Foto: Quinty Trustfull onthult enorme gevoelens voor bekende vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Quinty Trustfull deelt een eerlijke video via Instagram. De presentatrice voelt iets heel speciaals voor deze bekende vrouw…

Quinty Trustfull kennen we natuurlijk van Koffietijd. De presentatrice doet dat iedere uitzending vol plezier samen met Loretta Schrijver. De twee brengen iedere keer weer een lach op het gezicht van de kijker en weten dan ook iedereen te vermaken. Alleen dit keer lijkt er iets meer te spelen tussen Quinty en een andere dame…

Quinty Trustfull spreek gevoelens uit voor andere vrouw

Quinty Trustfull deelde onlangs een uiterst opvallende video op Instagram omtrent haar gevoelens. De presentatrice is natuurlijk gelukkig getrouwd met Orlando Trustfull, maar dit keer lijkt Quinty haar gevoelens even helemaal over een andere boeg te gooien. Op de video zien we namelijk dat de presentatrice in de studio van Koffietijd zit, wat ze samen met niemand minder dan Loretta Schrijver presenteert. Quinty uit hier stevig haar gevoelens voor iemand, die op dat moment ook in de studio aanwezig is. Quinty doet het alleen wel héél onopvallend. De presentatrice uit namelijk haar waardering, liefde en gevoelens voor niemand minder dan mede-presentatrice en collega Loretta Schrijver! Speelt er meer tussen de twee dan alleen vriendinnen en collega’s? “Wanneer je hoofd overloopt van liefde voor @Lorettaschrijver“. Quinty maakt deze aankondiging gepaard met een stiekeme selfie met haar collega op de achtergrond. Door middel van deze foto weet Quinty een mooi eerbetoon aan Loretta te plaatsen. Gewoon, omdat het zulke goede vriendinnen zijn! Ook geeft ze nog een klein eerbetoon erbij aan London Loy, die altijd de lekkerste gerechtjes weet klaar te maken in Koffietijd. Deze twee verdienen zeker een pluim, en daar kan Quinty wel voor zorgen! Wanneer krijgt Quinty zelf een eerbetoon?

Lees ook: Video: Quinty Trustfull kruipt dicht tegen allerliefste vriendin aan en gilt het uit van genot

Blije Quinty Trustfull schreeuwt het uit met blonde vriendin

Quinty Trustfull is 2023 goed begonnen! Althans, als we haar woorden en de dolblije foto op Instagram mogen geloven dan. Op deze foto is te zien hoe de presentatrice als een verslaggeefster bij de postcodeloterij bus staat, om uiteraard verslag te doen voor Koffietijd. Echter is het meest opvallende aan deze foto, dat ze het uitschreeuwt van geluk samen met haar blonde vriendin. Waarom de twee zo in extase zijn, en de longen volledig uit hun lijf schreeuwen, is natuurlijk omdat ze in Heemskerk zijn, waar de enige echte Postcode-kanjer is gevallen. De twee presentatrices zijn dus uiterst blij voor degene die met een mega-geldbedrag naar bed kunnen! Het lijkt er dus op dat ze uiterst gelukkig zijn, en dat is wat men wilt zien! Dus dit kiekje laat weer wat vreugde opbloeien bij haar volgers. Quinty is volledig in haar element als verslaggeefster bij de Postcodeloterij! Nu gauw terug naar Koffietijd..

Lees ook: Quinty Trustfull smelt bijna weg op hete foto

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!