Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt

Profiel

Geboortedatum: 12 augustus 1999
Sterrenbeeld: Leeuw
Afkomst: Leiderdorp, Nederland
Lengte: 1,89 meter
Ouders: (vader) Frank de Ligt, (moeder) Vivian de Ligt
Relatie: Ja, met Annekee Molenaar
Beroep: Professioneel voetballer
Instagram: De Instagram van Matthijs is @mdeligt_

Foto's

Matthijs de Ligt
Matthijs de Ligt

Sportman Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt, geboren op 12 augustus 1999 in Leiderdorp, is een veelbelovende Nederlandse voetballer die als centrale verdediger acteert. Hij startte zijn carrière bij Ajax en verwierf snel een belangrijke positie in het eerste elftal. Zijn indrukwekkende spel trok de aandacht van Europese topclubs, en in 2019 maakte hij de overstap naar Juventus in de Serie A. Hoewel zijn tijd bij Juventus wisselend was, vertrok hij uiteindelijk naar Bayern München. De Ligt staat bekend om zijn fysieke kracht, leiderschap en verdedigende kwaliteiten, ondanks zijn jeugdige leeftijd. Hij vertegenwoordigt ook het Nederlands elftal op internationaal niveau.

Matthijs de Ligt Ajax Champions League 2018-2019

In het seizoen 2018/19 excelleerde Ajax in de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League. Na een sterke tweede plek in de Eredivisie kwam Ajax via de tweede kwalificatieronde van de Champions League in het hoofdtoernooi en bereikte voor het eerst sinds 2014/15 en 2005-06 de knock-outfase. Ondanks een intense halve finale tegen Tottenham Hotspur eindigde de Champions League-droom. Ajax behaalde opmerkelijke overwinningen tegen teams als Juventus en Real Madrid. Matthijs de Ligt won de Gouden Schoen dat jaar en trok de aandacht van grote clubs, wat resulteerde in zijn transfer naar Juventus.

Matthijs de Ligt relatie, getrouwd en kinderen

Matthijs de Ligt heeft al geruime tijd een relatie met het model Anneke Molenaar, dochter van Keje Molenaar, een bekende Nederlandse advocaat en voormalig profvoetballer. Anneke heeft al "ja" gezegd, maar het paar heeft nog geen kinderen.

Matthijs de Ligt vermogen en salaris

Profvoetballers verdienen aanzienlijk, vooral spelers van het kaliber van Matthijs de Ligt. Als verdediger van clubs als Juventus en Bayern München heeft hij aanzienlijke inkomsten vergaard. Op dit moment verdient Matthijs de Ligt in Duitsland een jaarlijks salaris van 16 miljoen euro, aanzienlijk meer dan zijn eerdere verdiensten bij Juventus, waar hij jaarlijks 10 miljoen euro ontving…

Nieuws

Annekee Molenaar motiveert Matthijs de Ligt voor wedstrijd met foto in dun badjasje

Matthijs de Ligt krijgt extra motivatie voor de wedstrijd Duitsland - Nederland doordat Annekee Molenaar een foto deelt met een dun badjasje aan!

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Foto: AnneKee Molenaar showt extreem flexibel lijf in strak broekje

Hoe flexibel is AnneKee molenaar precies? Deze beelden weten raad! Die Matthijs de Ligt is een bofkont!

Foto: AnneKee Molenaar gaat zonder kleding kopje onder

Hoewel we het normaal altijd warm krijgen van AnneKee Molenaar, bezorgt ze ons nu kippenvel! De prachtige blondine wandelt zomaar een ijskoud bergmeer in!

Foto: Emma Heesters zit in piepklein broekje in kleedkamer

Emma Heesters maakt zich weer klaar voor een optreden. Dit doet ze deze keer wel in een verleidelijk outfitje.

Foto: Annekee Molenaar kiest sensueel pakje voor Oktoberfest

Annekee Molenaar, de knappe vriendin van Matthijs de Ligt, heeft een erg spannend pakje gekocht om Oktoberfest in te vieren. 

Foto: Prachtige Annekee Molenaar duikt met Matthijs de Ligt het water in

Annekee Molenaar heeft een intiem momentje met Matthijs de Ligt. Dat ziet er wel heel erg knus uit met zijn tweeën. 

Video: Matthijs de Ligt maakt meteen z’n mooiste goal ooit bij Bayern München

Matthijs de Ligt heeft de transfer gemaakt van Juventus naar Bayern München en zijn eerste wedstrijd was het gelijk raak.