Schaatsster Femke Kok viert einde van het seizoen met loeihete strandvakantie (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Ook Femke Kok hoeft voorlopig niet meer mee te doen aan schaatswedstrijden, omdat het seizoen ten einde is gekomen. Ze geniet gelijk van alle vrije tijd door op vakantie te gaan, en wat plaatst ze prachtige foto´s!

Femke Kok is hartstikke blij dat het seizoen voorbij is. Nu is het de perfecte tijd om te ontspannen, voordat de volgende begint! En ze maakt gelijk goed gebruik van haar vrije tijd, door op vakantie te gaan naar een tropische en warme bestemming! De brunette neemt ons gelukkig mee in al haar leuke momenten terwijl ze op vakantie is!

Schaatsster Femke Kok is op vakantie en deelt prachtige beelden

Femke Kok is op vakantie en deelt dan maar al te graag met haar volgers hoeveel ze aan het genieten is! Ze heeft een echte strandvakantie, want dat is ook de plek waar we de meeste foto´s van krijgen te zien. Zo is ze bijvoorbeeld op een bootje in het water, ligt ze te relaxen in het zand en zwemt ze in het helderblauwe water. Ook zien we met wie ze op vakantie is, namelijk met Maud Lugters een van haar medeschaatssters! De twee plaatsen dan ook een prachtige foto online. We kunnen dan ook alleen maar smullen van de prachtige vakantiebeelden die de brunette allemaal met ons deelt! En gelukkig doet ze dat dan ook regelmatig.

Femke Kok op vakantieVakantiefoto Femke Kok

Het maken van beeldschone foto´s kan Femke Kok als de beste

Iedereen wist allang dat Femke Kok een prachtige meid is. Maar het blijft soms verbazend hoe goed ze zichzelf op beeld kan zetten. Ze weet precies hoe ze alle aandacht moet trekken door de mooie foto’s en video’s die ze op haar Instagram-pagina plaatst. Zo zien we de brunette natuurlijk vaak in strak zittende schaatspakjes, maar ook buiten haar carrière zien we foto’s voorbijkomen, waarin ze een luchtig jurkje draagt of een strak topje met een kort broekje erop. En daar smelt echt iedereen van! Iedereen is ook blij dat ze zichzelf zo goed laat zien, vooral als ze foto’s deelt over wat er gaande is in haar privéleven. Zo kunnen we goed meeleven en genieten van de momenten die Femke meemaakt.

Femke Kok is op vakantie

Meer zien van Femke Kok kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van de beeldschone schaatsster Femke Kok? Dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft de brunette namelijk nog veel meer leuke kiekjes staan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...