Gwen van Poorten

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Gwen van Poorten

Presentatrice Gwen van Poorten

Gwen van Poorten is een presentatrice en programmamaker die geboren werd op 17 november 1989 in Veghel. Gwen groeide op in Uden in Brabant. Toen ze achttien jaar oud was verhuisde ze naar Den Haag. Hier begon ze met modellenwerk voor onder andere Bavaria en Axe. Later begon haar carrière in de media. Ze begon met het maken en presenteren van aftermovies voor festivals en clubtours. Vanaf 2012 deed ze dit werk voor Xite. In 2014 deed ze als kandidaat mee aan het spelprogramma Fort Boyard.

Gwen van Poorten BNN Vara

Echt bekend werd Gwen van Poorten toen ze in 2014 bij BNNVara aan de slag ging. Ze begon met het programma De Social Club. Later werd ze presentatrice van Spuiten en Slikken, één van de bekendste programma’s van BNN. In 2018 vertrok ze bij de publieke omroep.

Gwen van Poorten podcast

Op jonge leeftijd kreeg Gwen van Poorten te maken met een burn-out. Dit zorgde ervoor dat ze zelfontwikkeling ontzettend belangrijk ging vinden en hier wilde ze wat mee doen. Daarom startte ze in 2020 met de podcast #METZNALLEN. In deze podcast staat centraal dat mensen elkaar helpen, sociaal zijn en wijzer worden op het gebied van zelfverzorging en persoonlijke ontwikkeling. Regelmatig komen bekende gasten langs en de openheid waarmee lastige onderwerpen besproken worden zorgen ervoor dat de podcast een hoop trouwe volgers heeft. Ze bracht in september 2022 ook een boek uit over haar burnout en hoe ze daarmee is omgegaan. Dit boek heet Voeten in het Stopcontact.

Gwen van Poorten relatie, vriend en kind

Gwen van Poorten heeft al meer dan 7 jaar een relatie met ‘de liefste, de leukste én de lekkerste’, zoals ze het zelf omschrijft. Toch is er weinig over de man in kwestie bekend. Dat komt omdat Gwen hem grotendeels uit de media houdt. Hier ontstonden nog wel eens roddels over. Zo zou ze een open relatie hebben en zich voor hem schamen. Gwen van Poorten ontkent dit allemaal. De reden dat ze het zo aanpakt is dat ze vindt dat hij niet een mediabekendheid hoeft te worden omdat zij voor het ‘bekende’ leven heeft gekozen en hij niet. Het is in ieder geval duidelijk dat Gwen bij haar vriend op de juiste plek zit.

Gwen van Poorten Instagram

Gwen van Poorten is ontzettend open over haar leven. Het is dan ook niet verrassend dat haar Instagram pagina helemaal vol staat met al haar belevenissen. Soms een foto in het restaurant of bij een première, maar ook heel vaak een gedurfde selfie of een foto in bed. Gwen laat haar volgers alles zien. Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat Gwen meemaakt? Je kunt Gwen van Poorten volgen op Instagram via @gwenvanpoorten.

Nieuws

Video: Gwen van Poorten steekt eigen huis in brand dankzij los ondergoed

Gwen van Poorten is een avontuurlijke vrouw, maar dankzij haar losse ondergoed werd haar avontuurtje wel héél spannend.

Video: Gwen van Poorten wordt ongewenst beetgepakt

Gwen van Poorten dropt een schokkend weetje. Zonder dat ze het wilt wordt de kleine brunette vaak zomaar vastgepakt!

Video: Gwen van Poorten deelt intieme details over hoogtepunt in bed

Gwen van Poorten is de onschuldigste niet en dat maakt ze nog even extra duidelijk tijdens dit fragment dat ze deelt met haar volgers...

Foto: Volgers in shock door onverwachte transformatie van Gwen van Poorten

De prachtige Gwen van Poorten is veel te zien op televisie en online. Zo'n opvallende transformatie ontgaat dus helemaal niemand.

Video: Geraldine Kemper onthult geheim over eerste avontuurtje met vrouw

De prachtige presentatrice, Geraldine Kemper, zit samen met Gwen van Poorten aan tafel wanneer ze uit het niets een van haar grootste geheimen onthult...

Video: Geraldine Kemper zomaar in maag gestompt op straat

Er is online een video verschenen waarin Geraldine Kemper aangevallen wordt op straat. De video is vrij bijzonder.

Foto: Gwen van Poorten zet foto van geribbeld speeltje op Instagram

Gwen van Poorten deelde een opvallende foto op Instagram waar terecht véél vraagtekens bij werden gezet. De brunette kon de aanwezigheid van dit opvallende voorwerp gelukkig verklaren...

Foto: Zomerjurkje van Gwen van Poorten begeeft het op vervelend moment

Gwen van Poorten had een klein probleempje met haar zomerse jurkje net voor ze een vol podium op moest. Dat was niet zo handig.
gwen van poorten

Profiel

Geboortedatum: 17 november 1989
Sterrenbeeld: Schorpioen
Geboorteplaats: Veghel, Brabant
Woonplaats: Den Haag, Nederland
Relatie: Ja
Beroep: 
Presentatrice, schrijfster
Instagram: De Instagram van Gwen is @gwenvanpoorten

Foto's

gwen van poorten
gwen van poorten
gwen van poorten