Video: Johan Derksen ging vreselijk tekeer tegen Sam Hagens achter de schermen bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen heeft op een felle manier laten weten wat hij nou precies vindt van politieke verslaggever Sam Hagens. Die was, als het aan Johan lag, al lang de laan uit gestuurd!

In de wereld van praatprogramma’s en live-uitzendingen ontstaan regelmatig meningsverschillen tussen presentatoren en gasten. Tijdens de online rubriek van Vandaag Inside, In de Wandelgangen, werd besproken dat zelfs politiek verslaggever Sam Hagens, die toch al járen aan Vandaag Inside verbonden is, achter de schermen flink aangepakt werd door Johan Derksen. Het lijkt erop dat Johan niet altijd gecharmeerd is van de interventies van Sam…

VI Sam Hagens

Johan Derksen scheldt Sam Hagens uit na uitzending

Blijkbaar heeft Johan Derksen zich ooit wel héél scherp uitgedrukt tegen Sam Hagens. Johan heeft namelijk tegen Sam gezegd, tijdens een verhitte discussie achter de schermen: ”Als het aan mij had gelegen, was je na de eerste aflevering nooit meer teruggekomen!” Bekijk het hele fragment hier.

Zo kennen we Johan weer! Hij vond kennelijk dat Sam hem te vaak in de rede viel, en ook te fel was tijdens de uitzendingen. Dit gold vooral in zijn begindagen bij het praatprogramma. Sportief dat Sam dit incidentje even belicht tijdens zijn gesprek met Wilfred!

Dit conflict werpt een interessant licht op VI. Het laat zien hoe bepaalde interacties kunnen leiden tot grote meningsverschillen en spanningen tussen de medewerkers van het tv-programma. Gelukkig kon Sam er uiteindelijk wel om lachen; hij is tenslotte al 3 jaar een vertrouwd gezicht bij VI. We zullen zeker nog meer te zien krijgen van Sam Hagens, daar is geen twijfel over mogelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.