Femke Kok verruilt het schaatsen voor andere hobby, maar blinkt nog niet uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De beeldschone Femke Kok is momenteel op Bonaire aan het genieten van een mooie vakantie. En daar heeft ze een nieuwe hobby opgepikt. 

Na een lang en intens schaatsseizoen heeft Femke Kok verdiende rust gevonden op het paradijselijke Bonaire, waar ze samen met haar collega-schaatsster Maud Lugters geniet van de zon, zee en strand. Voor haar ruim 150.000 volgers op Instagram deelt Femke graag de prachtige momenten van haar vakantie, met foto’s van boottochtjes op helderblauw water, ontspannen zonnebaden op het strand en verfrissende duiken in de oceaan. Femke Kok en Maud Lugters zijn niet alleen maar aan het ontspannen op het strand. Het duo probeert ook allemaal nieuwe dingen uit. Zo zijn ze het water in gedoken voor een flinke partij windsurfen.

Femke Kok ontdekt haar nieuwe passie op Bonaire

Naast het genieten van de tropische warmte van Bonaire, heeft Femke ook een nieuwe passie ontdekt: windsurfen. Terwijl ze normaal gesproken met ongekende snelheid over het ijs scheert, waagt Femke zich nu op de golven. Dat gaat alleen nog niet zo soepel als ze dat zelf zou hopen. Ze staat nog met enige onhandigheid op de plank. Dat kan je zien op deze video. De mooie schaatsster heeft van het windsurfen nog niet zoveel kaas gegeten. Maar misschien komt dat nog. Ze heeft nog de hele vakantie de tijd om er beter in te worden, al belooft de onzekere houding van Femke op haar board, daar niet veel goeds voor.

Femke Kok doet flink haar best tijdens windsurfen

Met haar eerste pogingen tot windsurfen dobbert ze nog wat onzeker over het water. Haar vaardigheden hebben nog duidelijk wat bijschaving nodig. Maar ondanks haar onervarenheid straalt Femke van plezier tijdens haar nieuwe avontuur op het water. Zelfs haar vriendin Maud waagt zich aan de sport, maar haal vergelijkbare resultaten. De dames zijn erg enthousiast, maar nog niet zo heel erg goed. Hoe Maud het redt op haar board, kan je hier zien. De dames hebben het in ieder geval naar hun zin. En dat is het belangrijkste. Misschien worden ze nog wel goed in windsurfen, maar dat zal waarschijnlijk niet meer deze vakantie gebeuren.

Femke Kok deelt mooie momenten met volgers

Terwijl ze geniet van haar vakantie op Bonaire, laat Femke Kok haar volgers niet alleen de prachtige omgeving zien, maar ook haar stralende zelf in bikini. Ze heeft de foto dan wel van de achterkant gemaakt, waardoor je niet heel erg veel ziet, maar dat maakt hem niet minder mooi. Ze neemt haar volgers mee in haar zonovergoten avonturen. In de warme zon geniet Femke ontzettend van wat het eiland Bonaire allemaal te bieden heeft. Haar volgers zijn erg blij dat Femke er voor kiest om zoveel van haar leuke vakantie met hen te delen. Daar worden ze zeker een stukje blijer van. De leuke foto’s van de schaatsster doen het ontzettend goed bij haar fans. Die genieten van elk kiekje dat ze met hen deelt.

Meer zien van Femke Kok kan op Instagram

Wie nog meer wil zien van Femke Kok heeft geluk! Op Instagram deelt de schaatsster al haar mooie plaatjes met haar fans. Die vinden dat natuurlijk erg fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...