Femke Kok deelt eindelijk weer spannende foto’s in strakke zwemkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Onze schaatsster Femke Kok heeft eindelijk prachtige foto’s gedeeld tijdens haar vakantie!

Femke Kok is voorlopig niet te vinden op de schaatsbaan! Ze stopt natuurlijk niet met haar carrière, het is namelijk gewoon geen schaatsseizoen meer. Maar voor Femke betekent dat wel één ding: vakantie! En daar geniet de brunette volop van, want ze bevindt zich momenteel op een tropische bestemming. Daarvan deelt ze ook meteen foto’s met al haar volgers. We kunnen weer genieten van prachtige kiekjes!

Op de foto’s zien we Femke in een kort en strak blauw topje, gecombineerd met een luchtig wit rokje. Wat heeft de schaatsster toch een prachtige outfit samengesteld waar we helemaal van kunnen genieten! Iedereen hoopt natuurlijk nog veel meer leuke vakantiebeelden te zien van Femke. Klik hier voor de foto!

Femke Kok

Femke Kok heeft een goed seizoen gehad

Onze schaatsster Femke Kok is eindelijk klaar met het schaatsseizoen. Maar wat heeft ze goede prestaties geleverd! Zoals bij het WK Afstanden in Calgary, Canada. De sprintster had de 500 meter moeten schaatsen en zette hiermee een nieuw Nederlands record neer met een tijd van wel 36,83 seconden! Ook heeft ze bij de 500 meter een gouden medaille gewonnen. En die was zeker verdiend! Femke Kok is echt een van de snelste op het ijs!

Ook bij de World Final heeft Femke Kok prestaties om trots op te zijn! Op de 500 meter heeft ze zowel een gouden als zilveren medaille veroverd. Ook op de 100 meter heeft ze een zilveren medaille behaald, en bij de teamsprint zelfs een gouden medaille! Femkes supporters feliciteren haar keer op keer met elke nieuwe prestatie die ze behaalt. Maar voor nu gaat Femke even genieten van al haar vrije tijd, ook al kijkt ze er nu al naar uit om mee te doen aan de volgende wedstrijd! Hopelijk vliegt de tijd zo voorbij, zodat alle fans weer kunnen genieten van alle prachtige wedstrijden van de schaatsster.

Meer zien van Femke Kok? Dat kan op Instagram

Als je nou nog meer van Femke Kok wil zien, dan moet je even naar Instagram toe. Daar staan namelijk nog veel meer leuke kiekjes van de leuke sportvrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...