5 opvallende weetjes over ESPN-verslaggeefster Aletha Leidelmeijer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Altetha Leidelmeijer is de huidige presentatrice van ESPN. De brunette is één van de weinige vrouwelijke sportverslaggeefsters. Hierbij wat meer info over Aletha Leijdelmeijer want we kunnen geen genoeg van haar krijgen.

1. Aletha Leidelmeijer woont in Utrecht

Alethe Leidelmeijer is met haar 35 jaar een prachtige verschijning. Aletha heeft in Zwolle  Journalistiek gestudeerd. Deze studie was ook gelijk Aletha haar passie en na haar studie is ze begonnen aan haar carrière. Aletha woont nu al een hele poos in Utrecht en is daar heel gelukkig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aletha Leidelmeijer (@aletha84)

Lees ook: https://mannenzaken.nl/nieuws/7-opvallende-weetjes-over-marlijn-weerdenburg/

2. Aletha Leidelmeijer is op een bijzondere manier getrouwd

Alle sportfans die Aletha regelmatig op hun beeldscherm voorbij zien komen vragen zich natuurlijk af of de presentatrice nog vrijgezel is. Maar helaas, Aletha is in 2019 getrouwd met haar man Steven Victoor. Het stel besloot om op een erg speciale manier te trouwen. Namelijk in Amerika en op z’n typisch Amerikaans. Het stel vloog naar Las Vegas om daar in het huwelijksbootje te stappen. Aletha heeft naar eigen zeggen alles voor de bruiloft via Nederland geregeld. Het was altijd al een droom om in Vegas te trouwen en zelfs Elvis was aanwezig op de bruiloft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aletha Leidelmeijer (@aletha84)

3. De carrière van Aletha Leidelmeijer

Aletha Leidelmeijer is een geboren journalist. Tijdens haar studie journalistiek mocht ze al stage lopen bij RTV West en Eyeworksport. Aletha Leidelmeijer presteerde enorm goed en mocht na haar stage ook gelijk bij de bedrijven komen werken. Zo begon ze als presentatrice bij RTV-Noord Holland. Je kan Aletha kennen doordat ze wekelijks Louis van Gaal interviewde na afloop van voetbalwedstrijden. Na deze kans mocht Aletha bij RTV Utrecht komen werken waar ze het programma: Namen & Rugnummers presenteerde. Toen kwam Aletha al steeds vaker in beeld bij sportprogramma’s en reportages. Vervolgens kreeg Aletha haar carrière een boost want in 2016 stapte ze over naar het toenmalige FOX Sports. Samen met Hélène Hendriks en Fresia Cousiño Arias vormen de drie vrouwen een aangenaam trio bij ESPN. Samen met collega Jan Joost van Gangelen presenteert Aletha de Eretribune. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aletha Leidelmeijer (@aletha84)

4. Aletha is moeder van dochter

Aletha Leidelmeijer heeft al een lange droom om moeder te worden. Helaas ging het voor Aletha niet zo vanzelfsprekend. Het ging helaas 12 keer mis tijdens de poging om een kindje te krijgen. Uiteindelijk zijn Aletha en haar man Steven een speciaal traject in gegaan. Aletha vertelde openhartig haar verhaal via o.a. Instagram. Het speciale traject bestond uit honderden prikken en pillen waar niemand blij van wordt. Aletha vertelt dat het extra moeilijk was dat het jaren duurde en alle mensen om haar heen het wél lukte om zwanger te worden. Uiteindelijk werd 13 het stel hun geluksnummer en in 2020 kregen ze hun lang verwachtte kindje. Het is een meisje en ze heet Nina Marie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aletha Leidelmeijer (@aletha84)

5. Aletha ontvangt (nog) geen spannende berichtjes

Sinds 2016 werkt Aletha al bij ESPN. Collega Hélène Hendriks gaf aan wel eens vervelende pittige berichtjes te ontvangen sinds ze bij het programma werkt. Deze berichtjes zijn dan afkomstig van voetballers die de blondine wel zien zitten. Aletha geeft tijdens een interview met Veronica Magazine aan: “Ik heb nog nooit oneerbare voorstellen gehad. Ik heb sowieso niet het gevoel dat ik me, omdat ik vrouw ben, extra moet bewijzen of zo”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.