Gwen van Poorten

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Gwen van Poorten

Presentatrice Gwen van Poorten

Gwen van Poorten is een presentatrice en programmamaker die geboren werd op 17 november 1989 in Veghel. Gwen groeide op in Uden in Brabant. Toen ze achttien jaar oud was verhuisde ze naar Den Haag. Hier begon ze met modellenwerk voor onder andere Bavaria en Axe. Later begon haar carrière in de media. Ze begon met het maken en presenteren van aftermovies voor festivals en clubtours. Vanaf 2012 deed ze dit werk voor Xite. In 2014 deed ze als kandidaat mee aan het spelprogramma Fort Boyard.

Gwen van Poorten BNN Vara

Echt bekend werd Gwen van Poorten toen ze in 2014 bij BNNVara aan de slag ging. Ze begon met het programma De Social Club. Later werd ze presentatrice van Spuiten en Slikken, één van de bekendste programma’s van BNN. In 2018 vertrok ze bij de publieke omroep.

Gwen van Poorten podcast

Op jonge leeftijd kreeg Gwen van Poorten te maken met een burn-out. Dit zorgde ervoor dat ze zelfontwikkeling ontzettend belangrijk ging vinden en hier wilde ze wat mee doen. Daarom startte ze in 2020 met de podcast #METZNALLEN. In deze podcast staat centraal dat mensen elkaar helpen, sociaal zijn en wijzer worden op het gebied van zelfverzorging en persoonlijke ontwikkeling. Regelmatig komen bekende gasten langs en de openheid waarmee lastige onderwerpen besproken worden zorgen ervoor dat de podcast een hoop trouwe volgers heeft. Ze bracht in september 2022 ook een boek uit over haar burnout en hoe ze daarmee is omgegaan. Dit boek heet Voeten in het Stopcontact.

Gwen van Poorten relatie, vriend en kind

Gwen van Poorten heeft al meer dan 7 jaar een relatie met ‘de liefste, de leukste én de lekkerste’, zoals ze het zelf omschrijft. Toch is er weinig over de man in kwestie bekend. Dat komt omdat Gwen hem grotendeels uit de media houdt. Hier ontstonden nog wel eens roddels over. Zo zou ze een open relatie hebben en zich voor hem schamen. Gwen van Poorten ontkent dit allemaal. De reden dat ze het zo aanpakt is dat ze vindt dat hij niet een mediabekendheid hoeft te worden omdat zij voor het ‘bekende’ leven heeft gekozen en hij niet. Het is in ieder geval duidelijk dat Gwen bij haar vriend op de juiste plek zit. Overigens is Gwen van Poorten ook al door haar vriend ten huwelijk gevraagd.

Gwen van Poorten Instagram

Gwen van Poorten is ontzettend open over haar leven. Het is dan ook niet verrassend dat haar Instagram pagina helemaal vol staat met al haar belevenissen. Soms een foto in het restaurant of bij een première, maar ook heel vaak een gedurfde selfie of een foto in bed. Gwen laat haar volgers alles zien. Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat Gwen meemaakt? Je kunt Gwen van Poorten volgen op Instagram via @gwenvanpoorten.

Nieuws

Gwen van Poorten loopt zonder broek door woonkamer en laat flinke puppy’s zien (foto!)

Gwen van Poorten is helemaal in de oranjesferen. En om het feestje nog een beetje groter te maken, trok ze zomaar haar broek uit.

Gwen van Poorten moet twee hitsige jongens van zich afhouden dankzij uitdagende outfit (foto’s!)

Gwen van Poorten draagt een gewaagde outfit en moet daardoor twee jongens goed in de gaten houden zodat ze niks geks proberen!

Gwen van Poorten laat troeven bijna uit jurkje vallen tijdens dagdroom op een zonnig bootje (foto!)

Gwen van Poorten kan haar geluk niet geloven. Haar boek doet het hartstikke goed. En daarom neemt ze een middagje vrij op de boot!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt. 

Gwen van Poorten danst tijdens flinke trip op Burning Man zonder kleren rond kampvuur

Gwen van Poorten doet letterlijk en figuurlijk een boekje open! De brunette beleefde een wilde tijd op het losbandige festival Burning Man. Op de laatste avond ging echt álles uit!

Video: Gwen van Poorten danst rond op Instagram in stout zebrapakje

Gwen van Poorten schud alle kanten op in een filmpje wanneer ze een zebrapakje aan heeft.

Foto: Gwen van Poorten kort na verbreken verloving met andere man gespot

Presentatrice Gwen van Poorten was jarenlang gelukkig in de liefde en verbrak toen plotseling haar verloving. maar nu is er nieuws!

Foto: Gwen van Poorten laat haar beste voornemens zien!

Gwen van Poorten is helemaal klaar voor het nieuwe jaar en laat iedereen haar nieuwe goede voornemens zien!
gwen van poorten

Profiel

Geboortedatum: 17 november 1989 Sterrenbeeld: Schorpioen
Geboorteplaats: Veghel, Brabant Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Ja
Ouders: Joost en Jet van Poorten
Beroep: 
Presentatrice, schrijfster
Instagram: De Instagram van Gwen is @gwenvanpoorten

Foto's

gwen van poorten
gwen van poorten
gwen van poorten