Winter is Coming

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voel je je vandaag ook zo uitgeslapen? Dat uurtje extra is wel lekker hè? Zou wat ons betreft wel wat vaker mogen op de maandagochtend. Een wekelijks ‘wintertijd uurtje’ klinkt als muziek in de oren! Verder stelt dat uurtje de klok verzetten tegenwoordig niet meer zoveel voor. Je zet gewoon je wekker en je telefoon verandert gewoon automatisch de tijd. Vroeger was dat wel anders. Dan sloeg de twijfel vóór het slapen gaan al toe, want je wilde uitgerekend die dag absoluut niet te laat komen op je werk natuurlijk. ‘Was het nou voor- of achteruit? Als ik om 08:00uur een afspraak heb, dan is dat dus eigenlijk om 09:00uur. Of om 07:00uur. Huh?!’ Gelukkig zijn die tijden voorbij, behalve als je nog gehecht bent aan dat tikkende ouwe wekkertje van je oma, onder het mom van ‘zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’. Als je het nog steeds niet helemaal scherp hebt, dan kan Martien Meiland daar misschien wat verandering in brengen. Ook hij doet een poging het Wintertijd-mysterie op te lossen. Slaagt hij?

Een goed excuus

Ben je er al uit of de klok nou een uur voor- of achteruit moet? We zullen het voor het gemak even verklappen: Het is achteruit. Een ezelsbruggetje nodig? Hier: Winterslaap. Zo makkelijk is ‘ie. Denk bij wintertijd voortaan aan ‘winterslaap’ en je zult denken ‘O,ja. Winterslaap is lang slapen. Ik kan dus een uur langer slapen’. Althans, dat is wat wij hopen dat je zult denken. Voor alle andere dingen zijn wij niet verantwoordelijk. Waar wij wél verantwoordelijk voor zijn, is het jullie voorschotelen van leuke berichten, feitjes en mooie foto’s. Daarom delen we – in het kader van Winter is Coming – graag wat mooie kiekjes met jullie van de Stark dames – en stiekem ook nog wat andere mooie grietjes van Game of Thrones.

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten