Winter is Coming

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voel je je vandaag ook zo uitgeslapen? Dat uurtje extra is wel lekker hè? Zou wat ons betreft wel wat vaker mogen op de maandagochtend. Een wekelijks ‘wintertijd uurtje’ klinkt als muziek in de oren! Verder stelt dat uurtje de klok verzetten tegenwoordig niet meer zoveel voor. Je zet gewoon je wekker en je telefoon verandert gewoon automatisch de tijd. Vroeger was dat wel anders. Dan sloeg de twijfel vóór het slapen gaan al toe, want je wilde uitgerekend die dag absoluut niet te laat komen op je werk natuurlijk. ‘Was het nou voor- of achteruit? Als ik om 08:00uur een afspraak heb, dan is dat dus eigenlijk om 09:00uur. Of om 07:00uur. Huh?!’ Gelukkig zijn die tijden voorbij, behalve als je nog gehecht bent aan dat tikkende ouwe wekkertje van je oma, onder het mom van ‘zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’. Als je het nog steeds niet helemaal scherp hebt, dan kan Martien Meiland daar misschien wat verandering in brengen. Ook hij doet een poging het Wintertijd-mysterie op te lossen. Slaagt hij?

Een goed excuus

Ben je er al uit of de klok nou een uur voor- of achteruit moet? We zullen het voor het gemak even verklappen: Het is achteruit. Een ezelsbruggetje nodig? Hier: Winterslaap. Zo makkelijk is ‘ie. Denk bij wintertijd voortaan aan ‘winterslaap’ en je zult denken ‘O,ja. Winterslaap is lang slapen. Ik kan dus een uur langer slapen’. Althans, dat is wat wij hopen dat je zult denken. Voor alle andere dingen zijn wij niet verantwoordelijk. Waar wij wél verantwoordelijk voor zijn, is het jullie voorschotelen van leuke berichten, feitjes en mooie foto’s. Daarom delen we – in het kader van Winter is Coming – graag wat mooie kiekjes met jullie van de Stark dames – en stiekem ook nog wat andere mooie grietjes van Game of Thrones.

Laatste nieuws

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.