Winter is Coming

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voel je je vandaag ook zo uitgeslapen? Dat uurtje extra is wel lekker hè? Zou wat ons betreft wel wat vaker mogen op de maandagochtend. Een wekelijks ‘wintertijd uurtje’ klinkt als muziek in de oren! Verder stelt dat uurtje de klok verzetten tegenwoordig niet meer zoveel voor. Je zet gewoon je wekker en je telefoon verandert gewoon automatisch de tijd. Vroeger was dat wel anders. Dan sloeg de twijfel vóór het slapen gaan al toe, want je wilde uitgerekend die dag absoluut niet te laat komen op je werk natuurlijk. ‘Was het nou voor- of achteruit? Als ik om 08:00uur een afspraak heb, dan is dat dus eigenlijk om 09:00uur. Of om 07:00uur. Huh?!’ Gelukkig zijn die tijden voorbij, behalve als je nog gehecht bent aan dat tikkende ouwe wekkertje van je oma, onder het mom van ‘zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’. Als je het nog steeds niet helemaal scherp hebt, dan kan Martien Meiland daar misschien wat verandering in brengen. Ook hij doet een poging het Wintertijd-mysterie op te lossen. Slaagt hij?

Een goed excuus

Ben je er al uit of de klok nou een uur voor- of achteruit moet? We zullen het voor het gemak even verklappen: Het is achteruit. Een ezelsbruggetje nodig? Hier: Winterslaap. Zo makkelijk is ‘ie. Denk bij wintertijd voortaan aan ‘winterslaap’ en je zult denken ‘O,ja. Winterslaap is lang slapen. Ik kan dus een uur langer slapen’. Althans, dat is wat wij hopen dat je zult denken. Voor alle andere dingen zijn wij niet verantwoordelijk. Waar wij wél verantwoordelijk voor zijn, is het jullie voorschotelen van leuke berichten, feitjes en mooie foto’s. Daarom delen we – in het kader van Winter is Coming – graag wat mooie kiekjes met jullie van de Stark dames – en stiekem ook nog wat andere mooie grietjes van Game of Thrones.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten