ZIEN: onherkenbare Berget Lewis showt haar nieuwe lichaam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar de meesten van ons er tijdens de coronaperiode heel wat coronakilo’s aan hebben gegeten, is dat bij Berget Lewis totaal niet het geval. Sterker nog: de zangeres viel de afgelopen maanden tientallen kilo’s af. 

Waar we normaal gesproken gewend zijn dat soulzangeres Berget Lewis de concertzalen op zijn kop zet, steelt ze nu ook de show op Instagram.

Berget Lewis steelt de show op Instagram

De Instagramvolgers van Berget Lewis moesten even twee keer kijken toen ze de post van de soulzangeres voorbij zagen komen. Onder het desbetreffende kiekje, waarop de vrolijke Berget in een kort zomerjurkje te zien is, wordt massaal gereageerd. Men is dan ook enorm onder de indruk van Bergets prachtige nieuwe lichaam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BERGET LEWIS (@bergetlewis) op

‘Berget is maar liefst 27 kilo afgevallen’

En die enorme belangstelling is natuurlijk volkomen terecht. De 48-jarige soulzangers is namelijk maar liefst 27 kilo afgevallen. Een prestatie waar ook haar collega BN’ers zeer van onder de indruk zijn. Zo wordt de ze overladen met complimentjes van o.a. Chantal Janzen Quinty Trustfull en Britt Dekker. En die vloedgolf aan complimenten heeft deze dame zeker verdiend!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BERGET LEWIS (@bergetlewis) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten