Jaap Stam tevreden over tweede helft tegen Ajax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jaap Stam Feyenoord Ajax Klassieker

Het huis van de Feyenoord-trainer staat in de fik, maar hij heeft het nog niet door…

Topprestatie

Laten we positief beginnen. Feyenoord heeft in de tweede helft een topprestatie geleverd tegen Ajax. Er zijn weinig teams die de afgelopen anderhalf jaar 45 minuten lang de nul wisten te houden tegen de sterrenploeg uit Amsterdam. Feyenoord had één helft lang zelfs een aantal goede kansen om zelf te scoren in de Johan Cruyff ArenA. Jaap Stam mag wat dat betreft tevreden zijn over de tweede helft. Toch jammer dat zo’n wedstrijd ook een eerste helft heeft!

Spanning weg

De mannen van VI probeerden ons op vrijdag nog te waarschuwen voor een afmaakpot, maar we wilden niet luisteren. We hadden beter moeten weten! Het was na minuut twee eigenlijk al duidelijk dat Feyenoord geen enkel puntje ging stelen. Gelukkig voor de Rotterdammers schoten de Ajacieden in de tweede helft niet met scherp, en bleef het slechts 4-0. Uiteindelijk kreeg niemand van de Veronica Inside-crew gelijk, maar die 5-1 voorspelling van Wilfred Genée was achteraf gezien dus niet eens zo gek. We hopen dat Jan Boskamp ‘m na de vlugge tweede goal uitgezet heeft. Niet goed voor z’n bloeddruk, zo’n pot.

Ontslag nadert

De coach van Feyenoord staat bekend als een rustige jongen, maar de laatste dagen oogt hij toch meer als een kat in het nauw. Die maken rare sprongen, maar wist je ook dat ze héél driftig op een kauwgumpje kunnen kauwen? Als de aanvallers van Feyenoord hun beenspieren zo hard zouden spannen als Jaap z’n kaak spant langs de lijn, zouden de ballen dwars door het net vliegen. Helaas is niemand, maar dan ook niemand bij Feyenoord op schot de laatste tijd. Moet Jaap al voor z’n gladgeschoren hoofd vrezen? Op social media wist men het na 15 minuten al: Japie rot op. We snappen de frustratie eerlijk gezegd niet zo: PSV kreeg vandaag misschien wel nóg harder klop van AZ. En we zien in Eindhoven nog geen menigte boeren met fakkels en hooivorken richting het huis van Mark van Bommel trekken!

Jaap verbijt de pijn

Toch willen we Jaap nog een hart onder de riem steken. De onverschrokken rots uit Kampen laat zich toch niet zomaar uit het veld slaan door wat boze Twitteraars, irritante journalisten en luie spelers? Zoals hij reageert in bovenstaand interview, kennen we hem toch helemaal niet? Hij heeft wel voor hetere vuren gestaan! Wie herinnert zich die bloedende wenkbrauw tegen Tsjechië? Jaap liet met ’n verbeten gezicht zijn hoofdwond langs de zijlijn dicht naaien, en rende weer het veld in. Onverschrokken, vastberaden, klaar om die ellebogende Tsjech een rotschop te verkopen. Zó willen we hem zien! Mondje dicht, stoïcijnse blik, noppen vooruit!

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten