ZIEN: onherkenbare Berget Lewis showt haar nieuwe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar de meesten van ons er tijdens de coronaperiode heel wat coronakilo’s aan hebben gegeten, is dat bij Berget Lewis totaal niet het geval. Sterker nog: de zangeres viel de afgelopen maanden tientallen kilo’s af. 

Waar we normaal gesproken gewend zijn dat soulzangeres Berget Lewis de concertzalen op zijn kop zet, steelt ze nu ook de show op Instagram.

Berget Lewis steelt de show op Instagram

De Instagramvolgers van Berget Lewis moesten even twee keer kijken toen ze de post van de soulzangeres voorbij zagen komen. Onder het desbetreffende kiekje, waarop de vrolijke Berget in een kort zomerjurkje te zien is, wordt massaal gereageerd. Men is dan ook enorm onder de indruk van Bergets prachtige nieuwe .

‘Berget is maar liefst 27 kilo afgevallen’

En die enorme belangstelling is natuurlijk volkomen terecht. De 48-jarige soulzangers is namelijk maar liefst 27 kilo afgevallen. Een prestatie waar ook haar collega BN’ers zeer van onder de indruk zijn. Zo wordt de ze overladen met complimentjes van o.a. Chantal Janzen Quinty Trustfull en Britt Dekker. En die vloedgolf aan complimenten heeft deze dame zeker verdiend!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.