Gwen van Poorten

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Gwen van Poorten

Presentatrice Gwen van Poorten

Gwen van Poorten is een presentatrice en programmamaker die geboren werd op 17 november 1989 in Veghel. Gwen groeide op in Uden in Brabant. Toen ze achttien jaar oud was verhuisde ze naar Den Haag. Hier begon ze met modellenwerk voor onder andere Bavaria en Axe. Later begon haar carrière in de media. Ze begon met het maken en presenteren van aftermovies voor festivals en clubtours. Vanaf 2012 deed ze dit werk voor Xite. In 2014 deed ze als kandidaat mee aan het spelprogramma Fort Boyard.

Gwen van Poorten BNN Vara

Echt bekend werd Gwen van Poorten toen ze in 2014 bij BNNVara aan de slag ging. Ze begon met het programma De Social Club. Later werd ze presentatrice van Spuiten en Slikken, één van de bekendste programma’s van BNN. In 2018 vertrok ze bij de publieke omroep.

Gwen van Poorten podcast

Op jonge leeftijd kreeg Gwen van Poorten te maken met een burn-out. Dit zorgde ervoor dat ze zelfontwikkeling ontzettend belangrijk ging vinden en hier wilde ze wat mee doen. Daarom startte ze in 2020 met de podcast #METZNALLEN. In deze podcast staat centraal dat mensen elkaar helpen, sociaal zijn en wijzer worden op het gebied van zelfverzorging en persoonlijke ontwikkeling. Regelmatig komen bekende gasten langs en de openheid waarmee lastige onderwerpen besproken worden zorgen ervoor dat de podcast een hoop trouwe volgers heeft. Ze bracht in september 2022 ook een boek uit over haar burnout en hoe ze daarmee is omgegaan. Dit boek heet Voeten in het Stopcontact.

Gwen van Poorten relatie, vriend en kind

Gwen van Poorten heeft al meer dan 7 jaar een relatie met ‘de liefste, de leukste én de lekkerste’, zoals ze het zelf omschrijft. Toch is er weinig over de man in kwestie bekend. Dat komt omdat Gwen hem grotendeels uit de media houdt. Hier ontstonden nog wel eens roddels over. Zo zou ze een open relatie hebben en zich voor hem schamen. Gwen van Poorten ontkent dit allemaal. De reden dat ze het zo aanpakt is dat ze vindt dat hij niet een mediabekendheid hoeft te worden omdat zij voor het ‘bekende’ leven heeft gekozen en hij niet. Het is in ieder geval duidelijk dat Gwen bij haar vriend op de juiste plek zit.

Gwen van Poorten Instagram

Gwen van Poorten is ontzettend open over haar leven. Het is dan ook niet verrassend dat haar Instagram pagina helemaal vol staat met al haar belevenissen. Soms een foto in het restaurant of bij een première, maar ook heel vaak een gedurfde selfie of een foto in bed. Gwen laat haar volgers alles zien. Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat Gwen meemaakt? Je kunt Gwen van Poorten volgen op Instagram via @gwenvanpoorten.

Nieuws

Foto: Dampende Gwen van Poorten kleurt rood na enorme inspanning

Gwen van Poorten heeft het ontzettend heet na een heftige inspanning. De presentatrice heeft er zelfs knalrode wangetjes van gekregen..

Gwen van Poorten duikt ineens op met foto in badpakje

De super leuke presentatrice Gwen van Poorten verleidt volgers met heerlijk kiekje in badpakje!

Video: Loog Geraldine Kemper over ordinair avontuurtje in skilift met vriend?

Geraldine Kemper heeft weer een nieuw avontuurtje gedeeld met de luisteraars van haar podcast. En die krijgen daar rode oortjes van. Maar klopt dit wilde avontuur wel?

Video: Geraldine Kemper en Gwen van Poorten doen dramatische onthulling

Geraldine Kemper en Gwen van Poorten laten weten dat het tijd is voor verandering, de vrouwen willen bepaalde dingen groter en breder gaan aanpakken!

Video: Dit lichaamsdeel van Gwen van Poorten blijft maar doorgroeien

In de Grote Voordelenshow bespreken Geraldine Kemper en Gwen van Poorten de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld lichaamsdelen die niet meer stoppen met groeien.

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!
gwen van poorten

Profiel

Geboortedatum: 17 november 1989
Sterrenbeeld: Schorpioen
Geboorteplaats: Veghel, Brabant
Woonplaats: Den Haag, Nederland
Relatie: Ja
Beroep: 
Presentatrice, schrijfster
Instagram: De Instagram van Gwen is @gwenvanpoorten

Foto's

gwen van poorten
gwen van poorten
gwen van poorten