ZIEN: onherkenbare Berget Lewis showt haar nieuwe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar de meesten van ons er tijdens de coronaperiode heel wat coronakilo’s aan hebben gegeten, is dat bij Berget Lewis totaal niet het geval. Sterker nog: de zangeres viel de afgelopen maanden tientallen kilo’s af. 

Waar we normaal gesproken gewend zijn dat soulzangeres Berget Lewis de concertzalen op zijn kop zet, steelt ze nu ook de show op Instagram.

Berget Lewis steelt de show op Instagram

De Instagramvolgers van Berget Lewis moesten even twee keer kijken toen ze de post van de soulzangeres voorbij zagen komen. Onder het desbetreffende kiekje, waarop de vrolijke Berget in een kort zomerjurkje te zien is, wordt massaal gereageerd. Men is dan ook enorm onder de indruk van Bergets prachtige nieuwe .

‘Berget is maar liefst 27 kilo afgevallen’

En die enorme belangstelling is natuurlijk volkomen terecht. De 48-jarige soulzangers is namelijk maar liefst 27 kilo afgevallen. Een prestatie waar ook haar collega BN’ers zeer van onder de indruk zijn. Zo wordt de ze overladen met complimentjes van o.a. Chantal Janzen Quinty Trustfull en Britt Dekker. En die vloedgolf aan complimenten heeft deze dame zeker verdiend!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...