Annekee Molenaar

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Annekee Molenaar

Model Annekee Molenaar

Annekee Molenaar is een model uit Zaandam. Ze werd geboren op 14 september 1999. Ze werd geboren als dochter van Keje Molenaar, een voetballer van Ajax. Annekee is voor het publiek vooral bekend geworden als dé vriendin van profvoetballer Matthijs de Ligt. Ondanks het feit dat haar vader voetballer was, had Annekee niks met de sport. Annekee wilde, net als ieder jong meisje, model worden. Maar waar dat voor de meeste meisjes slechts bij een droom blijft, wist Annekee het waar te maken! Als 17 jarig meisje werd ze al fulltime model. Na twee jaar modellenwerk te doen besloot ze echter dat ze toe was aan een meer normale routine.

Annekee Molenaar opleiding

Rechten, dat zou de opleiding van Annekee Molenaar moeten worden. Ze schreef zich in bij de Universiteit van Amsterdam en regelde dat ze op afstand kon studeren. Zo hoefde ze alleen voor tentamens naar Amsterdam te komen en kon ze dus gewoon doorgaan met haar modellenwerk. Rechten is overigens geen gekke keuze van Annekee. Zowel haar moeder als vader zijn inmiddels advocaat.

Annekee Molenaar relatie met Matthijs de Ligt

Het zal geen nieuws voor je zijn dat Annekee Molenaar geen single is. Ze werd in Nederland aanvankelijk bekend als de vriendin van Matthijs de Ligt. Inmiddels heeft ze ook haar eigen carrière opgebouwd en kennen we haar persoonlijk een stuk beter. Matthijs en Annekee zijn al sinds de middelbare school samen. Toch maakten ze het pas laat bekend. Dit had te maken met hun stukgelopen relaties voordat ze elkaar ontmoet hadden. Ze waren allebei huiverig om zo snel de knoop door te hakken om het publiek te maken. De twee zijn inmiddels al ontzettend lang samen gelukkig. Annekee reist Matthijs overal achterna. Eerst naar Turijn en inmiddels naar München. Hier heeft Annekee in korte tijd al goed naam voor zichzelf weten te maken. De knappe blondine maakt enorm veel indruk op de showbizzmedia in Duitsland. Volgens de Telegraaf is ze zelfs hard op weg om ‘de nieuwe Sylvie Meis’ te worden.

Annekee Molenaar Instagram

Een model als Annekee Molenaar kan natuurlijk niet zonder Instagram. Het sociale media platform is dé manier voor modellen om hun fans op de hoogte te houden. Ook Annekee laat zichzelf regelmatig zien op Instagram, tot groot genoegen van haar fans. Wil jij nou ook niks missen van de heerlijke foto’s die Annekee plaatst? Je kunt Annekee volgen op Instagram via @annekeemolenaar

Nieuws

Video: Badjas Annekee Molenaar glijdt van haar bovenlichaam af

Annekee Molenaar is wat voetbalvrouwen betreft écht een toppertje. Dat lijkt ze zelf ook te weten! Check deze beelden maar...

AnneKee Molenaar deelt strandfoto met sappige kokosnoot

AnneKee Molenaar is de prachtige vriendin van voetballer Mathijs de Ligt. Met een sappige kokosnoot naast haar is elke man jaloers op Mathijs de Ligt. 

Foto: AnneKee Molenaar showt extreem flexibel lijf in strak broekje

Hoe flexibel is AnneKee molenaar precies? Deze beelden weten raad! Die Matthijs de Ligt is een bofkont!

Foto: AnneKee Molenaar gaat zonder kleding kopje onder

Hoewel we het normaal altijd warm krijgen van AnneKee Molenaar, bezorgt ze ons nu kippenvel! De prachtige blondine wandelt zomaar een ijskoud bergmeer in!

Foto: Annekee Molenaar nodigt vriendinnetje uit voor duik in afgelegen meer

Annekee Molenaar was onlangs gezellig samen met Lieke en Jetteke van Lexmond. De drie spraken af om onder andere een koude duik te nemen.

Foto: Annekee Molenaar kiest sensueel pakje voor Oktoberfest

Annekee Molenaar, de knappe vriendin van Matthijs de Ligt, heeft een erg spannend pakje gekocht om Oktoberfest in te vieren. 

Foto: Annekee Molenaar laat zich liefkozen in donker bosje

Model en influencer AnneKee Molenaar is de prachtige vriendin van voetballer Matthijs de Ligt. Op deze foto beleeft de blondine een avontuurtje in het groen...

Foto: Prachtige Annekee Molenaar duikt met Matthijs de Ligt het water in

Annekee Molenaar heeft een intiem momentje met Matthijs de Ligt. Dat ziet er wel heel erg knus uit met zijn tweeën. 
AnneKee Molenaar kapper

Profiel

Sterrenbeeld: Maagd
Geboren: Zaandam, Nederland
Lengte: 1,78 meter
Gewicht: 57 kilo
Relatie: Ja
Vriend: Matthijs de Ligt
Kinderen: Nee
Familie: Keje Molenaar (Vader)
Beroep: Model
Instagram: Annekee gebruikt Instagram onder de naam @annekeemolenaar

Foto's

© AnneKee Molenaar Instagram
Annekee Molenaar beste foto