Video: Boerin Janine laat zich van haar ondeugende kant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Janine kreeg genoeg brieven van mannen die maar al te graag bij haar in Limburg willen komen wonen. Janine lijkt een super lieve en spontane meid maar ze komt totaal niet los. Wanneer krijgen we de échte Janine te zien?

Boerin Janine laat nog niet alles van zichzelf zien

Boerin Janine gaat bij maar liefst 400 schapen controleren of ze drachtig zijn. Janine zegt hierover dat ze het het best leuk en gezellig om met 3 mannen aan het werk te zijn, vooral handig waarschijnlijk want dan schiet het een stuk meer op. Janine is de hele tijd een beetje ongemakkelijk en verlegen totdat ze aan het werk is, ze heeft dan duidelijk veel meer zelfvertrouwen. De horecaondernemer Michiel zoekt Janine duidelijk het meeste op en vraagt steeds haar aandacht. Tot ergernis van Sander want die wil ook graag Janine haar aandacht. Dan heb je nog de verlegen Christiaan. Hij zegt dat iedereen aan de beurt komt maar eigenlijk blijft hij de hele tijd op afstand.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!