Jaap Stam tevreden over tweede helft tegen Ajax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jaap Stam Feyenoord Ajax Klassieker

Het huis van de Feyenoord-trainer staat in de fik, maar hij heeft het nog niet door…

Topprestatie

Laten we positief beginnen. Feyenoord heeft in de tweede helft een topprestatie geleverd tegen Ajax. Er zijn weinig teams die de afgelopen anderhalf jaar 45 minuten lang de nul wisten te houden tegen de sterrenploeg uit Amsterdam. Feyenoord had één helft lang zelfs een aantal goede kansen om zelf te scoren in de Johan Cruyff ArenA. Jaap Stam mag wat dat betreft tevreden zijn over de tweede helft. Toch jammer dat zo’n wedstrijd ook een eerste helft heeft!

Spanning weg

De mannen van VI probeerden ons op vrijdag nog te waarschuwen voor een afmaakpot, maar we wilden niet luisteren. We hadden beter moeten weten! Het was na minuut twee eigenlijk al duidelijk dat Feyenoord geen enkel puntje ging stelen. Gelukkig voor de Rotterdammers schoten de Ajacieden in de tweede helft niet met scherp, en bleef het slechts 4-0. Uiteindelijk kreeg niemand van de Veronica Inside-crew gelijk, maar die 5-1 voorspelling van Wilfred Genée was achteraf gezien dus niet eens zo gek. We hopen dat Jan Boskamp ‘m na de vlugge tweede goal uitgezet heeft. Niet goed voor z’n bloeddruk, zo’n pot.

Ontslag nadert

De coach van Feyenoord staat bekend als een rustige jongen, maar de laatste dagen oogt hij toch meer als een kat in het nauw. Die maken rare sprongen, maar wist je ook dat ze héél driftig op een kauwgumpje kunnen kauwen? Als de aanvallers van Feyenoord hun beenspieren zo hard zouden spannen als Jaap z’n kaak spant langs de lijn, zouden de ballen dwars door het net vliegen. Helaas is niemand, maar dan ook niemand bij Feyenoord op schot de laatste tijd. Moet Jaap al voor z’n gladgeschoren hoofd vrezen? Op social media wist men het na 15 minuten al: Japie rot op. We snappen de frustratie eerlijk gezegd niet zo: PSV kreeg vandaag misschien wel nóg harder klop van AZ. En we zien in Eindhoven nog geen menigte boeren met fakkels en hooivorken richting het huis van Mark van Bommel trekken!

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1188522488239669249

Jaap verbijt de pijn

Toch willen we Jaap nog een hart onder de riem steken. De onverschrokken rots uit Kampen laat zich toch niet zomaar uit het veld slaan door wat boze Twitteraars, irritante journalisten en luie spelers? Zoals hij reageert in bovenstaand interview, kennen we hem toch helemaal niet? Hij heeft wel voor hetere vuren gestaan! Wie herinnert zich die bloedende wenkbrauw tegen Tsjechië? Jaap liet met ’n verbeten gezicht zijn hoofdwond langs de zijlijn dicht naaien, en rende weer het veld in. Onverschrokken, vastberaden, klaar om die ellebogende Tsjech een rotschop te verkopen. Zó willen we hem zien! Mondje dicht, stoïcijnse blik, noppen vooruit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!