Foto: Emma Heesters zit in piepklein broekje in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters maakt zich weer klaar voor een optreden. Dit doet ze deze keer in een verleidelijk outfitje.

De zangeres mag weer gaan optreden. Met extreem hoge laarzen maakt de beeldschone zangeres zich klaar om het podium te betreden. De verleidelijke laarzen vallen over de knieën van Emma Heesters heen. Door haar piepklein broekje blijft er gelukkig nog genoeg te zien.

Emma Heesters straalt letterlijk voor de spiegel

De beeldschone zangeres heeft verleidelijke glimmende laarzen aan. Deze laarzen hebben een soort diamanten laag erop zitten. Het piepklein broekje van Emma Heesters is dan ook bekleed met allemaal glimmende steentjes. Wanneer ze op het podium staat en de lichten schijnen op de beeldschone blondine, dan verblind ze letterlijk haar fans. Dit doet ze normaal gesproken alleen met haar schoonheid.

Emma Heesters kijkt hopeloos naar zichzelf

Het lijkt erop dat de prachtige blondine er een beetje doorheen zit. Ze staart voor zich uit in de spiegel. Ze vertelt: “het leven is net als een spiegel, lach erna en het lacht terug”. Er is echter wel een probleem, want de zangeres lacht niet terug. Ze heeft erover dat je naar het leven moet lachen en het leven lacht naar je terug. Emma Heesters lacht alleen niet naar de spiegel. De blondine heeft de afgelopen tijd wel veel opgetreden. Het is dan ook niet gek als Emma Heesters oververmoeid is. De grote vraag is dus, zou er wat aan de hand zijn met de beeldschone zangeres?

Emma Heesters is fan van glimmende steentjes

Het is niet de eerste keer dat de mooie zangeres glimmende steentjes op haar kleding heeft. Recent heeft ze een video gedeeld waar ze op een verleidelijk paars pakje ook glimmende steentjes heeft. Zo komt Emma Heesters echt stralend voor de dag. Haar volgers zijn helemaal fan van het paarse pakje. Er wordt dan ook gevraagd waar het stralend pakje vandaan komt. Als je naar een optreden van de prachtige blondine gaat is er een grote kans dat ze stralend op het podium staan.

Emma Heesters commandeert Matthijs de Ligt

Binnenkort begint het WK-mannenvoetbal. Tijdens de WK-wedstrijden wordt er een groot evenement georganiseerd. Tijdens het evenement Huis Van Oranje gaan er verschillende artiesten optreden, zo ook Emma Heesters. Voor een commercial over het Huis Van Oranje commandeert Emma Heesters voetballer Matthijs de Ligt. Mathijs de Ligt staat klaar om een opname te gaan schieten en Emma staat achter de camera. Ze zegt dan tegen de voetballer “en actie” en het spotje wordt geschoten. Met deze commercial werd er namelijk nog één artiest bekend gemaakt. Flemming gaat ook optreden tijdens het evenement. Emma Heesters was in ieder geval erg verbaasd toen Flemming tevoorschijn kwam. Dit is natuurlijk allemaal gespeeld voor de commercial. Mocht de prachtige zangeres er aan denken om te stoppen met zingen, dan kan ze altijd als actrice door gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.