ZIEN: onherkenbare Berget Lewis showt haar nieuwe lichaam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar de meesten van ons er tijdens de coronaperiode heel wat coronakilo’s aan hebben gegeten, is dat bij Berget Lewis totaal niet het geval. Sterker nog: de zangeres viel de afgelopen maanden tientallen kilo’s af. 

Waar we normaal gesproken gewend zijn dat soulzangeres Berget Lewis de concertzalen op zijn kop zet, steelt ze nu ook de show op Instagram.

Berget Lewis steelt de show op Instagram

De Instagramvolgers van Berget Lewis moesten even twee keer kijken toen ze de post van de soulzangeres voorbij zagen komen. Onder het desbetreffende kiekje, waarop de vrolijke Berget in een kort zomerjurkje te zien is, wordt massaal gereageerd. Men is dan ook enorm onder de indruk van Bergets prachtige nieuwe lichaam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BERGET LEWIS (@bergetlewis) op

‘Berget is maar liefst 27 kilo afgevallen’

En die enorme belangstelling is natuurlijk volkomen terecht. De 48-jarige soulzangers is namelijk maar liefst 27 kilo afgevallen. Een prestatie waar ook haar collega BN’ers zeer van onder de indruk zijn. Zo wordt de ze overladen met complimentjes van o.a. Chantal Janzen Quinty Trustfull en Britt Dekker. En die vloedgolf aan complimenten heeft deze dame zeker verdiend!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BERGET LEWIS (@bergetlewis) op

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten