Annekee Molenaar

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Annekee Molenaar

Model Annekee Molenaar

Annekee Molenaar is een model uit Zaandam. Ze werd geboren op 14 september 1999. Ze werd geboren als dochter van Keje Molenaar, een voetballer van Ajax. Annekee is voor het publiek vooral bekend geworden als dé vriendin van profvoetballer Matthijs de Ligt. Ondanks het feit dat haar vader voetballer was, had Annekee niks met de sport. Annekee wilde, net als ieder jong meisje, model worden. Maar waar dat voor de meeste meisjes slechts bij een droom blijft, wist Annekee het waar te maken! Als 17 jarig meisje werd ze al fulltime model. Na twee jaar modellenwerk te doen besloot ze echter dat ze toe was aan een meer normale routine.

Annekee Molenaar opleiding

Rechten, dat zou de opleiding van Annekee Molenaar moeten worden. Ze schreef zich in bij de Universiteit van Amsterdam en regelde dat ze op afstand kon studeren. Zo hoefde ze alleen voor tentamens naar Amsterdam te komen en kon ze dus gewoon doorgaan met haar modellenwerk. Rechten is overigens geen gekke keuze van Annekee. Zowel haar moeder als vader zijn inmiddels advocaat.

Annekee Molenaar relatie met Matthijs de Ligt

Het zal geen nieuws voor je zijn dat Annekee Molenaar geen single is. Ze werd in Nederland aanvankelijk bekend als de vriendin van Matthijs de Ligt. Inmiddels heeft ze ook haar eigen carrière opgebouwd en kennen we haar persoonlijk een stuk beter. Matthijs en Annekee zijn al sinds de middelbare school samen. Toch maakten ze het pas laat bekend. Dit had te maken met hun stukgelopen relaties voordat ze elkaar ontmoet hadden. Ze waren allebei huiverig om zo snel de knoop door te hakken om het publiek te maken. De twee zijn inmiddels al ontzettend lang samen gelukkig. Annekee reist Matthijs overal achterna. Eerst naar Turijn en inmiddels naar München. Hier heeft Annekee in korte tijd al goed naam voor zichzelf weten te maken. De knappe blondine maakt enorm veel indruk op de showbizzmedia in Duitsland. Volgens de Telegraaf is ze zelfs hard op weg om ‘de nieuwe Sylvie Meis’ te worden.

Familie Annekee Molenaar

Anneke Molenaar is de dochter van Christiane Zillikens en Keje Molenaar. Ze heeft twee jongere broers, genaamd Max en Jip. Anneke's vader was vroeger een voetballer en speelde onder andere voor clubs als FC Volendam, Ajax en Feyenoord.

Annekee Molenaar Instagram

Een model als Annekee Molenaar kan natuurlijk niet zonder Instagram. Het sociale media platform is dé manier voor modellen om hun fans op de hoogte te houden. Ook Annekee laat zichzelf regelmatig zien op Instagram, tot groot genoegen van haar fans. Wil jij nou ook niks missen van de heerlijke foto’s die Annekee plaatst? Je kunt Annekee volgen op Instagram via @annekeemolenaar

Nieuws

Foto: AnneKee Molenaar laat Matthijs de Ligt smelten met pose

De prachtige blondine Annekee Molenaar laat haar vriendje Matthijs de Ligt helemaal smelten met dit heerlijke plaatje.

Foto: Annekee Molenaar maakt snelle spiegelselfie zonder kleding

Annekee Molenaar heeft het mooi voor elkaar. Ze trakteert haar volgers op een verleidelijke foto zonder kleren. 

Foto: AnneKee Molenaar laat Matthijs de Ligt flink zweten op hete vakantiekiekjes

Annekee Molenaar heeft een aantal spannende vakantiefoto's geplaatst op haar Instagram account. En daar krijgt haar vriend het heet van.

Op deze zomerse foto’s laat AnneKee Molenaar bijna alles zien

De prachtige Annekee Molenaar laat op haar nieuwe foto's bijna alles van haar prachtige lijf zien aan haar volgers. 

Foto: AnneKee Molenaar maakt Matthijs de Ligt wild met doorzichtig topje

De bloedmooie vriendin van Matthijs de Ligt heeft zich helemaal klaar gemaakt voor een super spannende avond. En dat zag er zo uit!

Foto: Annekee Molenaar deelt heerlijke vakantiekiekjes in

Annekee Molenaar maakt haar volgers ontzettend jaloers door het delen van haar vakantie foto's. De blondine straalt in haar badkleding terwijl ze geniet van de zon...

AnneKee Molenaar shockeert volgers met extreem harige foto

De modieuze AnneKee Molenaar deelt een foto met haar volgers die we niet van haar gewend zijn! Haar volgers raken in shock van wat ze te zien krijgen!

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 
AnneKee Molenaar kapper

Profiel

Sterrenbeeld: Maagd
Geboren: Zaandam, Nederland
Lengte: 1,78 meter
Gewicht: 57 kilo
Relatie: Ja
Vriend: Matthijs de Ligt
Kinderen: Nee
Familie: Keje Molenaar (Vader)
Beroep: Model
Instagram: Annekee gebruikt Instagram onder de naam @annekeemolenaar

Foto's

© AnneKee Molenaar Instagram
Annekee Molenaar beste foto