowel Groenen als Martens genoten een basisplaats in Manchester. Voor Jackie Groenen betekende dit een terugkeer naar haar voormalige werkgever. In de zomer van 2022 maakte ze de overstap van Manchester United naar Paris Saint-Germain, na drie seizoenen bij de Engelse club te hebben gespeeld. Martens werd in de 54e minuut gewisseld, Groenen speelde de hele wedstrijd
Is Lieke Martens of Benjamin van Leer de broodwinner thuis?

Dat Lieke er financieel goed op vooruit is gegaan in Parijs, viel te verwachten. Naar verluid strijkt ze momenteel een halve ton op in Parijs. Haar man, Benjamin van Leer, had ook geen onaardig loon als voetballer. Vooral bij Ajax heeft hij tonnen verdiend. Na zijn huwelijk met de knappe Lieke is hij echter gestopt als voetballer. Zo besloot hij om samen met haar te wonen in Parijs. In de periode dat hij transfervrij was, heeft Benjamin een nieuwe passie weten te vinden. Zo werd hij makelaar aan de Costa del Sol. Deze nieuwe passie deelt hij met collega-voetballer Sven van Beek. Kortom, Lieke zal weliswaar het meeste geld binnenbrengen, maar haar man Benjamin timmert ook hard aan de weg.

Jackie Groenen strijkt een flink salaris op

Lieke Martens en Jackie Groenen hoeven niet met hun hand in hun haar te zitten als het gaat om geld. Beiden verdienen een royaal bedrag, zeker voor het vrouwenvoetbal. Waar Martens een half miljoen binnentrekt, wordt geschat dat Groenen ongeveer een dikke ton ontvangt. Een bedrag dat iets lager ligt dan het bedrag van €150.000,- dat voor haar werd betaald door Paris Saint-Germain. Zowel de linksbuiten als middenvelder van de club uit Parijs staan bekend als de grootverdieners bij de Oranje Leeuwinnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.