Foto: Raymond van Barneveld is helemaal hoteldebotel op zijn 17 jaar jongere vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Raymond van Barneveld is helemaal verliefd op zijn mooie vrouw Julia. Hij heeft al even een veel jongere vrouw aan de haak geslagen. 

Voor wie denkt dat darten een sport is waar weinig glitter en glamour aan vast zit, die heeft nog niet de vrouw van Raymond van Barneveld gezien. De absolute kampioen van het darten heeft namelijk een ontzettend mooie vrouw aan de haak geslagen. Zijn prachtige vrouw, Julia Evans, is het lichtpuntje in zijn leven. En dat is ook wel logisch, want de leuke dame ziet er perfect uit. Er is niets aan te merken aan Julia. De darter heeft absoluut geluk gevonden met deze leuke dame aan zijn zijde. Geen wonder dat hij er zo snel een ring omheen wilde doen. Want zo’n perfecte dame laat je ook niet meer gaan.

Raymond van Barneveld prijst zij vrouw de hemel in

Als je Raymond online volgt, dan merk je wel dat hij zijn vrouw absoluut het einde vindt. Hij grijpt ieder moment aan om even te zeggen hoe veel hij van haar houdt. En dat is natuurlijk ontzettend lief. Wie had gedacht dat de darter zo’n zachte kant zou hebben? Hij heeft flink wat over voor zijn Julia. En natuurlijk wil Raymond aan de hele wereld laten zien hoe gelukkig hij is met zijn liefje. Dat doet hij dan ook aan de hand van het delen van allemaal mooie foto’s van Julia. Zo kan de hele wereld meegenieten van zijn prachtige vrouw.

Raymond van Barneveld krijgt veel steun van fans

De fans van de darter vinden het erg fijn dat hij een nieuwe vlam heeft gevonden. Ze vinden het mooi om te zien dat Raymond, na best wel een lastige periode, nu een beetje de rust en het geluk lijkt te hebben gevonden. Julia doet hem ongelooflijk goed en dat valt ook aan hem te zijn. Raymond van Barneveld lijkt sinds hij verloofd en getrouwd is een hele andere man. Hij is rustiger en lijkt een stukje gelukkiger. En dat wens je hem natuurlijk ook toe. Met Julia aan zijn zijde lijkt hij een heel nieuw hoofdstuk begonnen te zijn aan zijn leven. En hij lijkt van ieder moment enorm te genieten.

Raymond van Barneveld kan het niet laten om mooie kiekjes te delen

Natuurlijk doen Raymond en zijn Julia een hoop leuke en mooie dingen samen. En alles wat ze beleven wordt met de fans van Raymond gedeeld. In het begin zal dat voor Julia, wiens eigen social media op privé staan, toch wel even wennen zijn geweest. Maar inmiddels is het ook voor haar routine geworden. Ze weet dat Raymond een bijzondere band heeft met zij fans en daar wil ze absoluut niet tussen komen. De mooie dame vindt het daarom wel best om af en toe te verschijnen op de Instagram pagina van haar man, zolang het maar niet te vaak gebeurd. Vooralsnog lijkt dat goed te gaan. De fans van Raymond worden in ieder geval altijd enthousiast als Julia weer een keer voorbij komt op zijn foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.