Sociale Schoonheden met o.a. Jennifer Hoffman en Gwen van Poorten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Heb je even? Deze bekende dames willen namelijk hun nieuwe vondsten aan je laten zien! Jennifer Hoffman heeft een nieuw dakterras ontdekt, Gwen van Poorten is blij met haar jurkje, Anna Nooshin en Chantal Janzen hebben iets uitgevonden tegen de hitte, en ook Escha Tanihatu kwam tot een bijzondere ontdekking!

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman heeft een zonnig dakterras in Amsterdam gevonden waar ze onder het genot van een wijntje en een goede maaltijd lekker kan kletsen met haar vrienden. Na maanden sociale isolatie heeft ze waarschijnlijk genoeg te vertellen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten is in de war. We zien haar in een vrolijk zomerjurkje, maar ze noemt het zelf haar ‘discopak’. Wekenlang clubs en discotheken vermijden doet gekke dingen met je…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) op

Chantal Janzen & Anna Nooshin

Anna Nooshin had al verklapt dat ze in het nieuwe &C magazine zou staan, maar we wisten nog niet dat ook Chantal Janzen herself mee zou doen aan de fotoshoot. De twee creatievelingen hebben extra ventilatiegaten in hun broek aangebracht. Slim!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Escha Tanihatu

Toch nog goed nieuws uit het Veronica Inside-kamp! Barvrouw Escha Tanihatu is namelijk zwanger, na vier jaar ‘proberen’. Gefeliciteerd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Escha Tanihatu Vera (@eschatanihatu) op

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten