Video: Boerin Janine laat zich van haar ondeugende kant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Janine kreeg genoeg brieven van mannen die maar al te graag bij haar in Limburg willen komen wonen. Janine lijkt een super lieve en spontane meid maar ze komt totaal niet los. Wanneer krijgen we de échte Janine te zien?

Boerin Janine laat nog niet alles van zichzelf zien

Boerin Janine gaat bij maar liefst 400 schapen controleren of ze drachtig zijn. Janine zegt hierover dat ze het het best leuk en gezellig om met 3 mannen aan het werk te zijn, vooral handig waarschijnlijk want dan schiet het een stuk meer op. Janine is de hele tijd een beetje ongemakkelijk en verlegen totdat ze aan het werk is, ze heeft dan duidelijk veel meer zelfvertrouwen. De horecaondernemer Michiel zoekt Janine duidelijk het meeste op en vraagt steeds haar aandacht. Tot ergernis van Sander want die wil ook graag Janine haar aandacht. Dan heb je nog de verlegen Christiaan. Hij zegt dat iedereen aan de beurt komt maar eigenlijk blijft hij de hele tijd op afstand.

Lees ook: Boer Jouke wil dat blonde Karlijn hem met rust laat in BZV

Janine voelt zich bezwaard

Sander vraagt aan Janine of ze ondertussen al een goed beeld heeft van de mannen. De verlegen Janine zegt dat ze het heel lastig vind want ze voelt zich bezwaard dat één van de mannen alles moet opgeven voor haar. Sander zegt juist dat hij nooit een brief naar Janine had geschreven als hij niet bereid was om naar haar toe te verhuizen. Janine vind het allemaal maar lastig maar Sander wil echt laten merken dat ze hem erin kan vertrouwen. Eindelijk hebben Sander en Janine even hun momentje maar daar is Michiel. Hij bemoeit zich direct in het gesprek tot grote ergernis van Sander

Yvon Komt Janine duwtje in haar rug geven

Wanneer de gesprekken eindelijk wat dieper beginnen te gaan besluit Michiel een balletje op te gooien. Michiel verteld dat hij wel wel wat kriebels begint te krijgen, Janine reageert heel verbaasd en dan gaat haar telefoon. Zo zijn ze verlost van het gesprek, scheelt weer voor Janine. Dan komt Yvon de boel een beetje opstoken, Janine denk dat Sander haar niet zo leuk vind. De scherpe Yvon spreekt Janine erop aan dat ze dat helemaal niet weet want dat vult ze zelf voor hem in. Janine blijft maar zeggen het moeilijk vinden zich open te stellen.

Boerin Janine kiest voor veilig

Het keuze moment is ook voor Janine aangebroken. De blondine besluit Michiel naar huis te sturen omdat hij misschien te lief was. Een bijzondere keuze want Janine was juist het meest met Michiel in gesprek. Zou Michiel te dichtbij Janine zijn gekomen en kon ze dat toch niet aan? Christiaan mag in ieder geval blijven want die begint gelukkig niet over gevoelens, hij geeft aan daar zelf ook niet zo van te zijn. Wanneer ze Michiel uitzwaaien zegt Yvon terecht: ”Zo nu is het tijd om eens te gaan kletsen”.

Janine zegt dat niet alles braaf is bij haar

In de nieuwste aflevering zijn Janine, Sander en Christiaan zijn aan het werk bij de schapen. Janine zegt dat ze merkt dat bij Sander nu wel de twijfel komt omdat hij zich meer op de achtergrond plaatst. De verlegen Christiaan maakt ineens de opmerking “Alles is braaf hè, bij jou?” duidend op meer dan alleen de schapen van Janine. Toch ontkent Janine dit en zegt: “Niet allemaal.” Toch heeft de Limburgse nog helemaal niks van zichzelf laten zien wat ook maar een beetje buiten de lijntjes is. Het blijft allemaal enorm braafjes. Dus de vraag is: Wanneer gaat Janine nou écht los?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.